chrisland Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Buna tuturor! Jeep Wrangler YJ An:1989 putere:120 hp 2.5 l Jeep Wrangler YJ 2.5i Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp BMW Z3 2.0 24V Yamaha WR 450F 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ Bun venit. Aceasta prezentare ar trebui facut la rubrica Prezentarea membrilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ :W bun venit am mai vazut-o in oras ... frumoasa rau ...( roaga un moderator sa te puna in rind cu lumea) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ Bine ai venit. :W in Club "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ salut cristi ... sant tuky ... cristi din Cluj ... ai cumparat de la mine un lightbarr ... te-am sunat acum 2 zile sa te intreb de manere clante si maner pt ridicat geamul la wranglerul pe care vrei sa-l dezmembrezi ... acum am vazut si masina ta ... ii foarte frumossa ... eu am dat jos de pe a mea ... bara fata din crom, oglinzile cromate, suporti de canistra cromati de pe spate ma gandeam ca ar arata foarte bine pe masina ta ... si altele precum si softtopul de care ti-am spus ... incerc sa-mi fac timp sa vin pana la tine sa povestim despre offroad ... si eventual sa ne ajutam reciproc cu piese de schimb ... daca te mai intereseaza ceva piese nu ezita sa intrebi si le pun cu mine in masina ... numai bine ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrisland Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ salut cristi ... sant tuky ... cristi din Cluj ... ai cumparat de la mine un lightbarr ... te-am sunat acum 2 zile sa te intreb de manere clante si maner pt ridicat geamul la wranglerul pe care vrei sa-l dezmembrezi ... acum am vazut si masina ta ... ii foarte frumossa ... eu am dat jos de pe a mea ... bara fata din crom, oglinzile cromate, suporti de canistra cromati de pe spate ma gandeam ca ar arata foarte bine pe masina ta ... si altele precum si softtopul de care ti-am spus ... incerc sa-mi fac timp sa vin pana la tine sa povestim despre offroad ... si eventual sa ne ajutam reciproc cu piese de schimb ... daca te mai intereseaza ceva piese nu ezita sa intrebi si le pun cu mine in masina ... numai bine ... Te astept sa vii! Jeep Wrangler YJ 2.5i Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp BMW Z3 2.0 24V Yamaha WR 450F 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ Bine ai venit! :W Frumoasa masina! :1 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ Bun venit. S-o stapanesti sanatos si sa te poarte cu bine pe unde vrei tu (ca ea poate, sa stii - dar daca ii schimbi cauciucurle alea) P.S. In mod normal sunt 102 caluti (dar din aia de Ardennes - de tractiune). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrisland Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ Bun venit. S-o stapanesti sanatos si sa te poarte cu bine pe unde vrei tu (ca ea poate, sa stii - dar daca ii schimbi cauciucurle alea) P.S. In mod normal sunt 102 caluti (dar din aia de Ardennes - de tractiune). ce cauciucuri i-mi recomanzi? Jeep Wrangler YJ 2.5i Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp BMW Z3 2.0 24V Yamaha WR 450F 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ Niste MT-uri, de la BFG, Bridgestone sau Good Year (in ordinea asta, ca preferinte). Cat despre dimensiuni, depinde de cat de inaltata este masina (daca este inaltata - din poze pare un picut inaltata). Daca este stock, intra pe ea, fara sa atinga, din cate imi aduc aminte, 235/75R15 (un echivalent de 29, daca nu ma insel). Daca vrei ceva mai mare, trebuie sa o ridici un pic. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ La mine au intrat 33 12.5 15 bf mt Imi atingeau la viraje sau cand intram in teren Masina era stock Parerea mea e ca intra 31 10.5 15 fara prea mari probleme daca ai arcurile in regula Depinde ce vrei sa faci cu masina , daca nu iesi prea mult in teren poti opta pt bf mt, daca in schimb vrei sa mergi cu ea la noroiala serioasa iti trebuie ceva mai mult de atat Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrisland Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ Niste MT-uri, de la BFG, Bridgestone sau Good Year (in ordinea asta, ca preferinte). Cat despre dimensiuni, depinde de cat de inaltata este masina (daca este inaltata - din poze pare un picut inaltata). Daca este stock, intra pe ea, fara sa atinga, din cate imi aduc aminte, 235/75R15 (un echivalent de 29, daca nu ma insel). Daca vrei ceva mai mare, trebuie sa o ridici un pic. am pe ea cauciucuri de 31/10.5 si kit de arcuri de 2,5"momentan si intentionez sa pun de 33/12.5 dar vreau sa mai pun un body lift de 1"sau de 2"sa o mai ridic un pic Multumesc pt sfaturi! Jeep Wrangler YJ 2.5i Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp BMW Z3 2.0 24V Yamaha WR 450F 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Jeep Wrangler YJ servus,e frumoasa dar mai faina ii fara crom... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate