Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

L200 Amortizor directie

kermit

Postări Recomandate

Vizitator RazvanS

Re: L200 Amortizor directie

da vezi sa nu uiti sa ii spui .. ca la pescuit de broaste cu bena :)) .. trebuie sa intre cu spatele in balta .. nu de altceva .... dar bena e in spate :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Amortizorul vine prins cu un capat pe punte si cu celalalt pe bara de directie, daca-mi aduc eu bine aminte. Deci trebuie asigurata prinderea in ambele locuri. "Urechile" apartin masinii si nu amortizorului.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Care punte? :grin: Aia independenta de la mitsubishi ? Adica de unul din bratele fata... Dar cand bratele se misca (ceea ce ii si normal), telescopul cum functioneaza? Mai ales daca si virezi in timp ce bratele sunt in miscare?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

:) Asa e, nu m-am gandit ca puntea nu e rigida... eu am avut un Range Rover Classic cu punti rigide si asa era prinderea, l-am schimbat chiar o data. Trebuie vazut la fata locului, trebuie sa existe o solutie, dar daca producatorul nu a prevazut probabil ca nu trebuie. Bafta!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 5 ani mai târziu...

Tocmai ca au trecut 4 ani, ma gandeam ca s-a rezolvat ceva... acum 4 ani si IRON MAN-UL era o noutate... :grin:

Tu esti din Bucuresti, Tudor aka Traco are datele de contact in semnatura....De ce nu iei legatura cu el direct ?

Are atelierul undeva pe soseaua de centura, peste drum de groapa de gunoi de la Glina....

Link spre comentariu

Tu esti din Bucuresti, Tudor aka Traco are datele de contact in semnatura....De ce nu iei legatura cu el direct ?

Are atelierul undeva pe soseaua de centura, peste drum de groapa de gunoi de la Glina....

Merci de idee,nu observasem semnatura. Trec luni pe acolo, e foarte aproape de mine...

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Masinile cu suspensie independenta (FSI) pe fata NU utilizaeaza amortizoare de directie.

Dar, cu ceva complicatii , bani si nervi tari ... poti monta orice, oriunde.

Amortizorul de directie este pt masinile cu suspensie rigida , masini la care datorita solutiei constructive , e posibil sa iti rupa degetele de pe volan in momentul lovirii cu o roata bracata , au unui obstacol , gen bolovan, buturuga ...etc

Acest risc este inexistent la msainile cu FSI si cu caseta pe cremaliera.

Daca cineva isi inchipuie ca va merge blana cu Simex-urile pe autostrada fara wobling in volan , numai pt ca la o FSI i-a pus amortizor de directie .... se inseala , arunca banii degeaba

Da, am vazut si montat kituri de amortizor de directie pe masini cu susp independenta , echipate cu casta de directie cu bile recirculante ( fixata pe unul din lonjeroane) , ex Nissan Terrano , la care bara centrala de directie si bieletele erau inlocuite cu o DRAG BAR ce pleca din caseta de directie catre o bara de conexiune ce facea legatura intre roti. Nu e un sist inventat de mine ci numai un plagiat al solutiei tehnice de pe Nissan D21 pickup pt ASIA

Ref la cazul in speta, MITSU, da , intradevar exista unul din suportii de amortizor , dar numai pt varianta ce imita sistemul de directie mai sus descris, ce echipeaza ceva L200 cu trectiune numai pe spate. Gaura aia nu indica necesitatea montarii amortizorului de directie pe FSI . Solutia aia este pt alt gen de masina

• Like 1

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare