marcel Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 De veghe in lanul de ... zapada I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocutaJR Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) asta sunt eu :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) Ea e unul din cei trei caini ai familiei. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WillyCR-VFAN Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 (edited) Poze animale de companie Am un cocker spaniel springer, il cheama Max, are 4 ani si jumatate, iar fata lui cand avea cateva luni merita prezentata ! Asteptam si alte poze cu aceeasi tema ! Edited January 8, 2012 by WillyCR-VFAN CR-V 2.0 A/T Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă-Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) toti au fost luati de pe strada,mai bine zis salvati de a fi loviti de masini,nu sunt de rasa si nici nu imi place sa am caini de rasa cu atatea animale abandonate pe strazi. ai am de aprox 2 ani si fac parte din familie cu drepturi depline. in fiecare zi fie ca ploua,ninge,viscoleste sau e arsita fac 10km ca sa le duc de mancare. in ordine:rufus&mica,toto,toto&rex&mica,lola(acum este la curte),mora(care sta cu noi la apartament) Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
macfero Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) Asta este unul dintre catelusii de la casa : Are 6 luni doar si mananca de rupe . Voi pune poze si cu ceilalti "mancaciosi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriu Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts