Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am vazut ca sunt membri ai forumului care abia acum, de curand, au vazut topicul asta asa ca il voi lasa deschis in continuare ! :D

Cel putin pana in octombrie, cand sper ca va fi definitivat statutul juridic, iar pana atunci poate voi avea onoarea sa ma si intalnesc cu voi la Baia Mare, la intalnirea initiata de MAX .

Pana in momentul de fata sumarul este:

300 RON

600 EUR

1 Toyota Land Cruiser

1 Opel Frontera

1 loc de parcare

aparatura electronica foto-video + emisie-receptie

Suport de imagine si suport tehnic

MULTUMIRI catre: kbinder69, kato, Max, zippo, aztec, cfantana, nr. 150, trooper, gepetto, gabic, niku iorga, Levo . ( 4,84% din totalul membrilor forumului )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

MULTUMIRI catre: kbinder69, kato, Max, zippo, aztec, cfantana, nr. 150, trooper, gepetto, gabic, niku iorga, Levo . ( 4,84% din totalul membrilor forumului )

Mulţumiri ţie că preferi să alergi după offroadări în loc să stai liniştit la birou şi să iei 20 lei pe o semnătură. Sunt sigur că vor aprecia mai mulţi dăruirea ta în meserie. La urma urmei e spre binele lor şi al nevestelor ce rămân îngrijorate acasă că a plecat soţu' la offroad.

Link spre comentariu

de la mine apreicere si felicitari pt idee,ajutor cu patrolul pe cat o sa fie posibil si 100 ron.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

IMPORTANT !!!

Am inceput acest topic mai mult ca o simulare de donatii si ma bucur enorm de cata daruire au dat dovada membrii forumului. Am sperat ca actiunea REALA de donatii sa inceapa intr-un cont bancar propriu al Fundatiei E.M.A.

Avand in vedere insa solicitarile (pm) unora dintre membrii forumului de a le comunica modalitatea de a trimite sumele pe care doresc sa le doneze proiectului nostru pe de o parte, iar pe de alta parte faptul ca dupa evaluarile facute preliminar ( dupa ce s-a luat in calcul tot ce am pus eu "la bataie" - masina, electronice, mobilier, etc. ) va mai fi nevoie de aproximativ 1000 de euro pentru intrunirea baremului minim de patrimoniu ( 44.000 RON ) necesar acordarii statutului juridic al fundatiei ( existenta cu "acte in regula" ) fac urmatorul ANUNT:

PENTRU CEI CARE DORESC SA DONEZE BANI PENTRU INFIINTAREA AMBULANTEI OFFROAD O POT FACE ASTFEL:

Depunere pe card la BANCPOST:

Nume: BACIU C. EMANUEL

IBAN:RO16BPOS80500440466ROL01

si... inca n-am vorbit cu MAX, dar sper sa fie de acord sa mai puna el la dispozitie un cont ( personal sau nu ) in care sa fie depusi bani, in caz ca modalitatea propusa de mine mai sus nu e agreata sau e "peste mana" pentru unii.

MENTIUNI:

1. Indiferent cum vor fi facute donatiile, banii vor trece INTEGRAL in contul fundatiei cand acesta va fi activ (dupa obtinerea hotararii judecatoresti de infiintare si inregistrarea in registrul asociatiilor si fundatiilor din Romania) si vor fi folositi EXCLUSIV pentru echipament medical necesar masinii de interventie. Toate achizitiile facute din banii donati de membrii acestui forum vor fi facute publice pe un topic separat dedicat acestui lucru.

2. Dupa depunerea banilor, va rog trimiteti-mi pe PM datele depunerii ( banca, data, suma, numele) pentru a putea verifica pe extrasele de cont virarea acestor sume.

In incheiere nu pot decat sa spun un simplu MULTUMESC TUTUROR si sper din tot sufletul ca viitorul sa arate ca "a meritat efortul" ... si al meu si al vostru...

:h5

Link spre comentariu

Nu are sens sa complici treaba cu mai multe conturi. Contul tau ajunge.

Vom face donatiile in acel cont.

OK atunci ! Astept PM-urile cu datele depunerilor si... de ce nu, un posting "scurt" ( cu sau fara suma donata ) sa fie cat mai transparenta actiunea aceasta de strangere de fonduri si toti membrii forumului sa poata urmari aceasta actiune...

Luni va aparea si in presa scrisa ( ziarul NECENZURAT ) proiectul nostru . Azi am vorbit cu Land Rover UK si urmeaza sa-mi trimita o oferta de Defender "gata preparat" , dupa care voi inainta costurile totale ale proiectului ( aici voi avea nevoie de prietenul tau, Max ) la persoane ( "bastani" ) si firme pentru achizitia de 1 sau 2 Defendere. :-P

Link spre comentariu

Asteptam contul... in format IBAN! Pe numar de card nu se poate face virament electronic si nici ordin de plata (asa mi s-a zis)... trebuie musai contu' .

Toate cele bune

Paul Farago

aka BIGDADDY

PS.> vezi si PM

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

ai modificat postul si datele prezentate sunt de ajutor doar pt. virament nu si pt. depunere pe card

pentru pers care doresc sa depuna trebuie nr. de card, data exp, si numele complet

Link spre comentariu

ai modificat postul si datele prezentate sunt de ajutor doar pt. virament nu si pt. depunere pe card

pentru pers care doresc sa depuna trebuie nr. de card, data exp, si numele complet

Am modificat postul pentru ca mi s-a spus ca nu e foarte "intelept" sa-mi dau datele cardului pe net...

Pentru cei care nu reusesc sa depuna in contul de mai sus, voi deschide un cont normal zilele astea. Sper ca e ok asa...

Link spre comentariu

Acum o ora am deschis un cont separat pentru donatii:

BANCA TRANSILVANIA

LEI: IBAN - RO54BTRL02501201H75184XX

EURO: IBAN - RO29BTRL02504201H75184XX

Daca sunt probleme la depunere va rog sa-mi spuneti !

Astept postingul fiecaruia dupa ce a depus banii... si mesajul pe p.m. cu datele depunerii pentru a tine evidenta comparativ cu extrasele de cont.

MULTUMESC !

Link spre comentariu

Pai.. sa speram ca va fi un inceput foarte bun. Cu toate ca am depus o suma mica pt un asa proiect (100 ron) sa speram ca voi mai avea de unde sa mai depun.

Pt a depune banii va trebui sa aveti contul si numele detinatorui de cont, precum si un motiv al depuneri.. oricare. A.. plus CI/BI vostru

Eu chiar am pus donatie si nu au obiectat..

Se completeaza un formular si in max 1 min banii ajung la destinatar.

Oricum.. astept si eu confirmarea ca i-am trimis acolo unde trebuie.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Pai.. sa speram ca va fi un inceput foarte bun. Cu toate ca am depus o suma mica pt un asa proiect (100 ron) sa speram ca voi mai avea de unde sa mai depun.

Pt a depune banii va trebui sa aveti contul si numele detinatorui de cont, precum si un motiv al depuneri.. oricare. A.. plus CI/BI vostru

Eu chiar am pus donatie si nu au obiectat..

Se completeaza un formular si in max 1 min banii ajung la destinatar.

Oricum.. astept si eu confirmarea ca i-am trimis acolo unde trebuie.

FELICITARI si MULTUMIRI !!! :h5 :B

Maine voi merge la banca si apoi voi confirma donatia pe forum.

P.S. Sper ca esti un tip norocos de obicei, nu de alta da` sa porti noroc si la proiectul nostru... :D :D :D

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

In urmatoarele 3 saptamani voi fi plecat la Tg. Mures la SMURD pentru niste cursuri de perfectionare sustinute acolo in colaborare cu elvetienii.

Asa ca nu stiu cat de des voi avea timp sa verific situatia donatiilor, dar va rog, aceeia care faceti donatii in cont, puneti si un post aici ! :pl

Astfel voi putea si eu si ceilalti sa "urmarim" actiunea mai usor... :h5

MULTUMESC PENTRU COLABORARE SI PENTRU INTELEGERE !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator nr. 150

cum priimesc salarul, primul meu salar pe card :), voi pune şi eu acolo ceva de Doamne ajută.

:be

Să-mi spui şi cum facem la anul să-ţi dau 2 la sută din impozit.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Astazi, patrimoniul fundatiei E.M.A. a mai crescut un pic cu ajutorul lui... MAX :D :D :D

A fost donat fundatiei acest aparat... :h5 :1

MULTUMIM MULT MAX PENTRU ACEST GEST !!!

P.S. Pentru toti membrii forumului, tin sa anunt ca exista cineva printre noi care detine "recordul" la donatii atat ca numar de donatii, cat si ca suma,(2 depuneri in numerar in cont in decurs de 1 luna) pentru ambulanta OFFROAD, dar care a dorit sa ramana "ANONIM". Cu aceasta ocazie tin sa-l anunt ca se va regasi in lista "membrilor de onoare" a fundatiei E.M.A. si-i multumesc inca o data pentru ajutorul (atat de necesar acum) oferit ! :10

fax_medium_932.jpg.65f4ec941ee93d291cfa5ca417a648da.jpg

Link spre comentariu

Pentru acest aparat MEDION MD 9995 as avea nevoie de niste instructiuni de folosire in engleza sau romana.... meniul e in germana si nici nu am gasit un manual de utilizare in EN sau RO...

L-am butonat eu, dar nu stiu daca l-am setat corect... Poate imi trimite cineva un "fax de verificare" la 0362-802-776...

Multumesc anticipat pentru ajutor ! :D :D :D :h5

Link spre comentariu

Daca este cineva pe acest forum care stie cum putem face sa obtinem un domeniu gratuit (gen: http://www.ema.*) pentru site-ul fundatiei , rog sa ne spuna si noua.

Sau daca e cineva care dispune de servere si poate gazdui un astfel de domeniu, ar fi super daca ne-ar da ceva informatii...

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare