Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

veverite la apa

Vizitator Vyc3

Postări Recomandate

Re: veverite la apa

Ma uit la mormanul ala de nisip/namol (deal?) si ma intreb: Care a fost directia inspre care se indrepta veveritoiul? Ce se intampla daca utilajul ajungea mai departe ca in poza? Chiar ati intentionat sa urcati si mai sus de atat?

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda au mancat alune de calitate si acum 2 saptamani au facut de ras un patrol care a tras mult de fiare si a crescut in muschi dar stiti cum e vorba degeaba ai muschi daca nu ai nimic in motor :banana :banana :banana :banana :banana :banana

Link spre comentariu

Filmuletul cu scoaterea din mlastina e foarte tare. Samu' a batut Mitsubishi in primul rand pentru ca soferul a avut tehnica mai buna. Parerea mea. Primul nu a incercat sa smuceasca, a tras doar constant, si nu avea aderenta in namol.

Samurai incepator
Link spre comentariu

nu am fost eu acolo ca nu ai ce sa faci cu incepatorii si daca cu mitsu ala m-a provocat zi sa mearga la vanatoare ca de offroad nu se pune problema,iar despre nissan nu mai vb ca ai venit cu cutia pachet adica nissan plecat acasa intreg vs veverita avariata dar ai uitat sa zici nu? :sr a si uitai sa mai zic ca si acum repari la masinuta cateceva nissan 4 ani fara reparatii suzuka siempre,tare nu doar e de plimbat,stii si tu ca nissanul numai cu mine merge 2 saptamani te-ai plimbat in jurul lui,ha ha ha te pupa tata si astept sa ne revedem pe traseu

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

gury sa ne anunti cand iti cumperi niste senile sa poti face fata samuraielor mai ales ca tre sa vina niste alune proaspete din america :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare