gabi Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: "Camioane" made in USA... Ca cel mare si negru avem si in Brasov o bucata proprietarul este Marcel Butuzea ,,VECTRA '' il scoate doar la parada ; a avut si o aperitie la Pro-Motor in una din emisiuni :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: "Camioane" made in USA... Adevarate monumente pe roti !!! SUPER !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valim Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: "Camioane" made in USA... Daca tot e vorba de americane, cateva poze cu ce aveam prin curte in vara. Nu, nu-s ale mele, sunt proprietatea US Marines. Zac p'acolo si probabil peste vreo 2 sau 3 ani vor ajunge in curtea unui habibi ce-o sa le foloseasca motoarele pe post de generator sau la carat caprele de colo colo. High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle, Humvee adica. Nu stiu sa va spun detalii tehnice dar un amanunt ce m-a surprins a fost faptul ca pe fata capota si aripile sunt din fibra nu blindaj gros cum ma asteptam. Pacat ca n-am apucat inca sa arunc un ochi sub capota sa vad ce si cum se'nvarte p'acolo :( Enjoy! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: "Camioane" made in USA... sigur nu-s din Kevlar capotele alea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valim Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: "Camioane" made in USA... Nu-s din kevlar, e ceva fibra dar nu cred ca e din aceea uzuala. M-am invartit pe langa unul si era strapuns de srapnel in cateva locuri, kevlarul n-ar trebui sa cedeze la din astea. Am facut un test pe panza de kevlar din vesta antiglont, am fost curios sa vad prin cate straturi trece un cutit dat cu simt de raspundere. Am reusit sa rup lama de la Gerber si a trecut varful prin 27 de straturi. Caut sa bag si o poza dar tre sa sap prin celalalt HDD. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: "Camioane" made in USA... Un studiu dezvoltat de International Navistar, pentru un vehicul militar multifunctional, in ideia de a gasi un inlocuitor pentru Hummer, aflat in serviciu din 1979. :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: "Camioane" made in USA... Nu-s din kevlar, e ceva fibra dar nu cred ca e din aceea uzuala. M-am invartit pe langa unul si era strapuns de srapnel in cateva locuri, kevlarul n-ar trebui sa cedeze la din astea. Am facut un test pe panza de kevlar din vesta antiglont, am fost curios sa vad prin cate straturi trece un cutit dat cu simt de raspundere. Am reusit sa rup lama de la Gerber si a trecut varful prin 27 de straturi. Caut sa bag si o poza dar tre sa sap prin celalalt HDD. Probabil este fibra de carbon care este de asemenea foarte rezistenta si usoara. Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: "Camioane" made in USA... Apropo de masini mari, ne dam cu grupa mica ca ne cocoseaza astia, "europenii" cu impozitele si accizele la carburanti; cum am scapat de Ceausescu zbang, ne-am si aliniat cu geolgaii de "mic litraj"; personal, raman la dictonul "there is no replacement for displacement", de incalzirea globala ma doare in the ass, sunt retrograd si iubesc masinariile primitive cu cuplu mare si nesimtit... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
virgilmagie Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: "Camioane" made in USA... :h5 Cred ca de asta au unii "boala" pe americani... :P sa terminat smecheria...gata cu patrocle ca ne facem de ris.:c1 unde-s 2 puterea costa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: "Camioane" made in USA... cred ca aici se incadreaza si "autoturismul" fotografiat de mine la turda , oricum frumoasa jucarie si frumoasa si ideea pentru care e folosita , a se vedea site-ul lor . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate