petrescu catalin Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Va salut cu mult respect pe toti ma numesc Catalin sant din Bucuresti ,am 32 de ani lucrez la stat asa ca am mult timp liber si mi am descoperit pasiunea pt off road de ceva vreme ,am si practicat o perioada sportul asta nelipsit de peripetii bineinteles(singur dupa parerea mea este periculos)asa ca am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa incerc sa fiu si eu unul dintre voi sa ma alatur voua ocazie cu care sant convins voi avea multe de invatat...Ce sa va mai zic....am in posesie un nissan terrano an 2001 ,2700cmc modelul scurt inca nemodificat (ma ocup intens de treaba asta)si inca o data ma bucur sa pot fi primit de voi.....tot respectul membrilor acestui forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! Bun venit in :cl ! Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :h5 NISSAN sa fie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! Noroc si bine ai venit! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :hi :W Bine ai venit printre noi ! Mult noroi si cat mai putine dificultati !!! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :tr :W U Voteaza Nissan pe acest forum! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :cl adica Bun venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :W :cl poti vota chiar si suzuki :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! bun venit :h5 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Din partea unui novice SALUTARE TUTUROR ! :h5 :W Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate