Vizitator dawiana Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Eu zic ca DA ! Multumim MAX ! Inca odata se dovedeste ca acest FORUM nu este unul oarecare ,drept urmare dorintele anumitor oameni au fost intelese si indeplinite in cel mai scurt timp ! Mai rar locuri unde se poate pomeni despre asa ceva . Felicitari pentru rapiditate si corectitudine ! The Best Forum :cl !!! :1 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? Eu zic ca DA ! Multumim MAX ! Inca odata se dovedeste ca acest FORUM nu este unul oarecare ,drept urmare dorintele anumitor oameni au fost intelese si indeplinite in cel mai scurt timp ! Mai rar locuri unde se poate pomeni despre asa ceva . Felicitari pentru rapiditate si corectitudine ! The Best Forum :cl !!! :1 :bravo Uomu la ce te referi?Ne pui in ceatä!Este ceva codat?Cernealä invizibilä? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? dawiana! lamureste problema ca pui oameni pe ginduri dai de banuit. suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? Banuiesc ca-i vorba de crearea sectiunii Daihatsu.... ma-nsel? Multumim conducatorului! Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? Daca-i doar asta vreau sa fiu nas......onorific! :banana :banana Mie nu-mi multumeste nimeni ca m-am bagat in seama? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? da berti ai dreptate e cum spui tu ! multumim conducatorului !!! :bravo oare la ce se pot gandi alti ? asa e daca nu prea citesc numai ici colo ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? foarte tare ca avem sectiune daihatsu. Eu am un Rocky cu motor pe benzina de 2 litrii. il am de patru ani si singurele modificari fata de fabrica au fost un kit de body lifturi, troliu cauciucuri Ziarelii de 31 si binenteles tabla multa taiata de pe aripi sa incapa rotile. In afara de offroadul privat am fost si la 7 etape de CN cea mai bun clasare a fost locul trei la Campulung anu trecut unde am facut echipa cu Gogo. el are tot un Daihatsu Rocky dar este preparat de Bertone si are motor de BMW. Asa ca am reprezentat marca cu brio. Acum am luat un daihatsu rocky diesel dar nu are motor. Dar are acte adk e inmatriculat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? foarte tare ca avem sectiune daihatsu. Eu am un Rocky cu motor pe benzina de 2 litrii. il am de patru ani si singurele modificari fata de fabrica au fost un kit de body lifturi, troliu cauciucuri Ziarelii de 31 si binenteles tabla multa taiata de pe aripi sa incapa rotile. In afara de offroadul privat am fost si la 7 etape de CN cea mai bun clasare a fost locul trei la Campulung anu trecut unde am facut echipa cu Gogo. el are tot un Daihatsu Rocky dar este preparat de Bertone si are motor de BMW. Asa ca am reprezentat marca cu brio. Acum am luat un daihatsu rocky diesel dar nu are motor. Dar are acte adk e inmatriculat. salut! interbare: nu mi-l vinzi mie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? foarte tare ca avem sectiune daihatsu. Eu am un Rocky cu motor pe benzina de 2 litrii. il am de patru ani si singurele modificari fata de fabrica au fost un kit de body lifturi, troliu cauciucuri Ziarelii de 31 si binenteles tabla multa taiata de pe aripi sa incapa rotile. In afara de offroadul privat am fost si la 7 etape de CN cea mai bun clasare a fost locul trei la Campulung anu trecut unde am facut echipa cu Gogo. el are tot un Daihatsu Rocky dar este preparat de Bertone si are motor de BMW. Asa ca am reprezentat marca cu brio. Acum am luat un daihatsu rocky diesel dar nu are motor. Dar are acte adk e inmatriculat. salut! interbare: nu mi-l vinzi mie?Ce-ti mai plac si tie foile de arc..... :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucianer Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? oarte tari masinutele astea , sunt fan! Daihatsu Terios 4x4 permanent Locatie :Bucuresti /Dristor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? Nu prea l-as da. As vrea sa-l fac sa mearga intii. Apropo de foile de arc....stie cineva un doctor de rinichi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? Ore cum vine asta? Acum am luat un daihatsu rocky diesel dar nu are motor Cum dreaq e diesel daca n-are motor? :happy Apropo... nu vinzi motorul? :ha: :ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? :happy :happy :happy poate scrie diesel pe el Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? Bai nene,cita rautate...poate omu a luat unu inscris cu acte ok si cu motor KO.......este mai bine asa.....doar donator gasesti oricind! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? hai ca a fost o gluma ne mai descretim fruntile :h5 :h5 sper ca nu s-a suparat nimeni Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi peplaneta asta ??? Sigur nu s-au suparat dar sunt discutii off-topic.....poluam gratuit...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Sunt si oameni seriosi pe planeta asta ??? Normal ca nu se supara nimeni. Masina mai are inca cutia care se potriveste la diesel si in talon e trecut motoru diesel. Deci..... Apropo cumparati motoru? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate