yo2bt Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Sunt prea obosit sa va spun toata povestea, dar pun niste poze. A fost greu, dar a fost minunat... Sapte masini, doua cu lanturi, altfel nici nu se putea. Traversare Conop - Taut. Zapada juma de metru. Nimeni nu a crezut ca vom reusi, dar am invins! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului ... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului ... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului D'nu Adi, da vad ca te-ai pus pe treaba de numa. Ai adoptat cumva deviza: Nici un weekend fara off road? Oricum, respecte, cu atat mai mult cu cat vad ca l-ati resuscitat si pe mai vechiu prieten Kato(absent de-o vreme) :) "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului :1 .......cred k PATROLU a mers ca uns cu lanturile....... :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului Foarte frumos ,daca aveam ambreaj eram si eu asa ca mai astept pana saptamana viitoare. :h5 :grin: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului da da da gogane cum a mers la noi , cu senilele :1 :h5 :bannana tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului am ajuns si eu acasa !!! ce sa spun...o iesire extraordinara cu multe lupte cu natura duse la limita si nu in ultimul rand...oameni au fost extraordinari :h5 cel mai mare neajuns a fost ca a fost scurta si a venit noaptea repede !!! night bird@salut vechi prieten !!!...stai linistit ca nu ai scapat de mine :h5 in curand vin in zona sa rupem ceva crampoane :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului Lanturile au fost cele care au facut posibila traversarea de azi. Eu si Miron am avut lanturi si am deschis drumul, astfel incat celelalte masini sa poata veni dupa noi. Au fost portiuni deosebit de dificile, unde ne-am troliat cu tot cu lanturi, "pe drept". La un momentdat Miron a intins doua sufe de 20m + cablul de la troliu ca sa poata recupera o masina. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului D'nu Adi, da vad ca te-ai pus pe treaba de numa. Ai adoptat cumva deviza: Nici un weekend fara off road? Oricum, respecte, cu atat mai mult cu cat vad ca l-ati resuscitat si pe mai vechiu prieten Kato(absent de-o vreme) :) Oli, ne-am bucura sa veniti si voi la o tura prin Muntii Zarandului. Kato este prietenul nostru si azi a reusit sa-l aduca si pe Vlad - yo2lzp. Poate ca il iei pe Velu si veniti incoace, la o plimbare prin zona. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului a fost frumos, si lanturile au facut posibia finalizarea traversarii .... a fost si zapada troientita de 1 m... care o treceai doar cu troliul ceea ce e bine, nimeni nu a rupt nimic, motoarele au fost f bine curatate de calamina (forja de 4000 ture cate 5 minute) la urcari... ce a fost rau, cauciucurile, care trebuiau sa ajunga la pamant ca sa aibe aderenta...iar zapada era pe alocuri mare, deci erai la limita de suspendare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului foarte tare iesirea ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului La un moment dat, ca masina deschizatoare de drum, a trebuit sa ma troliez chiar si la vale, prin zapada! Cam 30% din traseu l-am parcurs cu dif. fata blocat! A fost grozav! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului Superba iesire nu am cuvinte... :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului Foarte tare iesirea! Belea conditiile. Am sa vin si eu pe la voi nezmintit! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului Cum bullbare NEZMINTIT :grin: , ca eu stiam ca tu esti SMINTIT :ha: :ha: :ha: :h5 :bravo :1 baieti, daca ati sti voi cat ducem noi doru` la zapada..., noroc ca avem noroaie mari, foarte mari :banana :banana :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului Iata si traseul... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului A fost o iesire foarte frumoasa pe care as repetao la nesfarsit. Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului .... Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului ..... Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului .... Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iarna in Muntii Zarandului ..... Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate