maitre Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Va salut cu respect. Florin ma numesc, sunt din Bucuresti (dar...oltean). De 2-3 zile sunt si eu proprietarul unui Mitshu Pajero V20 3.5 24V, an 1997 (facelift), pe care l-am dus deja la "doctor" pentru revitalizare, urmand sa primeasca pe parcurs si accesorii esentiale off road-ului. Pasiunea pentru off road incepe sa prinda si la mine, mai ales datorita lui VALI alias BABU (un membru mai vechi de-al forumului), care mi-a aratat ce poate sa faca "englezoiaca" lui. :bravo Acestea fiind zise, promit sa vin in curand si cu foto si sa fiu un bun ...forumist :happy Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W in :cl :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :h5 :cl tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor Bine ai venit domnule :hi :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor Bine ai venit! :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor bun venit in :cl Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor Noroc si :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W si mult noroc schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor Bine ai venit. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :cl :h5 PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor welcome to real world! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor Bine ai venit Florin! Cand iti vad si eu Mitsu? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator c_raduv Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor bun venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate