Vizitator soso-bum Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 as dori sa pun flanse pe vitara mea m-am gandit la ceva de 30 mm,nu exagarate daca stie cineva o sursa la pret decent sau ceva skema sa pot face la strung ma gandeam sa pun numai pe spate sa nu mai tai din fata nimik daca a mai facut cineva astept sfaturi acum am 235/75 /15 si body lift de 50mm deasemenea mai vreau sa inalt si suspensia,as pune ceva distantiere la arcurile originale si as cumpara niste telescoape cu o cursa mai mare sa nu le fortez cumva la suspensie m-am gandit la 20-30mm,nu mai mult sa nu raman cu planetare smulse sper sa ma ajutati cu ceva sfaturi si idei,daca nu ma apuc de capu meu saptamana viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: flanse vitara ai gasit flanse? Intreb pt ca mi-as pune si la a mea, am rotile un pic mai late si imi atinge la curbe pe interior... Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: flanse vitara daca pui flanse atinge si mai tare adica nu mai poti vira am oferta la 600lei daca vvrei iti dau pontu eu ma apuc de inaltat sasiul cu forte proprii am sa pun poze sa faceti si voi la pret redus pt cei care nu au bani de OME si CALMINI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: flanse vitara Domnule Soso cred ca nu inteleg nimic: Ce flanse vrei sa pui, adica unde ? Daca iti atige spatele prin aripi trebuie sa tai sau suspension lift! Il zapacesti complet pe givanel ... shef cu flanse de 30-32mm si jante ET -10 nu va mai freca anvelopa stg pe sasiu! Arcuri si amortizoare SPATE mai lungi gasesti ... ptr amortizoare fata ... OME. Sau flanse peste arcuri + prelungitoare le amortizoare, astea poti sa le faci la strung fara prb. PS Ti-am zis de la inceput ca 5cm de BL nu ajung ptr 235/75-15 ... si nici 2-3 cm de SL ... tot la un pic de zeama de flex pe aripile fata ajungi! PPS Givanel gasesti flanse graystone 32mm la: Dojo, Geppeto, Nike&Patrol .... sunt OK! Bafta FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: flanse vitara zuzule,givanel spune ca vrea flanse in speranta ca nu-i va mai atinge la CURBE ROATA FATA SI eu iam spus ca daca va pune flanse in situatia asta va AGRAVA situatia,adica i va atinge in prag,nu va mai ajunge la sasiu,au patit mai multi asta iar pe mine ma intereseaza cat pot sa ridic SUSPENSIA din arcuri si telescoape simultan fara sa ma trezesc cu planetare smulse,ca pe spate nu vad nimik sa afecteze eu m-am gandit la 3 cm,astept pareri de la veterani multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: flanse vitara ca sa arunc si eu putin paie pe foc: eu am kumho road venture 235 75 15 de cand era masina stock si au incaput :) dar la bracare, intre sasiu si guma raman 3 milimetri sus, in arcada rotilor nu atingeau la flex... acum nici atat, cu lift liftu e de 3inci jentile sunt cu ET -15 parca. deci de-aia nu ating la bracare... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: flanse vitara si eu am 235/75,cu jante late,nu atinge la praguri numai putin la sasiu la viraj max dreapta,cea ce nu ma deranjeaza,eu ridic ssasiul sapt care vine 3 cm ceva poze de la tura de azi,solo ca in mures ink nu avem ekipa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: flanse vitara sara buna tre sa recunosc ca batranii au avut dreptate, 235 atinge fara flex,daca pui si distantiere nu mai poti sa virezi deloc ca sigur strici ceva. tocmai d-aia trec pe 215,sper ca astea sa nu atinga cand pun distantierele. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: flanse vitara 215 nu ating deloc. Eu am flanse de 4cm si nu am nici o problema cu cauciucurile e 215. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: flanse vitara asa mai baieti ,mai bagati si voi o poveste ca numai veveritze bolnave sunt peaici :happy azi am spalato cu un bosch aquatak 1200,adevarata scula,curata vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: flanse vitara veverite bolnave? defineste termenul..... :ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: flanse vitara adica samuraiuri stricate. ca vitarele se strica mai rar :h5 si nu mai fi nervos ,mai trebuie animat aeru pe la suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: flanse vitara Samuraiele se strica mai des....te-as invita la o tura cu mine...sa vedem care pica primu...Samuraiul sau Vitara....ca din cate stiu....nu prea joaca in aceeasi liga :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ALEX_SB Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: flanse vitara sal...as vrea sa stiu daca pot sa ridic o vitara doar din suspensii ... daca stiti niste suspensii care s ar potrivi , va rog da ti mi un semn la 0745662948.ms mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: flanse vitara asa. deci eu am 255/60/r15, nu imi atinge decat fata (nu mai stiu daca la stanga sau la dreapta). ce intrebasem eu daca pun flanse nu o sa mai imi atinga, dar din cate am inteles o sa fie mai rau. nu imi dau inca seama cum poate atinge la prag, dar cred ca o las balta. mai intai o sa ii fac un BL din bucse si apoi o sa vad. Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: flanse vitara salutare sunt adam din cluj,si vreu sa imi montez si eu niste flanse pe vitara mea de 4 cm.eu am pe ea cauciucuri de 255/60/15 si nu freac nici unde,daca pun flanse o sa frece ? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: flanse vitara salutare sunt adam din cluj,si vreu sa imi montez si eu niste flanse pe vitara mea de 4 cm.eu am pe ea cauciucuri de 255/60/15 si nu freac nici unde,daca pun flanse o sa frece ? Sigur, or sa frece doar cele pe fata, la viraj. O sa atinga in aripi/praguri. Se poate rezolva cu flexul, dar e inestetic si te inteapa pe la inima daca e masina de familie. Cel mai bine ar fi sa cauti flanse de 32mm si sa faci un bodylift sau sa o inalti din suspensie. Cauta pe forum ca s-a mai discutat/realizat. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milu Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: flanse vitara eu am 3 cm de SL si body lift 5 cm, cauciucuri 235/75 /15 m/t de la matador, nu imi atinge lal flexari sau la viraje Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: flanse vitara salut soso-bum ai gasit flanse?si eu am pus pe al meu de 40 mm cu 800 lei daca vrei te pot ajuta si eu in aceasta treaba,am un prieten care aduce flanse suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: flanse vitara super masinuta milu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: flanse vitara am montat flansele de 40 mm si intradevar freaca foarte putin cele pe fata la viraj maxim,poate sa ma ajute cineva cu niste info despre o inaltare din arcuri telescoape,poate si ceva pret poate sa imi spuneti.arata beton cu flanse si anvelope 255/60/15 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: flanse vitara pune ceva poze sa vedem si noi daca nu ai inaltato 255/60/15 erau foarte bune de ce ai pus flanse? daca nu ai inaltato sau mergi pe asfalt si numai in drifturi acu trebuie sa pui gume mari.si so inalti ambele operatiuni sunt SIMPLE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: flanse vitara sal soso,am pus flanse ca vreu sa pun si gume mai mari si vreu sa o si inalt si asi vrea sa dau jos si bara stabilizatoare suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: flanse vitara cu pozele am o mica problema,nu pot atasa fisier,tot zice ca incarcarea este in curs si de acolo nimic suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 28, 2009 Partajează Postat Martie 28, 2009 Re: flanse vitara am sa te contactez telefonic saptamana viitoare.dar la pret este piperata treaba cu inaltatul? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate