Vizitator Vyc3 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 undeva pe langa Alexandria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: veverite la apa :h5 :bravo frumos deal pe unde se afla mai exact :bannana :ypu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: veverite la apa Ma uit la mormanul ala de nisip/namol (deal?) si ma intreb: Care a fost directia inspre care se indrepta veveritoiul? Ce se intampla daca utilajul ajungea mai departe ca in poza? Chiar ati intentionat sa urcati si mai sus de atat? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: veverite la apa dealul nu-l stiu dar carciuma seamana cu a lu' Florica Rosu, gresesc ? Pe malul Teleormanului , langa padure Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: veverite la apa nu stiu locurile de pe acolo habar n-am era un localnic cu noi ca altfel nu le gaseam :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: veverite la apa aici puteti vedea si veverita in actiune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: veverite la apa Ce dimensiune de jante si cauciucuri tractoare ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: veverite la apa 195/65/15 micutze stiu :( dar urmatoarele nu o sa mai fie atat de mici :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: veverite la apa carciuma din drum este in comuna tiganesti parca langa alexandria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: veverite la apa Zburdalnice veveritzele astea.... :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: veverite la apa mda au mancat alune de calitate si acum 2 saptamani au facut de ras un patrol care a tras mult de fiare si a crescut in muschi dar stiti cum e vorba degeaba ai muschi daca nu ai nimic in motor :banana :banana :banana :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: veverite la apa Filmuletul cu scoaterea din mlastina e foarte tare. Samu' a batut Mitsubishi in primul rand pentru ca soferul a avut tehnica mai buna. Parerea mea. Primul nu a incercat sa smuceasca, a tras doar constant, si nu avea aderenta in namol. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: veverite la apa avea doar muschi , 160 cp si in rest nimic :bannana :bannana :bannana :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: veverite la apa nu am fost eu acolo ca nu ai ce sa faci cu incepatorii si daca cu mitsu ala m-a provocat zi sa mearga la vanatoare ca de offroad nu se pune problema,iar despre nissan nu mai vb ca ai venit cu cutia pachet adica nissan plecat acasa intreg vs veverita avariata dar ai uitat sa zici nu? :sr a si uitai sa mai zic ca si acum repari la masinuta cateceva nissan 4 ani fara reparatii suzuka siempre,tare nu doar e de plimbat,stii si tu ca nissanul numai cu mine merge 2 saptamani te-ai plimbat in jurul lui,ha ha ha te pupa tata si astept sa ne revedem pe traseu sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: veverite la apa gury sa ne anunti cand iti cumperi niste senile sa poti face fata samuraielor mai ales ca tre sa vina niste alune proaspete din america :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate