mozo Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Stiu ca sa mai discutat, dar hai sa o facem la un alt nivel. Deci avantaje dezavantaje, din ce am obs anumiti useri pun anvelope late pe masini pregatite doar pt look :grin: , oare or fi diferente chiar asa mari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Late vs subtiri Buna treaba, Poate ma convinge cineva si pe mine de ce sa pun cauciucuri pe 31 in loc de 195/80/15 cu acelasi profil (ex Simex)...ce avantaje si dezavantaje. Am un Samu si nu fac off road extrem, mai mult montan. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Late vs subtiri in orice situatie ....gumele le adaptezi conditiilor de teren pe care le frecventezi .... pe asfalt merge orice ... ptr viteza ..nu lua resapate .. ptr nisip ....mai late . putin desumflate , orice desen agresiv va sapa imediat ... ptr noroi ....exceleaza desenul tractor....si derivatele....simex....si aici orefta e generoasa ptr gheaza .. nu e bun nimic... doar lanturi sau cuie vidiainfipte in gume ptr roci , pietre .... sunt iar dedicate...crampon elastic si ferm montat pe guma... ptr macadam..... cranpon ferm si dur ... clasa AT .... orice guma vei avea pe masina... este un compromis ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Late vs subtiri Lucian nota 20 pt explicatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri Lucian nota 20 pt explicatie subscriu, dar completez pentru terenul de pe la noi, consider ca intalnesti cam 90% conditii unde ingust e mai bun decat lat, iar cei 10% ii vei trece si cu un cauciuc ingust, chiar daca acolo ar fi trebuit lat... dar arata ca dracu`..dar asta e forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri Cauciucurile.... ti le alegi in functie de ce vrei sa faci cu masina. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri eu am ales pt samu 205/80 r15 profil simex si sunt foarte multumit fara prea mari modificari la caroserie si suspensie, doar niste cercei mai lungi (daca vrei mai am de dat) telescoape mai lungi un pic si taiat din bara fata putin daca vrei 31 trebuiesc mult mai multe si treaba devine mai complicata ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri Eu mi-am luat pt DISCOVERY 205/80/16 profil simex si merg pe namol mai bine decat 235/85/16(32-iuri) dar pe strada nu ai aceeas stabilitate ca cele late :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri Eu mi-am luat pt DISCOVERY 205/80/16 profil simex si merg pe namol mai bine decat 235/85/16(32-iuri) dar pe strada nu ai aceeas stabilitate ca cele late Eu am bagat flanse de 3,5 parca , si sa stii ca se simte la stabilitate. in orice situatie ....gumele le adaptezi conditiilor de teren pe care le frecventezi .... pe asfalt merge orice ... ptr viteza ..nu lua resapate .. ptr nisip ....mai late . putin desumflate , orice desen agresiv va sapa imediat ... ptr noroi ....exceleaza desenul tractor....si derivatele....simex....si aici orefta e generoasa ptr gheaza .. nu e bun nimic... doar lanturi sau cuie vidiainfipte in gume ptr roci , pietre .... sunt iar dedicate...crampon elastic si ferm montat pe guma... ptr macadam..... cranpon ferm si dur ... clasa AT .... orice guma vei avea pe masina... este un compromis ... Simplu si la obiect ....... :g Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri Eu prefer inguste. Asta pt ca te poti strecura mult mai bine, mai ales ca eu am o masina mare. Cat despre stabilitate...eu merg cu Animalul cam cu 120km/h pe autostrada in situatia in care am 235/85/16 INSA OFFROAD profil SIMEX cu lfanse de 3,2. Transfagarasanul il fac cu viteze de 50-90 km/h cupland 4x4H pt stabilitate. Lucian are insa mare dreptate cand spune ca orice cauciuc este un compromis, mai ales ca gumele fac 60% din masina!....Deh.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri Eu acuma pe Niva am 175/80/16 cu profil de off-road( cum spun unii, dar nu sunt de aceeasi parere). Pe teren uscat, sau pe zapada afanata, merg beton. Pe gheata - nu stapanesti masina chiar daca blochezi tot, iar pe noroi, e groasa rau. se incarca si atat. ajungi la patinaj artistic. Motiv pt care am luat niste reesapate de 195/15 BP Pneus cu un profil mai adecvat (romb) si pe noroi merg foarte frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri Probabil ca e la ski.. uni prefera placa, alti schiurile inguste. Care sunt mai bune... depinde de ce vrei de la ele. Pana la urma cele mai bune anvelope sunt senilele. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri pentru cei mai putin dusi la noroi, sa explicam de unde se trage dezbaterea teoria e in felu urmator: gumele late au suprafata mare de contact cu solu, deci distribuie greutatea masinii (pe sfertu respectiv de masina (la masinile cu 4 roti, deh)) pe o suprafata mare. gumele inguste fac exact opusu. concentreaza greutatea in pata lor de contact drept care, gumele late tind sa nu se afunde in pamant, ci sa pluteasca, pe cand gumele inguste tind sa se afunde acum in functie de teren, poti sa preferi un model sau celalalt pentru ca: de exemplu in noroi poti sa ai gume late si sa stai pe stratu de la suprafata de noroi care nu are aderenta pentru ca aluneca pe straturile inferioare sau poti sa ai gume inguste care se afunda si ajung la straturile inferioare care sunt mai compacte si deci mai aderente, poate ajungi chiar la pamant uscat sau piatra, deci, avantaj reversu medaliei e pe nisip, in care nu vrei cu nici un pret sa te afunzi pentru ca probabil ca nu o sa dai de vreun strat mai bun. de aceea pe nisip se recomanda cauciucuri cu desen cat mai cuminte, pentru ca sa nu sape... pe nisip mergi usor si nu te opresti, nu bruschezi, nu dai gaz ca pe noroi unde trebuie sa descarci guma... in 2 vorbe cam asta e zic eu... mai departe probabil ca vor urma cateva pagini bune de explicatii de la cei cu mai multa experienta take it away, gentlemen :D Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Late vs subtiri Buna treaba, Poate ma convinge cineva si pe mine de ce sa pun cauciucuri pe 31 in loc de 195/80/15 cu acelasi profil (ex Simex)...ce avantaje si dezavantaje. Am un Samu si nu fac off road extrem, mai mult montan. 195/80/15 in diametru este echivalent cu un cauciuc de 27". Daca vei pune un cauciuc de 31", cistigi 2" (5.08 cm) garda la sol masurata sub grupuri. De altfel, singura ratiune de a pune gume mai inalte, este de a cistiga citiva cm garda la sol, atentie, sub diferentiale. Degeaba inalti masina din bucsile dintre caroserie si sasiu, ca puntile tot acolo ramin. e foarte usor sa suspenzi masina pe una din punti ... nu trebuie neaparat sa se lipeasca cu burta de un pietroi. Revenind, cei 5,08 cm pe care i-ai cistiga in acest fel iti vor fi de mare folos in multe situatii. Stiu ca discutia este late vs inguste, si comentariul pare putin offtopic, insa poate nu sunt eu de nivelul la care doreati sa discutati Stiu ca sa mai discutat, dar hai sa o facem la un alt nivel. , asa ca cer scuze anticipat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Late vs subtiri Nu mai stiu de unde am luat o traducere a unui articol scris de un tip, despre cauciucurile de offroad. Mi se pare interesanta si cred ca merita sa fie citita. 1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Late vs subtiri Buna treaba, Poate ma convinge cineva si pe mine de ce sa pun cauciucuri pe 31 in loc de 195/80/15 cu acelasi profil (ex Simex)...ce avantaje si dezavantaje. Am un Samu si nu fac off road extrem, mai mult montan. 195/80/15 in diametru este echivalent cu un cauciuc de 27". Daca vei pune un cauciuc de 31", cistigi 2" (5.08 cm) garda la sol masurata sub grupuri. De altfel, singura ratiune de a pune gume mai inalte, este de a cistiga citiva cm garda la sol, atentie, sub diferentiale. Degeaba inalti masina din bucsile dintre caroserie si sasiu, ca puntile tot acolo ramin. e foarte usor sa suspenzi masina pe una din punti ... nu trebuie neaparat sa se lipeasca cu burta de un pietroi. Revenind, cei 5,08 cm pe care i-ai cistiga in acest fel iti vor fi de mare folos in multe situatii. Stiu ca discutia este late vs inguste, si comentariul pare putin offtopic, insa poate nu sunt eu de nivelul la care doreati sa discutati Stiu ca sa mai discutat, dar hai sa o facem la un alt nivel. , asa ca cer scuze anticipat. :g Pertinenta parerea ta ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: Late vs subtiri Cred ca mai conteaza si motorul: o anvelopa lata va inainta mai greu in zapada/noroi decat una ingusta. La fel si un profil foarte agresiv, in noroi. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Late vs subtiri Problema mai cuprinde inca doua elemente. Unul este tipul noroiului si celalalt este de ordin psihologic. Am intalnit noroaie unde cu anvelopa cu latime 255 am trecut fluierand (era un noroi mai apos, cu pamant mai fraged(cu mai putin lut)) si am intalnit noroi care la prima vedere era mai simplu de trecut si in care am ramas cu anvelope 235. Factorul psihologic apare la trecerea de la un profil la altul. Cand treci de la stock la MT ai impresia ca MT-urile te scot de oriunde, si te bagi unde nu e cazul. (la mine asa a fost) Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Late vs subtiri eu am 215/80/15 pe masina ,niste reesapate cu profil asemanator bf mud terrain,si sunt foarte multumit de ele,dar intradevar trebuiestiuta limita,am patit si eu sa ma impotmolesc unde nici nu credeam,asa ca este relativ care este bun cel lat sau cel ingust suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Late vs subtiri Eu prefer inguste. Asta pt ca te poti strecura mult mai bine, mai ales ca eu am o masina mare. Cat despre stabilitate...eu merg cu Animalul cam cu 120km/h pe autostrada in situatia in care am 235/85/16 INSA OFFROAD profil SIMEX cu lfanse de 3,2. Transfagarasanul il fac cu viteze de 50-90 km/h cupland 4x4H pt stabilitate. Lucian are insa mare dreptate cand spune ca orice cauciuc este un compromis, mai ales ca gumele fac 60% din masina!....Deh.... Presupun ca daca ai 235/85R16 masina nu poate fi decat un Defender, sau poate Discovery? Dar nu am inteles cand spui ca pe Transfagarasan cuplezi 4x4H? Nu cumva 4x4L? Defender-ul are permanent 4x4H (la fel Discovery) Si o intrebare: pe zapada afanata, ce ar trebui sa mearga mai bine: gume BFG MT-uri sau General Graeber M+S la aceiasi dimensiune (235/85R16)? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Late vs subtiri General Graber merg mai bine pe zapada pt ca sunt mixte,si au o compozitie mai moale! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate