Clau4x4 Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Intrucat roata de rezerva a "sarit sus " , pe portbagaj , doresc sa dau jos suportul ei , de pa usa din spate. Din pacate nu reusesc , pt. ca este prins in niste suruburi ff ciudate : forma este conica si au niste striatii verticale , in numar de sase . Am incercat cu diverse tipuri de chei(nu am fortat , sa nu le stric) , dar nu prinde niciuna. Ma pricep si eu cat de cat , dar asa ceva nu am intalnit pana acum :P , ma gandesc sa pun mocsul pe ele , dar nici nu prea am spatiu sa jonglez si daca le stric ...... , bomfaier sau dalta scrie pe ele , si nu vreau asa ceva . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. Ceva poze sa ne dumirim si noi??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. or fi torx ? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. Dumnezeu stie cum sau ce or fi , dar din punctul meu de vedere sunt ciudate . Am desfacut si usa pe interior si are piulite , dar am impresia ca sunt sudate si oricum nu ai acces la ele cu vreo cheie , din cauza dublurii metalice de la usa . O sa pun maine o poza . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. Ia vezi, care din astea o fi? http://en.wikipedia.org/wiki/Screw/Bolt ... crew_drive Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. E ceva gen Torx dar e pt. cheie , nu surubelnita . Deci profilul e asemanator , dar e in exterior. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. tot torx e si profilul pentru cheie 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. Exact! External TORX http://www.wihatools.com/images/sockets/extorx_left.gif Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. Din pacate abia acum am reusit sa pun poze si dupa cum se vede nu prea seamana cu cele de mai sus. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. Cresteaza-le cu flexu, da' nu prea adanc sa nu se rupa marginile. Baga o surubelnita sanatoasa din aia cu hexagon la baza, s-o poti ajuta c-o cheie daca-i cazu. Spor! Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. Parerea mea este ca sunt un fel de piulite antifurt. Daca nu ai cheia potrivita...pune mocsu pe ele dupa ce ai dat in prealabil cu un spray degripant. Mai poti incerca sa le incalzesti cu o lampa cu gaz mica astfel sa nu strici vopseaua. Bafta. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Suruburi ciudate la suport roata rezerva. Asa am sa fac pt. ca alta solutie n-am. Le fac un slit cu flexul , dau si niste degripant si trebuie sa o ia. Multam de idei. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate