Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BUCSI OME GRAND CHEROKEE

Vizitator iam

Postări Recomandate

Salut!

Am un Jeep Grand Cherokee din 1998 cu motor de 4 L si avand in vedere faptul ca ies frecvent cu el in teren se deterioreaza destul de des bucsile de la bara stabilizatoare.

Ma intereseaza unde as putea gasi bucsi heavy duty marca OME sau orice altceva, atat pentru bara stabilizatoare, cat si pentru tendoane.

Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BUCSI OME GRAND CHEROKEE

Salut!

Am un Jeep Grand Cherokee din 1998 cu motor de 4 L si avand in vedere faptul ca ies frecvent cu el in teren se deterioreaza destul de des bucsile de la bara stabilizatoare.

Ma intereseaza unde as putea gasi bucsi heavy duty marca OME sau orice altceva, atat pentru bara stabilizatoare, cat si pentru tendoane.

Va multumesc anticipat!

Ai inaltat masina sau e stock?

Link spre comentariu

Bieletele de la bara stabilizatoare au fost si ele prelungite? Ca daca nu, e posibil ca dupa inaltarea masinii , ele sa stea tot timpul in tensiune si sa forteze bucsile. De aici poate apare uzura prematura a bucsilor.

Link spre comentariu

Bieletele nu au fost modificate. In momentul in care am schimbat bucsile, inainte de montare kit-ului OME, bara stabilizatoare avea si ea o uzura in zuna bucsilor. De aceea ma gandesc ca poate exista niste bucsi mai rezistente pentru a nu fi nevoie de alte modificari.

Link spre comentariu

OldManEmu nu face bucsi pentru masina asta...

altfel, exista kit de bucsi pt bara stabilizatoare din poliurethan (HD probabil) cca 50 eur/punte.

dar trebuie neaparat sa vad masina inainte sa le comand

Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033

E-mail: tracoservice@yahoo.com;

office@tracoservice.ro

Link spre comentariu

Vizitator iam

TO TRACO

O sa vin cu ea la service dupa ce o iau de la mecanicul ce-i repara cutia de viteze si eventual o sa comand setul de bucsi dupa constatare.

Link spre comentariu

Vizitator iam

Am si eu o intrebare off topic pt tine.

Ce consum ai, cat e impozitul, cum ti se pare masina ?

Am pe cineva care vrea sa imi dea una ca aceasta la un pret derizoriu.Criza asta...!

Iti multumesc!

Consumul difera foarte mult in functie de ce faci cu masina. In afara orasului este 14 l, in oras se duce la 20 l, si mixt 16-17 l.

In teren nu stiu sa-ti raspund exact.

Masina este inmatriculata in Germania si impozitul este de 270 de euro/an.

Eu o folosesc in principal la vanatoare unde este OK. Punctele slabe sunt la trenul de rulare fata (bucsi, tendoane), planetare, cutia automata care trebuie sa ai grija de ea, nu ai blocante si la diferentiale nu am ce zice ca deocamdata n-a picat nimic. In schimb motorul trage bine, ai confort cat vrei, AC, piele trapa etc. Confortul la mine e cam degeaba ca e tot timpul cufundat in noroi.

Merita daca e sub 2500.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare