maitre Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor Bine ai venit Florin! Cand iti vad si eu Mitsu? promit sa-l scot in "lume" cat mai curand :) Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W ceva poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrisland Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W Jeep Wrangler YJ 2.5i Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp BMW Z3 2.0 24V Yamaha WR 450F 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor noroc si :W :cl Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koreanu Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :cl :h5 :hi :p Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor Florin, te rog pune si tu o poza cu masina si una cu motorul :pl KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W ceva poze,ceva poze...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W :W :less Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor PAI DACA E ASA ,TE ASTEPTAM LA SIGHISOARA SA VEDEM IN TEREN CE STIE PAJERO,CE ZICI ? UITE AICI LINK SA VEZI DE CE....... BINE AI VENIT IN GASCA :W :hi http://forum.club4x4.ro/search.php?search_id=egosearch If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :W si mult noroi ! spor la treaba :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Respectele mele, offroader-ilor :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate