Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Camioane" made in USA...

MagnuM

Postări Recomandate

Re: "Camioane" made in USA...

Parca mai repede m-as combina cu camionul decat cu vreuna din acele domnisoare :grin: . Nu de alta dar cred ca in mod cert tractorul nu m-ar lasa la greu!

Si probabil te si costa mai putin :P

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator wolff

Asta e un fapt la fel de sigur ca moartea si impozitele :ha: . Unde mai pui ca in caz de divort camionul sigur nu vrea juma' de fata :banana

Link spre comentariu

doua fotografii ce le-am gasit intre pozele facute de parintii mei in timpul unui scurt concediu in Austria. anul asta daca ajung si eu prin zona musai trebuie sa ma cazez la pensiunea asta :grin: daca nu primesc bonus o plimbare cu tancul ma supar :ha:

din cate presupun este tot un M37, dar rog pe cei care cunosc mai bine sa ma corecteze daca gresesc.

http://img198.imageshack.us/img198/3487/22336835.th.jpg

http://img188.imageshack.us/img188/9318/75649434.th.jpg

Link spre comentariu

E tot Dodge dar e un G502 WC series din al 2-lea razboi.

Inaintasul lui M37.

Dupa cum arata pare Dodge G502 WC-51.

Pentru cei interesati gaiti aici mai multe detalii:

http://www.olive-drab.com/idphoto/id_ph ... 502_wc.php

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Dar despre asta ce parere aveti ?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/M35A2-4x ... 06.c0.m245

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

este un camion de la Ford din 1943 4x4 al armatei americane

Este un Ford canadian!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

acum sunt in canada

sunt absolut socat de cate caionete imense sunt aici

F 150, 250, 350 cat vezi cu ochi...dodge cu roti jumelate, etc

iar capurile tractor pt camioane sunt senzationale, toate cu bot imens si tevi de evacuare cu 1 m mai inate ca si cabina

la coborarile de pante pe autostrazi, cand pun frana de motor, au un duduit de parca sunt in frana de motor la motoare pe benzina

am sa revin cu poze

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Imi dau si eu cu parerea fara sa vreau sa supar pe nimeni.

Masini impunatoare din care nu ti-e jena sa cobori dar...

Consuma cat un tren de marfa

Sunt venin pentru mediu

Cand vad masinile alea cu caroseria la 80cm de sol dar diferentialul la 2cm ca la bmw... imi vine sa vars

Sunt in fapt complet inutile pentru offroad... ce poti face cu buldozerele alea faci si cu un patrol inaltat sau cu orice alta masina de offroad in care s-au bagat putin suflet si ceva banuti...

Da poate-s eu tembel...

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL]
Link spre comentariu

Imi dau si eu cu parerea fara sa vreau sa supar pe nimeni.

Masini impunatoare din care nu ti-e jena sa cobori dar...

Consuma cat un tren de marfa

Sunt venin pentru mediu

Cand vad masinile alea cu caroseria la 80cm de sol dar diferentialul la 2cm ca la bmw... imi vine sa vars

Sunt in fapt complet inutile pentru offroad... ce poti face cu buldozerele alea faci si cu un patrol inaltat sau cu orice alta masina de offroad in care s-au bagat putin suflet si ceva banuti...

Da poate-s eu tembel...

Cum spuneam intr-un post anterior: "Parerile sunt impartite..."! Iar eu, tot in tabara "pro" raman! :ypu

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Usor, usor tembelismul nord american se va reduce.

Mai intai au aflat ca marfa poate fi mutata de colo-colo si cu ajutorul motoarelor diesel, asa ca au inceput si ei sa fabrice astfel de motoare: rudimentare, energofage, proaste ce-i drept, dar se afla pe drumul cel bun.

Apoi au constatat cu stupoare ca exista motoare diesel pe lumea asta si pentru autoturisme, si dupa ce si-au dat seama ca nu stiu nici macar sa le regleze, au inceput sa cumpere masiv si sa le monteze (chinezii) pe masinile lor.

La un moment dat vor ajunge la performata de VW Golf de consum mediu sub 5l/100 km. Dar, conform bancului, la acel moment dat europenii vor consuma la jumate. Iar viitoarele motoare TDI sau cum or fi ele, la sfert.

Iar rapandulele alea de masini de 2 tone si 6 metri utilizate sa duca un cur gras (si negru) la supermarket (50km) sa ia un cos de mancare din care oricum arunca jumate, vor dispare la un moment dat.

Societatea de consum este oricum la apogeu. Distrugerea a tot ce ne inconjoara ne va distruge si pe noi. Europa este cu 100 ani in fata americanilor referitor la respectul fata de natura, ca de altfel in toate domeniile.

spor la treaba si aer curat.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

... Apoi au constatat cu stupoare ca exista motoare diesel pe lumea asta si pentru autoturisme, si dupa ce si-au dat seama ca nu stiu nici macar sa le regleze, au inceput sa cumpere masiv si sa le monteze (chinezii) pe masinile lor.

La un moment dat vor ajunge la performata de VW Golf de consum mediu sub 5l/100 km. Dar, conform bancului, la acel moment dat europenii vor consuma la jumate. Iar viitoarele motoare TDI sau cum or fi ele, la sfert...

Chiar crezi asta?! Cu titlu informativ, cauta informatii despre motoarele GM DuraMax V8 de 4.5 si 6.6 litrii, Ford PowerStroke V8 de 6.0, 6.4 si 6.7 litrii sau Cummins B-series straight-6 de 5.9 si 6.7 litrii si ai sa vezi ca nu au cazut din pom ieri...

De fapt, poti sa te interesezi de majoritatea motoarelor diesel care echipeaza acum modelele full-size americane; vei ramane uimit de performantele la care au ajuns, in ciuda cilindreilor mari!

Detroit Diesel, Cummins, Caterpillar, International Navistar... ocupa primele 4 locuri in clasamentul producatorilor de motoare...

Fanteziile astea cu iz rasist sigur nu-si au locul aici! Americanii nu mai sunt nici pe departe atat de primitivi cat ar vrea unii "europeni" sa creada! Parerea mea este ca, Europa face eforturi disperate pentru a putea tine pasul cu americanii; desi europenii au fost "leaganul" civilizatiei, acum au o mare problema in a tine pasul cu "Lumea Noua"!

Editat de MagnuM

Link spre comentariu

acum sunt in canada

sunt absolut socat de cate caionete imense sunt aici

F 150, 250, 350 cat vezi cu ochi...dodge cu roti jumelate, etc

iar capurile tractor pt camioane sunt senzationale, toate cu bot imens si tevi de evacuare cu 1 m mai inate ca si cabina

la coborarile de pante pe autostrazi, cand pun frana de motor, au un duduit de parca sunt in frana de motor la motoare pe benzina

am sa revin cu poze

Asteapt?-m? colega c? vin ?i eu în curând!!!!!! :h5

Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu

... Apoi au constatat cu stupoare ca exista motoare diesel pe lumea asta si pentru autoturisme, si dupa ce si-au dat seama ca nu stiu nici macar sa le regleze, au inceput sa cumpere masiv si sa le monteze (chinezii) pe masinile lor.

La un moment dat vor ajunge la performata de VW Golf de consum mediu sub 5l/100 km. Dar, conform bancului, la acel moment dat europenii vor consuma la jumate. Iar viitoarele motoare TDI sau cum or fi ele, la sfert...

Chiar crezi asta?! Cu titlu informativ, cauta informatii despre motoarele GM DuraMax V8 de 4.5 si 6.6 litrii, Ford PowerStroke V8 de 6.0, 6.4 si 6.7 litrii sau Cummins B-series straight-6 de 5.9 si 6.7 litrii si ai sa vezi ca nu au cazut din pom ieri...

De fapt, poti sa te interesezi de majoritatea motoarelor diesel care echipeaza acum modelele full-size americane; vei ramane uimit de performantele la care au ajuns, in ciuda cilindreilor mari!

Detroit Diesel, Cummins, Caterpillar, International Navistar... ocupa primele 4 locuri in clasamentul producatorilor de motoare...

Fanteziile astea cu iz rasist sigur nu-si au locul aici! Americanii nu mai sunt nici pe departe atat de primitivi cat ar vrea unii "europeni" sa creada! Parerea mea este ca, Europa face eforturi disperate pentru a putea tine pasul cu americanii; desi europenii au fost "leaganul" civilizatiei, acum au o mare problema in a tine pasul cu "Lumea Noua"!

Subscriu colega :h5 :h5 :h5

Când mai treci cu agabariticu prin Gherla hai s? dau o lad? de bere...

Unii de pe aici de pe b?trânu continent vorbesc din amintiri din viitor, nici nu au idee de standardele de poluare SUA ?i Canada, mai ales California. Europa e o bab? fat? mare la pensie în natalitate scazând? ?i va fi în curând un gigant cu picioare de lut azil de pensionari, cum s? ?in? pasul cu America de nord? M?car eu recunosc c? vreau s? ajung acolo ?i nu îmi v?rs n?duful pe cal... Dac? nu era nevoie de ma?ini de alea nu se construiau... de fapt e alt? lume, e departe s? o în?eleag? to?i...

Editat de MagnuM
Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu

...

De fapt, poti sa te interesezi de majoritatea motoarelor diesel care achipeaza acum modelele full-size americane; vei ramane uimit de performantele la care au ajuns, in ciuda cilindreilor mari!

Detroit Diesel, Cummins, Caterpillar, International Navistar... ocupa primele 4 locuri in clasamentul producatorilor de motoare..

pai nu faci decat sa-mi dai dreptate: 4,5; 6,6; si alte capacitati uriase: oamenii reusesc sa faca un motor sa mearga numai din cilindreea uriasa si din singura echilibrare reusta este din masele volantelor.

Ai mentionat printre altele International navistar: cele mai proaste motoare nautice facute vreodata: vedete mici ale Coast Guard Britanica au fost retrase din utilizare, s-au remotorizat si firma a pierdut orice proces.

Singurul loc unde ai dreptate este pe strada motoarelor inductriale: masini constructii, motoare stationare, etc. In rest, la motoarele de medii-mici dimensiuni baietii sunt absolut varza cu carne. Nu te-ai intrebat de ce unde europenii parcurg >milion km cu un motor de cap tractor, amerindienii nici macar pe suv sau truck n-au succes?

Iar la ml combustibil per CP , nici macar pe lista nu apar.

Motoarele de mare performanta sunt preparate in Germania sau UK. Marele lider Roush foloseste power train facut la Brentwood, langa Londra, si doar asa castiga ani de ani competitii in state.

Nu te chinui sa ma combati, merg de ani de zile la Roush UK de cateva ori pe an la divizia defence, si sunt in mijlocul informatiilor.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

Eu tot una mare mi-as lua! Una mareeeeee...eu sunt mic, o fi vreo legatura? Doctore, e cazul de un consult?

Pe de alta parte, ma bucur sa aud ca americanii sunt varza. Abia astept sa-i intrecem in cursele stelare!A....parca lanseaza si europa ceva pe orbita, nu?Stai....stiam...nu-mi spune.... :roll: aaaa...un satelit de telecomunicatii!!! :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

mda....asta e......nu mai am ce comenta.....cand va ajunge un stat din Europa superverde macar la jumatatea nivelului de emisii al Californiei....mai stam de vb......acolo ecologizarea s-a facut nu prin constrangere....ci prin stimulare.....

asta e parerea mea si raman cu ea... :grin:

Link spre comentariu

... pai nu faci decat sa-mi dai dreptate: 4,5; 6,6; si alte capacitati uriase: oamenii reusesc sa faca un motor sa mearga numai din cilindreea uriasa si din singura echilibrare reusta este din masele volantelor.

Ai mentionat printre altele International navistar: cele mai proaste motoare nautice facute vreodata: vedete mici ale Coast Guard Britanica au fost retrase din utilizare, s-au remotorizat si firma a pierdut orice proces.

Singurul loc unde ai dreptate este pe strada motoarelor inductriale: masini constructii, motoare stationare, etc. In rest, la motoarele de medii-mici dimensiuni baietii sunt absolut varza cu carne. Nu te-ai intrebat de ce unde europenii parcurg >milion km cu un motor de cap tractor, amerindienii nici macar pe suv sau truck n-au succes?

Iar la ml combustibil per CP , nici macar pe lista nu apar.

Motoarele de mare performanta sunt preparate in Germania sau UK. Marele lider Roush foloseste power train facut la Brentwood, langa Londra, si doar asa castiga ani de ani competitii in state.

Nu te chinui sa ma combati, merg de ani de zile la Roush UK de cateva ori pe an la divizia defence, si sunt in mijlocul informatiilor.

Da... nu are sens sa ma lansez intr-o polemica pe aceasta tema! "Marele lider" de care pomenesti, mie nu-mi spune nimic!

Apropo de Navistar... clasamentul priveste segmentul de motoare pentru autocamioane mici, medii si mari! N-am vorbit de vapoare sau industrie grea!

Nu mai am timp si nici chef sa dezbat acest subiect: America - pro sau contra! Sunt oameni carora, oricat le-ai explica, oricate argumente ai aduce, nu vor vedea dincolo de liniile deja trasate sau de ideile preconcepute din mintea lor. Unii, sunt contra din principiu, doar pentru a nu fi pro... Altii... Dumnezeu stie... Asa ca, repet, parerile sunt impartite, cum am mai spus... si tot cum am mai spus, polemica nu mai are sens, cel putin pentru mine!

No offence! Cu respect! Mihai.

Link spre comentariu

Eu tot una mare mi-as lua! Una mareeeeee...eu sunt mic, o fi vreo legatura? Doctore, e cazul de un consult?

Pe de alta parte, ma bucur sa aud ca americanii sunt varza. Abia astept sa-i intrecem in cursele stelare!A....parca lanseaza si europa ceva pe orbita, nu?Stai....stiam...nu-mi spune.... :roll: aaaa...un satelit de telecomunicatii!!! :ha: :ha: :ha: :ha:

Omule... esti mortal! :h5

Editat de MagnuM

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare