Unimog Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Chiar daca an nici deviatii de la subiectul Nissan (Unimog sau Dodge ) tot sunt constant modelului Acest Patrol l-am achizitionat la schimb cu ub X-Trail Este dotat cu troliu Warn,chit inaltare OME,bodylift 8 cm, BF Goodrich MT 35x11,5 R16 noi etc Atentie!!! Vechiul proprietar a rezolvat ca in carte este omologat cauciucurile de 35" 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Nou in familia Unimog Am vazut masina si live si pot sa zic ca arata excelent. Felicitari! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Nou in familia Unimog o furie ... dar de alta culoare .... tare sunt curios cum merge a ta.... poti fi mai excat ce suspensie ai ..????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog o furie ... dar de alta culoare .... tare sunt curios cum merge a ta.... poti fi mai excat ce suspensie ai ..????? Din cate retin eu, are OME. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog Frumoasa masina... sa o stapanesti sanatos...... si sa ai parte de ea. :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog am vrut sa zic initial "sa creasca mare"dar nu e cazul bravo un mic monster banuiesc ca are motorul de 3,3 care poate sa invarta f bine 35... o masina pe f f multi ani, asta e sigur super forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog Asta da utilaj, cu Nissanul x , credeam ca a inceput sa-ti placa pe sosea :grin: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog S-o stapanesti sanatos si sa te duca, sa te bage si sa te scoata pe unde vrei tu! Nu stiu ce se intampla ca in vremea asta de restriste, lumea vad ca investeste cu mare incredere in Nissanuri! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog La cit mai multe ture cu masina prin zona :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Autocomplex Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog sa-ti mearga 100 de ani fara reparatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog Ohoo! Era si timpul pentru un Patrol la tine :grin: Felicitari, s-o stapanesti sanatos! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog :1 nissanul e la putere .......sa-l conduci sanatos :bravo tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog :h5 Frumos utilaj sa-l folosesti sanatos... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog Felicitari de achizitie, superba masina nota 10 :1 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Nou in familia Unimog frumos agregat...iti merge direct la suflet,...sa fie intr-un ceas bun si la cat mai multe noroaie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Nou in familia Unimog Multumesc de toate urarile de bine Suspensia este OME Astazi am verificat tot ca la o masina cand iei si sunt multumit De schimbat: pompa frina pe spate dreapta, rulmenti fata dreapta, cardan coloana volan si cam atat AAA o intrebare : Am joc un pic cam mare la culisanta de cardan fata s-o schimb sau nu? Motorul este 2,8 TD masina este o ciudatenie: Original a fost 3,3 TD pe urma 2,8 benzina si acum 2,8 TD , a fost recarosat in 2004 n-are pic de rugina Si sa va prindeti : cel de la care l-am luat cred ca avea hobby muzica am si subwoofer (nu sunt sigur ca am scris bine) pe ea in spatele navigatorului. (dar nu mult timp aici vine mutat troliul) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Nou in familia Unimog S-o stapinesti sanatos,la cit mai multe iesiri si satisfactii de la tanculet....... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Nou in familia Unimog Sa-ti aduca numai satisfactii si bucurii :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Nou in familia Unimog o coloana de volan am eu ... cu cruce cu tot ...ff buna .... arcurile sunt +60mm ..?????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 26, 2009 Autor Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Nou in familia Unimog Sosoni noi in loc de BF-MT de 35" Acestea sunt copii Simex 900 R16 (36x10,5 R16) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Nou in familia Unimog Nissan :h5 :h5 ...sa fie cu noroc achizitia Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Nou in familia Unimog AAA o intrebare : Am joc un pic cam mare la culisanta de cardan fata s-o schimb sau nu? Eu as schimba pana si la ARO un cardan care are joc pe culisanta... si asta pe roti de 29-30-31".... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Nou in familia Unimog Trage masinuta cu 37-uri de nu crezi! Super impresionant!!! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Nou in familia Unimog trage....trage .... daca motorul e in mintile lui ... eu am 35... si rapoartele de 5.1 zac de 2 ani in magazie .... nu am simtit nevoia sa le pun ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Nou in familia Unimog Luciane....trage motorul de pe Nissan-ul lui Zoli de zici ca nu-i adevarat.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate