Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

raport in punti

padres

Postări Recomandate

Re: raport in punti

265/75/15 si 31x10.5x15 sunt aceiasi dimensiune.

Diferenta exista intre ele(caz personal) cele vechi Cross Country 265/75/15 uzura 50 % ,noile (pe atunci) malatesta kaiman 31/10.5/15 uzura cam 15-20 %...diferenta de inaltime vreo 4 cm cel putin ...cu crosul montat (il aveam rezerva)masina statea intr-o parte chiar dupa ce am mai uzat din simex...@yknot 265/75/15 si 31/10.5/15 o fi aceiasi masura...dar la resapeuri cel putin la mine nu e...ori '' simexurile'' nus 31 desi asa scrie pe ele...

Uite aici se vede mai bine diferenta ...ambele gume au marcaj pe ele 31/10.5/15,ambele resapeuri profil simex iar cea din stanga imaginii are mai putini km...http://picasaweb.google.com/florinusu/UntitledAlbum#5533563084111334354

cea din dreapta e pe masina mea...

Editat de gnok
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

am si eu o dilema : e vreo diferenta intre grup 39/9-raport 4,3 si

10/43-raport4,3. ?

eu am pus pe masina(niva) grup 9/40 raport 4,4 si aveam

grup 10/43 raport4,3

adica daca conteaza sau nu diametrul coroanei si al pinionului...atunci cand dau acelasi rezultat(raport)...4,3 = 4,3 ???:dr3

:tk poate ma lumineaza cineva:h5

Editat de Land Niva Luci

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Incearca sa gasesti 2 grupuri de fata de vitara identice si pune-le in puntile tale. Tu ai acum in punti 3.73(41/11 dinti) iar vitarele au 4.62(37/9 dinti, 4.87(39/8 dinti) si 5.13(41/8 dinti).

sunteti siguri ca se potrivrsc grupurile de fata de vitara la samurai? in acest caz s-ar castiga enorm cu bani relativ putini. va rog sa confirmati aceasta posibilitate. multumesc

XJL... 4L
Link spre comentariu

am si eu o dilema : e vreo diferenta intre grup 39/9-raport 4,3 si

10/43-raport4,3. ?

eu am pus pe masina(niva) grup 9/40 raport 4,4 si aveam

grup 10/43 raport4,3

adica daca conteaza sau nu diametrul coroanei si al pinionului...atunci cand dau acelasi rezultat(raport)...4,3 = 4,3 ???:dr3

:tk poate ma lumineaza cineva:h5

rog un moderator sa mute discutia de mai sus intr-un topic nou,la sectiunea respectiva cu denumirea: " dilema raport punti : 4,3 = 4,3 ?? ":tk.motiv-tratarea subiectului separat,doar pe aceasta tema:y

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

sunteti siguri ca se potrivrsc grupurile de fata de vitara la samurai? in acest caz s-ar castiga enorm cu bani relativ putini. va rog sa confirmati aceasta posibilitate. multumesc

Confirm si eu ca se potrivesc..pe samuraiul meu am 2 grupuri de vitara raport 5,1 adica coronita 41 si pinion 8...mentionez ca am echipat samuraiul cu gume 31x10,5 15.

Link spre comentariu

Confirm si eu ca se potrivesc..pe samuraiul meu am 2 grupuri de vitara raport 5,1 adica coronita 41 si pinion 8...mentionez ca am echipat samuraiul cu gume 31x10,5 15.

De ce nu ne prezinti si tu samuraiul?

4x4
Link spre comentariu

multumesc @yknot, multumesc @szmaco. va mai rog sa-mi spuneti, daca postez la sectiunea cumparari textul "cumpar 2 grupuri de vitara fata 5.13(41/8 dinti)", se intelege limpede ce caut?

aveti idee cam cat ar putea sa coste?

multumesc

XJL... 4L
Link spre comentariu

Costa de la 100e bucata in sus. Ai putea sa te orientezi si spre 4.62(37/8 dinti)ramane mai redus fata de stock cu 4%, pentru ca 5.12 este un pic cam redus(15% mai redus)cu pentru roti de 31".

Fa o simulare : http://www.lepayne.com/gears.html

multumesc pentru sfat. cauciucurile sunt pe 31. ma apuc de cautat. http://img696.imageshack.us/img696/2760/euroti31.jpg

Uploaded with ImageShack.us

XJL... 4L
Link spre comentariu

multumesc @yknot, multumesc @szmaco. va mai rog sa-mi spuneti, daca postez la sectiunea cumparari textul "cumpar 2 grupuri de vitara fata 5.13(41/8 dinti)", se intelege limpede ce caut?

aveti idee cam cat ar putea sa coste?

multumesc

Este un tip in Rm Valcea care vinde piese de suzuki...incepe cautarile cu el pentru ca e un tip serios..cel putin cu mine asa a fost...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare