PYZ Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Ma numesc Mihai, sint din Bucuresti si am 31 de ani :grin: .Imi plac fiarele, mecanica si tot ce este legat de domeniul auto.Desi ma uit de ceva vreme pe acest forum ,pina acum nu mi-am luat inima in dinti sa-mi fac si eu un cont.De ce? Simplu. Nu aveam cu ce masina de teren sa ma laud.Acum ma bate gindul sa-mi iau un M (I.M.S.), si cu el sa-mi incep aventurile 4x4.Sau daca veti alte sugestii asupra a cea ce sa imi iau cu un buget de criza, sint bine venite. Inca odata, bun-gasit tuturor ! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! Bine ai venit! :W Eventual poti sa incerci si un Samurai! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W in :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! Bine ai venit! :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! Bine ai venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate