bigdaddy Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Am inceput incet incet modificarile la Strajer... adica am achizitionat un troliu, am facut "proiectul" sistemului de prindere al troliului pe sasiu... Am observat insa ca stau destul de prost cu suspensiile - barele de torsiune stok sunt "lasate" rau. Daca mai pun vreo 60 de kg pe fata voi merge cu "botu' pe asfalt" iar de iesit de pe drum nici nu mai poate fi vorba. In prima faza am sa mai tensionez barele de torsiune , dar pana la urma solutia va fi un kit de suspensie. Singurul kit pentru R20 (1993) l-am gasit la Ironman. Intrebarea mea este - alti producatori (ex. OME ) nu au asa ceva? Aduce cineva in RO kit-uri Ironman ? Multumesc Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Kit suspensie Terrano II - R20 OME: amort fata N65/N26F amort spate N30 arc spate OME920 OME nu face bare de torsiune pt fata ( nu stiu de ce...) dar poti sa le "torsionezi " pe ale masinii. NU EXAGERAT!!! probabil mai castigi 2-3 cm. mai poti sa "tunzi" tampoanele limitatoare de cauciuc de pe bascule pentru un travel mai mare Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Kit suspensie Terrano II - R20 OME nu face bare de torsiune pt fata ( nu stiu de ce...) dar poti sa le "torsionezi " pe ale masinii. NU EXAGERAT!!! probabil mai castigi 2-3 cm. Mersi! Pai tocmai asta e problema mea ... adica acum, fara troliu masina e deja "lasata"destul de mult . Ma gandesc ca va trebui o tensionare sanatoasa dupa ce pun troliul pentru a o aduce inapoi la inaltimea standard, nici nu ma gandesc la un lift cu barele stock. Deocamdata am gasit doar kitul din imagine, dar e in Australia... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Kit suspensie Terrano II - R20 Kitul Ironman pt terrano II......livrabil in max 10 zile! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Kit suspensie Terrano II - R20 eu am chitul cel specificat de traco e super, barile de torsiune nu ti trebuie schimbate,eu in doi ani nu am rupt niciuna si am mers in teren ,doar inaltate . opteaza pentru OME nu o sa regreti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate