Dan Cilan Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Rusine pentru mass-media manelizata din Romani @Dane....stai jos si respira. Acum uita-te la ce ai scris, mai ales la faza cu masina. Acum raspunde-mi la o intrebare: omul din spatele ghiseului este AUTORITATEA STATULUI? :ha: :ha: Ei bine, nu! Este un Gheorghe! Concluzia: este ca si cand spui ca Ceausescu ne-a torturat! NU! Nu, el. Ci mii de tampiti slugarnici pe nume Gheorghe, Ion, Petre, Vasile.... @ Solutia la problema ta: pt ca omul e idiot...fa urmatoarea miscare. Asteapta-l dupa program si incearca sa vezi daca e Om sau AUTORITATE! Daca tipa, se zvarcoleste, vomita sange...e clar: E OM! Daca insa ramane imun...e clar: E AUTORITATE! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Bai , tu esti normal , era sa mor de ras ! :ha: :ha: :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrice Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Rusine pentru mass-media manelizata din Romania ! Ca de încheiere ( a discuÅ£iei ) : Hora Unirii Hai să dăm mână cu mână Cei cu inima romană, Să'nvârtim hora frăţiei Pe pământul României. Iarba rea din holde piară, Piară duÅŸmania'n Å¢ară, ÃŽntre noi să nu mai fie Decât flori ÅŸi omenie. Măi Muntene, măi vecine, Vino sa te prinzi cu mine, Åži la viaţă cu unire Åži la moarte cu înfrăţire. Unde-i unul nu-i putere La nevoi ÅŸi la durere, Unde's doi puterea creÅŸte Åži duÅŸmanul nu sporeÅŸte. Amândoi suntem de-o mamă, De-o fapture ÅŸi de-o seamă, Ca doi ochi într'o lumină, Ca doi brazi dintr'o tulpină. Amandoi avem un nume, Amandoi o soartă'n lume. Eu Å£i's frate, tu mi-eÅŸti frate, ÃŽn noi doi un suflet bate. Vin' la Milcov cu grăbire, Să-l secam dintr'o sorbire, Ca să treaca drumul mare, Peste-a noastre vechi hotare. Åži să vadă sfântul soare, ÃŽntr'o zi de sărbătoare, Hora noastră cea fraÅ£ească Pe câmpia romanească. Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate