pasek Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 De curind mi s-a bulit calculatorul la Vitara. Acum vreo luna jumate am montat o alarma pe masina de la care am folosit doar firele ce comanda deschiderea din telecomanda a usilor, masina avind inchidere centralizata. Mentionez ca am luat un plus direct din baterie cu cablu numai pentru alarma. Firele pentru comanda le-am legat la butonul de usa dreapta ce blocheaza/deblocheaza usile. M-a sunat un alt posesor de Vitara caruia i s-a dus calculatorul si mi-a spus ca si el si-a montat acum vreo doua luni o alarma pe masina... Sa fie doar o coincidenta ?!!! In rest we are the best! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorinD Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Re: coincidenta?! :shock: Eu am facut chestia asta acu' 2 saptamani, m-am legat la modulul de sub bord, tot cu doua fire... Sunt fff curios, se va duce pa-pa calculatoru? __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cormosilviu Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Re: coincidenta?! modulul care actioneaza inchiderea centralizata e separat de calculator.alarma da aceleasi impulsuri modului ca si cum ai inchide masina cu cheia.sint sigur ca sint calculatoare defecte,fara sa fi fost alarme pe masina.Asta in ideea ca ati montat corect alarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasek Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Re: coincidenta?! sper sa ai dreptate :) Azi astept sa-mi vina un alt calculator si n-as vrea sa patesc din nou aceeasi treaba. De la alarma n-am folosit decit firele ce comanda deschiderea /inchiderea usilor, legindu-le sub bord de firele ce vin din butonul de blocare a usilor ( un fir lila si unul lila/alb), restul firelor raminind libere. Multumesc de raspunsuri. In rest we are the best! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoro Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Re: coincidenta?! eu am montat alarma pe vitarea mea de 2 luni cu fire direct pe modulul de inhidere centralizata de sub ceasurile de pe bord si nu am avut nici o problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts