akos.kacso Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Suzuki Samurai AB-93-GEO (mici modificari) am schimbat si eu crucile din cardane de la Samy ul meu. Si am pus cruci de Niva, se potrivesc 100% fara nici o modificare. Costau in jur de 25 Ron bucata. Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator MMaty Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: Suzuki Samurai AB-93-GEO (mici modificari) am vazut ca ai schimbat si parbrizul cu tot cu rama, ma poti indruma si pe mine in vreun fel ca am nevoie urgent de unu nou. Nu de alta dar azi mam dat peste cap cu masinuta mea si nu prea vreau sa afle ai mei :) Am un suzuky din 94 decapotabil, deci mar interesa modelele alea cu canturile de prindere pentru prelata, oricum orice ajutor este foarte bine venit din orice capat al tari :D multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 30, 2009 Autor Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Suzuki Samurai AB-93-GEO (mici modificari) mda . ce za zic .nu te prea pot ajuta . rama care am schimbat-o a fost foarte ruginita. m-am mirat ca a mai stat pe masina. incearca la urmatorul numar de telefon .:0744508752 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate