Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cea mai mica statie CB?

vitalies

Postări Recomandate

Salutare tuturor - am si eu o intrebare - care este cea mai mica statie CB? Nu portabila! - vreau sa o indes in locul pentru bricheta la samurai. Multumesc anticipat.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cea mai mica statie CB?

Cea mai mica e Alan 42 :grin:

Dar are cateva neajunsuri la folosirea in masina, in afara de pret fata de Jopix sau Alan 121.

Alan 121 iar e o statie mica.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Am specificat ca nu vreau portabila - am una. Alan 121?? adica - 167mm inseamna mica ?! Pai sunt mai multe statii care au 123-130 mm latimea, eu cautam sub astea!

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Cred ca e o neintelegere(si eu mai am probleme) la dimensiunile spatiale.. dar inteleg ca adancimea e 165 si latimea 123

Alan 121 Dimensions (H x W x D) - 38mm x 123mm x 165mm.

Probabil sunt si mai mici)cu toate ca in reclama se zice ca e mica dar cred ca sunt standardizate in functie de locasurile de casetofon..

PS. Sunt si mai inguste DAR din pacate sunt numai AM. Nu si FM. Deci ai grija daca gasesti ceva si la specificatii

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Am inteles - pe site-ul unde m-am uitat au dat doar dimensiunile separate de / fara litere si 167 a fost prima cifra (de obicei latimea este prima)

Link spre comentariu

Nu stiu ce statie ar incapea in locul scrumierei.

S-a mai discutat asta viewtopic.php?f=82&t=5353, iar Noobius a montat-o pana la urma deasupra sertarului de langa ceas prinsa cu 2 suruburi.

Are un Alan 100 care e la fel de lata ca Alan 121 dar mai lunga.

Link spre comentariu

Nu stiu ce statie ar incapea in locul scrumierei.

S-a mai discutat asta viewtopic.php?f=82&t=5353, iar Noobius a montat-o pana la urma deasupra sertarului de langa ceas prinsa cu 2 suruburi.

Are un Alan 100 care e la fel de lata ca Alan 121 dar mai lunga.

Hai salut si la mai mare. Am printre statiile mele un Alan 54E.In comparatie cu altele e "infim" Front: 120mm latx35mm inalt. adincime165mm+ 15mm filet pt. stecker.

Zi-i daca te intereseaza.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Asa ceva am cautat si eu pt a mea

am vazut ca a mai pus cineva in locul scrumierei la 4 runner

poate te prinzi tu din poza ce e

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Asa e, chiar uitasem de President. iar in ce priveste adancimea/ lungimea niciodata nu poti lua in calcul dimensiunea statiei ca dimensiune utila(necesara) tocmai datorita cablurilor.

Link spre comentariu

Eu m-am fript la adancime, la care se mai adauga mufa antenei.

E un lucru cu care s-au fript multi. Inclusiv eu, cand am bagat statia in consola de plafon. Lovea mufa de antena (care e destul de voluminoasa) in suportul oglinzii.

Exista o rezolvare pentru asta cu un adaptor de antena , respectiv un cot la 90 de grade prins pe statie si in care intra mufa antenei.

Link spre comentariu

Vizitator fender

Adica omul ti-a dat posmagul si tu-l pui la munca sa ti-l si inmoaie? :D

Scrie pe statie cum o cheama, cauti dupa sirul respectiv de caractere si gasesti dimensiunile: 131 x 32 x 145 mm

Ti-ar fi luat mai putin timp decat ti-a luat sa scrii intrebarea :grin: Asa e cu forumurile astea, ne invata cam lenesi.

O alta solutie pt. cazul in care nu prea exista loc in bord o reprezinta un model de statie cu panou frontal detasabil: Albrecht AE 6890

- producatorul spune ca e din seria Heavy Duty

- manuale, scheme: http://service.alan-germany.de/CB/AE6890/

- mai multe poze, ca de obicei, la http://images.google.com/images?q=ALBRE ... AE+6890%22

- un video review (cam slabut, dar mai bun decat nimic):

Inainte sa intrebe careva, dimensiunile sunt: 138 x 40 x 140 mm dar dimensiunea 40 mm nu include cu cat se extinde in sus panoul frontal. Dimensiunile panoului frontal: cca 110 x 55 x 25 mm (fara mufa din spate).

Costa de trei ori mai mult decat cea din poza de mai sus.

Link spre comentariu

fender,

In trecut am mai avut discutii cu ab03fge tot aici pe forum despre statia lui, pe vremea cand nu avea microfon si antena.

Deja stiam de statia lui si chiar de dimensiuni, si nu cred ca sunt alea.

Cunosc pe cineva care a incercat sa bage un Alan 121 in locul scrumierei la Samurai si nu a incaput. (are 123x38x165).

In legatura cu Albrecht 6890 am fost printre primii din tara care am vandut asa ceva inca din noiembrie anul trecut, chiar am una pe masina mea si mai mult sunt vre-o 5 utilizatori aici pe forum care au cumparat modelul asta de la mine viewtopic.php?f=30&t=5625&hilit=6890; viewtopic.php?f=82&t=5210&hilit=6890. dar macar asta merita banii. :grin:

Nu te supara pe mine, dar chiar nu cred ca era cazul sa ma tragi de urechi.

Link spre comentariu

Vizitator fender

Stii cum e treaba? De cati bani intrebi, de-atata primesti raspuns ... Daca povesteai de la inceput care-i baiu cum trebuie iti dadeam alt raspuns. Am o statie din aia pe undeva printr-un dulap undeva la 15 km intr-un garaj si puteam sa dau telefon, acu' e prea tarziu.

Nici informatia pe care si scris-o acum nu e tocmai cu cap si coada, inchisa de jur imprejur. Care dintre dimensiuni n-au fost potrivite la Alan 121? Inaltimea, latimea, adancimea? Ca daca e vorba de inaltime, CV mobil 4000 e mai mica, deci sanse mai mari sa intre.

Ce trebuie sa-ti masoare omul, trebuie s-o demonteze din bord si sa-ti masoare si adancimea, sau e suficient loc si nu e cazul?

Nu ti-am sugerat tie in mod special AE 6890. Am lasat spatiu intre paragrafe, informatia e pentru oricine cauta o solutie in cazul lipsei unui loc potrivit. O monteaza pe componente si rezolva problema.

Tu ai dat un link si o poza, eu am dat mult mai multe informatii, in special dimensiuni care nu-s usor de gasit ca nu-s in manual. N-am voie?

Link spre comentariu

Stai ca facem praf topicul... :hi :p

Ma intereseaza latimea si inaltimea reala.

Sau daca a taiat din locul de scrumiera sa incapa. Eu nu stiu dimensiunile scrumierei la Sami, si sunt cativa care m-au intrebat si pe mine, si de asta s-a si deschis topicul. Iar eu ridic din umeri, nu stiu cat e gaura de la scrumiera.

Alan 121 si Alan 100 cica nu au incaput. Poate trebuie taiat, si oamenii nu au vrut sa taie...

Nu stiu. daca as avea un Samurai 15 minute m-as lamuri singur. :grin:

Link spre comentariu

pentru cv mobil4000 dimensiunile sant latime-13.1cm, lungime-14.5cm, inaltime-3.2cm

nu trebuie numai sa scoti scrumiera si sa o inlocuiesti cu statia.pe partea inferioara statia are si o gaura filetata care se potriveste exact cu prinderea scrumierei.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

eu pt samurai o sa optez pt Alan 78. Mi se pare cel mai bun raport performante/dimensiui. In plus, cred ca o sa o montez sus, deasupra oglinzii retrovizoare, ca sa nu am probleme cu apa, accesibilitatea si... hotii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare