Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

raul sadului-paltinis

gnok

Postări Recomandate

Re: raul sadului-paltis

...

Este posibil sa se topeasca toata zapada?

...

Foarte mici sanse de topire mai ales cu frontul ästa rece ce persistä.Din proprie experientä, cäteodatä si prin luna Mai mai gäsesti drumul inzäpezit,(deseori am fäcut cale intoarsä cu crossurile) de la tunelu de aductie in sus spre gätu Berbecului, fiind versant nordic.Pt. 4x4 nu este o problemä drumul find folosit.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: raul sadului-paltinis

Si situatia n-are cum sa se imbunatateasca in viitorul proxim, pentru ca initial zapada va deveni uda si grea - ieri am urcat in Muncel sa remorchez o Vitara inzapezita si cu ambreiajul defect, cu tot cu blocaj de diferential am patinat ca dreq...

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

Superb , felicitari .

Zona are pt. mine conotatii deosebite , acolo am vazut ce inseamna si m-am indragostit de 4x4 . Intr-un timp , pana acum vre-un an , 'calaream' muntii aceia aproape in fiecare saptamana , exact ca si colegul Bullbar pe la Deva lui :grin: . Am vazut acolo ninsori pe care nu cred ca o sa le mai vad vreodata , de ex. acum doi ani in ianuarie , la Paltinis , a nins patru zile si patru nopti fara sa se opreasca o clipa (va dau cuvantul ca nu exagerez cu nimic) , in conditiile in care in Sibiu nu era nici strop de zapada .

De acea sunt cam reticent in privinta topirii zapezii prea curand , sa nu cumva sa mai vina alta ...

:h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

bravo voua astazi am venit si eu din riu sadului nu m-am aventurat pana la gitul berbecului din simplul motiv ca nu am avut cu ce sa dau la peste la baraj si doar pentru distractie de unul singur nu prea merge recomand tuturor zona riu sadului gitu berbecului eu vin din Craiova acolo de cel putin doua ori pe an se pare ca una din masinile voastre am vazut-o eu eram cu Niva albastra cu multi copii in ea

am putea sa organizam o intilnire mai mare acolo la cabana unde ati facut poze sunt preturi accesibile si este un traseu la care ma gindesc eu pentru cei care cunosc zona Riu sadului - Prejba

Link spre comentariu

Faina iesire, :h5

Wrangler-ul ala rosu n-a venit cumva la intoarcere pe drumul catre Santa ? Eu eram cu un Jimny verde, si mi s-a parut ca l-am avut in spate pana la un moment dat ...

@craiova13abc: nu-ti merge punctuatia la tastatura :grin:

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Wrangler-ul ala rosu n-a venit cumva la intoarcere pe drumul catre Santa ? Eu eram cu un Jimny verde, si mi s-a parut ca l-am avut in spate pana la un moment dat ... /quote]

Nu te inseli, am trecut pe acolo, meteoric, sa-l salutam pe ............ :bannana

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Wrangler-ul ala rosu n-a venit cumva la intoarcere pe drumul catre Santa ? Eu eram cu un Jimny verde, si mi s-a parut ca l-am avut in spate pana la un moment dat ...

Nu te inseli, am trecut pe acolo, meteoric, sa-l salutam pe...................... :bannana

Daca stiam ca esti tu, opream sa schimbam doua vorbe ... asa m-am grabit sa ajung la cabana ... am crezut ca e vreun bucurestean care a pierdut drumul :ha:

Nu m-ai recunoscut ? Sa-mi fi facut un semn, ceva :roll:

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare