Vizitator oblio2008 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Salut .... :hi Dupa lupte seculare am reusit sa-mi activezi si eu contul sa pot intra normal si pe usa din fata in forum.... Sunt Cristi, casatorit cu o fetita (11 ani) si sunt posesor de 4x4 de prin 1996 si am trecut prin mai multe incercari (daca pot spune asa...) - Jeep Cherokee 2,1 TDI prim amasina 4x4....super eleganta dar puturoasa rau... - Jeep Grand Cherokee cu 6 "copii" la masa in line....4x4 full time....dar cam costisitoare... - NIssan Patrol GR (care e de vanzare acum!!) 2,8 TDI...o masina cu cel mai lung stat de plata la mine.... acum sunt proasatul posesor al unui Y61 "blond" 3,0 TDI....automata.... cam atat....mai vin si cu detalii http://i415.photobucket.com/albums/pp23 ... 009047.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp23 ... 009044.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :tr :W U Voteaza Nissan! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W in :cl Din pacate nu pot vedea pozele. oate reusesti sa le pui aici. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! bine ai venit :h5 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! Bun venit :W Ceva poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! Mi-am amintit. Inafara de desenele animate. Nu era o revista/ziar Oblio, imediat dupa revolutie? :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :h5 :cl cum ziceai patrolul e de vanzare ma intereseaza 0766210850 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W :h5 Te-ai suparat rau pe el del vinzi?...eu tot n-am vazut poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! Vreau si eu ceva poze cu patrplul, detalii si pret. :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W in :cl :bannana :banana NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :W hai sa-ti vedem acaretul... OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! :h5 in photo......trandafir ala nu merge,pune niste poze direct pe forum,fara link.....sa vada si ochiu nostru patrolu' balai! :W :W Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eugen_gts Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Salutare si bine v-am gasti!!! Sunt Cristi, casatorit cu o fetita (11 ani) Multi dintre noi sunt casatoriti cu cate o fetita dar chiar de 11 ani?....... :ha: :ha: :ha: :ha: GLUMESC BINEINTELES... :W :cl :bannana :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate