Vizitator dawiana Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Stie cineva cat se poate ridica FEROZA ? Dupa ce o ridic ce dimensiuni de anvelope incap pe ea ? In momentul de fata este cam jos si ma cam deranjeaza ! Va multumesc !!! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: despre DAIHATSU Eu zic ca gume mai mari decat ale mele nu prea se pot pune, fara decuparea aripilor si alte modicari majore. La a mea, din cate am inteles, fata a fost ridicata din barele de torsiune, iar in spate arcurile au fost "springuite" si adaugata inca o foaie. Da' scutura ca naiba pe faza asta, zici ca n-am suspensie deloc. Is foarte curios cat de rigida-i a ta, cu arcuri nemodificate. Tre sa organizam o intalnire, sa facem o comparatie intre cele doua masini! Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: despre DAIHATSU OK Berti ! cand vii la satu mare ? noi te asteptam . eu acuma umblu sa-mi inmatriculez masina si pe urma sar putea sa venim si noi incolo! ale tale de cat sunt gumele ? eu am pus pe ea de 195/75/15 si sunt destul de mici ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: despre DAIHATSU dawiana, acolo unde am scris "mele" e un link, unde am descris exact tipul gumelor, am pus si poze, deci poti sa-ti faci o idee despre cum arata. Cat despre intalnire, mai discutam... eu in principiu pot face miscare doar duminica, ca sambata lucrez pana la 13-14. Iar duminica asta e cam "sarbatoare", asa ca ne auzim spre sfarsitu saptamanii viitoare. Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dawiana Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: despre DAIHATSU ok baieti ! ne vedem cat de curand la un traseu in satu mare ca acum si noi suntem tot pe drumuri cu masinile astea tinem legatura 0742857096 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anovac Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: despre DAIHATSU Salut. Eu de curand am intrat in posesia unui FEROZA-ur, momentan lucrez la ea si vreau sa-i pun Jante 15 Dotz DAKAR si gume NEXEN (profil BG) M/T 235x75x15. Am testat-o cu asa incaltari si arata (se comporta) foarte frumos. Bafta http://www.lowgearexplorers.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: despre DAIHATSU salutare. sunt pe punctul de a-mi lua un daihatsu feroza benzinar1.6 din 1993, 150.000 km, adusa din elvetia, la prima strigare arata bine optic. masina este euro 1, ma costa cam 3500 de euro, si vreau sa va intreb cate ceva. piesele sunt asa scumpe cum se vaita baietii? cat e de fiabila masina. precizez ca nu o iau pentru extrem sau modificari majore, ci numai pentru drumuri de tara. multumesc. Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 (editat) Re: despre DAIHATSU Eu zic ca gume mai mari decat ale mele nu prea se pot pune, fara decuparea aripilor si alte modicari majore. La a mea, din cate am inteles, fata a fost ridicata din barele de torsiune, iar in spate arcurile au fost "springuite" si adaugata inca o foaie. Da' scutura ca naiba pe faza asta, zici ca n-am suspensie deloc. Is foarte curios cat de rigida-i a ta, cu arcuri nemodificate. Tre sa organizam o intalnire, sa facem o comparatie intre cele doua masini! Sa inteleg ca ai cauciucuri diferite pe cele 2 punti?Daca da nu este prea bine,in modul 4x4 poti avea probleme daca mergi pe o suprafata cu aderenta buna.Riscul de a rupe ceva la transmisie e foarte mare,conteaza nu doar dimensiunea ci si profilul si nefiind identice... off/ca sa nu mai postez si in alta parte,exista vreun site cu mai multe informatii tehnice?pot sa iau de undeva un manual, ceva? Manuale am gasit intre timp asa ca multumesc. Editat Martie 2, 2011 de mosaro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: despre DAIHATSU Mosaro exista si pe carfolio specificatii . Dar sunt o gramada de siteuri. Warfs.org , daihatsu-forum.de etc. Gumele diferite pe punti ca si dimensiuni nu mi se par o chestie buna. Mai ales pt transmisie . Eu am pe a mea 235 75 15 si mi se pare ca arata mai bine decat cu cele 195 8015. Si o mai inalta cativa cm numai din gume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: despre DAIHATSU Mosaro exista si pe carfolio specificatii . Dar sunt o gramada de siteuri. Warfs.org , daihatsu-forum.de etc. Gumele diferite pe punti ca si dimensiuni nu mi se par o chestie buna. Mai ales pt transmisie . Eu am pe a mea 235 75 15 si mi se pare ca arata mai bine decat cu cele 195 8015. Si o mai inalta cativa cm numai din gume. Gasisem un site dar se oprea downloadul pdf-ului exact inainte de ceea ce ma interesa pe mine.Daca nu as fi gasit intamplator o informatie despre rapoartele din grupuri nu m-ar fi interesat ca masina,chiar daca aspectul mi-a placut intotdeauna.Acum am si o confirmare.Daca si reductorul ar fi avut un raport mai bun sigur m-as fi indragostit de ea.Momentan eu am un Aro 10,de care sunt multumit,poate pentru ca nu ma intereseaza cum arata ci doar ce poate.O sa mai caut pentru feroza ceva after market,sa vedem daca exista posibilitatea de a modifica rapoartele in reductor.Am in vedere o `bulgaroaica`la care m-as incadra daca ma hotarasc sa vand aro.Piesele pentru aro au devenit o rara avis si nici cu calitatea nu stau tocmai bine.In legatura cu rotile sunt convins ca duce cat incape sub ea la asa grupuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: despre DAIHATSU Si pana la urma ce rapoarte are? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: despre DAIHATSU Si pana la urma ce rapoarte are? Nu cred ca posesorii de feroze nu stiu...5,28 raport final.Nu sunt multe masini care sa aiba in varianta stoc asa ceva.Si cutia este ok tr1-3,752 tr2-2,182 tr3-1,428 sau 1,529 tr4-1,0 tr5-0,865 r -3,942 si cum spuneam reductorul,din pacate,doar 1,754 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: despre DAIHATSU Eu am pus pe feroza mea gume de 31 si se comporta excelent in teren accidentat , am decupat aripile pe fata , ridicat din barele de torsiune urmeaza bucse de poliamida de 5 cm intre sasiu si caroseria + amorizoare mai lungi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: despre DAIHATSU Mosaro exista si pe carfolio specificatii . Dar sunt o gramada de siteuri. Warfs.org , daihatsu-forum.de etc. Gumele diferite pe punti ca si dimensiuni nu mi se par o chestie buna. Mai ales pt transmisie . Eu am pe a mea 235 75 15 si mi se pare ca arata mai bine decat cu cele 195 8015. Si o mai inalta cativa cm numai din gume. Corect! diferenta 2 cm! :ap Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: despre DAIHATSU Eu am pus pe feroza mea gume de 31 si se comporta excelent in teren accidentat , am decupat aripile pe fata , ridicat din barele de torsiune urmeaza bucse de poliamida de 5 cm intre sasiu si caroseria + amorizoare mai lungi. Si ne arati si noua niste poze cu masina ta?Personal de la tine astept cel mai mult impresii si unele comparatii.Te invidiez pentru locatia care ofera trasee super frumoase,la doi pasi de casa.Cunosti probabil echipa de aro-isti care se joaca prin zona.Unde ai testat masina off?Poate cel mai bina ar fi sa deschizi un topic separat de prezentare a masinii,la care sa adaugi in viitor si poze de la iesirile voastre ca aici am vazut mai mult poze de la `o cafea`si sigur masina poate si merita mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: despre DAIHATSU Din punctul de vedere al locatiei sunt chiar un fericit, trasee off road la maxim 10 min de mers pe asfalt, muntii aproape, poze cu agregatul voi pune in curand( nu prea stiu unde) asta dupa ce mai modific putin la ea, ca sa elimin problemele ce apar in teren .Ca idee , de obicei plec cu niste prieteni cu vitara si samurai sunt peste ele din multe puncte de vedere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: despre DAIHATSU Unde sa pui poze tocmai ti-am sugerat.Deschide un topic nou cu masina ta si poti pune acolo si date despre modificari si poze de la iesiri si...Daca nu stii cum sa pui poze(nici eu nu am stiut) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: despre DAIHATSU in cel mai scurt timp asa osa fac multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 (editat) Re: despre DAIHATSU Unde sa pui poze tocmai ti-am sugerat.Deschide un topic nou cu masina ta si poti pune acolo si date despre modificari si poze de la iesiri si...Daca nu stii cum sa pui poze(nici eu nu am stiut) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini Pozele se pot pune acum folosind butonul "Administrare atasamente" care apare mai jos atunci cand scrieti un post. Editat Februarie 28, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Cazac Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: despre DAIHATSU ...5,28 raport final.Nu sunt multe masini care sa aiba in varianta stoc asa ceva Poti fi te rog mai explicit ? Prima data, daca esti amabil sa-mi explici cum se ajunge la 5.28 si apoi de ce e asa o valoare de buna (adica de ce "nu-s multe masini..."). Cu multumiri anticipate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: despre DAIHATSU 5,28 este raportul dintre pinionul de atac si coroana diferentialului.La feroza 7/37,un raport cu adevarat de`forta`si chiar nu stiu alta masina sa aiba din fabrica asa ceva(decat probabil ceva foarte scump).Eu am un aro10 si doar 4,125 si la deal se simte,noroc cu reductorul.Fara sa intru in detalii tehnice pe care le gasesti si pe forum explicate mai mult decat profesional,asa mai simplist,la o masina de teren marimea(raportului)conteaza si e de bine cand e mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Cazac Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: despre DAIHATSU Merci, m-ai lamurit, chiar de asa o explicatie aveam nevoie. In ce priveste reductorul de la Feroza, care are un raport de aproximativ 1.8 am inteles de pe undeva ca nu e stralucit pentru o masina de off-road, care ar cam trebui sa aiba ceva in jurul lui 3, ci (raportul de 1.8) este mai mult adecvat pentru a putea trage o remorca mai incarcata... Eu am vaga impresie ca de fapt constructorul nu a gandit masina asta pentru ce o folosim noi (adica distractie) ci mai degraba pentru lucru (fermieri, drumuri mai rele, camp, recolte, etc). Daca ma insel va rog sa ma corectati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: despre DAIHATSU Merci, m-ai lamurit, chiar de asa o explicatie aveam nevoie. In ce priveste reductorul de la Feroza, care are un raport de aproximativ 1.8 am inteles de pe undeva ca nu e stralucit pentru o masina de off-road, care ar cam trebui sa aiba ceva in jurul lui 3, ci (raportul de 1.8) este mai mult adecvat pentru a putea trage o remorca mai incarcata... Eu am vaga impresie ca de fapt constructorul nu a gandit masina asta pentru ce o folosim noi (adica distractie) ci mai degraba pentru lucru (fermieri, drumuri mai rele, camp, recolte, etc). Daca ma insel va rog sa ma corectati. Masini gandite pentru`distractie`fac parte din alta categorie,nu suv.Si nici alea in varianta `de fabrica`nu sunt maisni de concurs.Sunt pe forum colegi care i-mi intaresc convingerea ca masina are potential.Treapta intaia(tot de forta)combinata cu raport final excelent poate face mult in teren.Ca minus doar cuplul,destul de modest,si ca la orice benzinar obtinut la turatii mari.Deocamdata raman la ce am cat timp o mai pot tine in conditie cat de cat ok.Nu voi participa niciodata la ceva gen concurs,indiferent ce masina voi avea.Prefer oricand o prieteneasca cu trasee frumoase,pitoresti,nu simple forestiere ci chiar ceva mai greu dar numai in scopul de a ajunge undeva,de a vedea ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Cazac Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: despre DAIHATSU trasee frumoase,pitoresti,nu simple forestiere ci chiar ceva mai greu dar numai in scopul de a ajunge undeva,de a vedea ceva... Eu cam asa ceva am inteles prin "distractie". De altfel, am si fost sfatuit de unul mai vechi, care m-a extras dintr-un loc in care ma bagasem in prima zi de utilizare : "Daca vrei sa te tina masina asta (Feroza) n-o baga prin padure : ceva forestiere si-un pic mai mult, daca e cazul, dar nu prea mult, si n-o sa ai probleme; altfel repari la ea! " Citatul e aproximativ, dar eu asta am priceput si am cam aplicat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: despre DAIHATSU Am citit postul in care povesteai ca ai ramas si ai avut norocul sa gasesti pe cineva sa te recupereze.A nu se intelege ca sunt asa grijuliu cu masina.Am intrat prin locuri unde nu as mai intra,paduri,tufisuri sa nu mai vorbesc de bolovani.Daca nu i-as fi facut niste scuturi zdravene acolo ar fi ramas ca nu vad cine m-ar fi scos din rahaturile in care intrasem.De cele mai multe ori singur in masina si chiar si singura masina,singura mea scuza este ca nu stiam ce ma asteapta.Nu sunt genul care sa caute noroiul,prefer sa inghit praf,cand pot il ocolesc,dar nu ma intorc daca i-mi sta in drum.Din pacate de ceva vreme fac offroad de la tastatura ca nu i-mi permit altceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate