marcel Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Cea mai mica statie CB? eu pt samurai o sa optez pt Alan 78. Mi se pare cel mai bun raport performante/dimensiui. In plus, cred ca o sa o montez sus, deasupra oglinzii retrovizoare, ca sa nu am probleme cu apa, accesibilitatea si... hotii. Si cu ce antena o imperechezi??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Cea mai mica statie CB? Am deja antena montata, este vorba de un sirio carbonium 27, montata in bara de fier custom. Antena nu este top performance, dar am reusit sa vorbesc cam 10 km cu ea, adica chiar mai mult decat e nevoie pt offroad. Avantajul acestei antene este ca nu-i prea lunga, iar paiul este foarte ferm si nu poate ajunge in nici o situatie la parbriz. Asta e o chestie la care trebuie sa fii destul de atent, caci pe coclauri antena face ca toti dracii, iar daca da cu varful in parbriz, il sparge. Asadar, mai las deoparte citiva km cit as putea emite in plus cu un sirio 4000 sau 5000, dar castig la lipsa de griji (plus ca nu e nici foarte scumpa). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Cea mai mica statie CB? Multumesc pentru sfaturi - nici una din cele compacte nu mi-au placut asa ca vechiul intek care m-a slujit atata timp pe galloper a trecut pe samurai. L-am montat sub casetofon iar in locul scrumierei am montat amplificatorul. In nisa din spatyele ceasului ( in dreapta voltmetrului) am montat difuzorul extern. Galloperul a primit un maycom EM-27 - mi-am dorit statie sa aiba dual watch neaparat. http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95294274/xlarge/105425701.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zahei Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Cea mai mica statie CB? intek-ul asta e cel mai mic din ce am gasit pana acum, e mai ingust de 10cm: http://www.thunderpole.co.uk/intek-m-100-plus.html Subaru Forester, Daihatsu Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Cea mai mica statie CB? intek-ul asta e cel mai mic din ce am gasit pana acum, e mai ingust de 10cm: http://www.thunderpole.co.uk/intek-m-100-plus.html si incape perfect in locul scrumierei la samurai, chiar mai raman aproximativ 3 cm in lateral. e putin cam lunga, dar nu deranjant. cu precizarea ca trebuie scoasa sina scurumierei ca sa incapa. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? Cea mai mica e Alan 42 :grin: Dar are cateva neajunsuri la folosirea in masina, in afara de pret fata de Jopix sau Alan 121. Alan 121 iar e o statie mica. chiar cautam o statie pentru Terranoul meu si ma gandeam la Alan 42 , 42 multi, 52 sau 52 multi astea toate putand fi folosite si ca statii portabile din cate am inteles. Care ar fi neajunsul la utilizarea in masina a astfel de statii? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? chiar cautam o statie pentru Terranoul meu si ma gandeam la Alan 42 , 42 multi, 52 sau 52 multi astea toate putand fi folosite si ca statii portabile din cate am inteles. Care ar fi neajunsul la utilizarea in masina a astfel de statii? Parerile pentru Alan 42 sunt impartite, dar in orice caz concluzia tuturor este ca nu exceleaza in performante nici chiar cu antena externa. Fa-ti o parere proprie citind cele doua topicuri dedicate acestei statii : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41064-Statie-Midland-Alan-42&highlight=alan http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45316-Probleme-cu-Alan-42-Multi-CB-portabila&highlight=alan REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? Cablurile sunt unul din neajunsuri si volumul scazut al sunetului datorita puterii audio si a difuzorului mici. Atat. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 (editat) Re: Cea mai mica statie CB? Recomand cu caldura Intek M100 plus Motive: -dimensiuni foarte reduse -cei 4W chiar isi fac treaba iar daca ii atasezi o antena ok .....(eu am un Midland ML 145 si bate cam 10 km fara probleme dar am inteles ca daca ii pui un Sirio 5000 se schimba tot 100% ) -cu un amplificator atasat cred ca se obtine un nivel mult mai bun -pret redus de achizitie si raportat la calitate cred personal ca sunt chiar OK Bafta tuturor . Editat Mai 4, 2012 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? CRT SS 77-114 - tot din categoria statiilor foarte mici Dimensiuni : Lxlxh = 19x11,5x3,5 cm http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/IMG_0110Custom.jpg REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? Statii de dimensiune mica si bune dupa parerea mea pot fii urmatoarele Avanti alpha sau beta dupa preferinta Megawatt 1000 Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? Megawatul 1000 nu e chiar asa mica. Si nici chiar asa "buna" fata de ce s-a vorbit pana acum. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinuss Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? Ok imi cer scuze mie personal mi sa parut mica mw1000.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? Ok imi cer scuze mie personal mi sa parut mica mw1000.. Daca puneai si o poza la statiile alea si dimensiunile lor, poate ne lamuream...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? Avanti au 12x14cm iar Megawat are 14x18cm "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Cea mai mica statie CB? Avanti au 12x14cm iar Megawat are 14x18cm Poate or fi subtiri ca o tableta......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate