marcel Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 De veghe in lanul de ... zapada I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) asta sunt eu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) Ea e unul din cei trei caini ai familiei. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WillyCR-VFAN Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Poze animale de companie Am un cocker spaniel springer, il cheama Max, are 4 ani si jumatate, iar fata lui cand avea cateva luni merita prezentata ! Asteptam si alte poze cu aceeasi tema ! Editat Ianuarie 8, 2012 de WillyCR-VFAN CR-V 2.0 A/T Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă-Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) toti au fost luati de pe strada,mai bine zis salvati de a fi loviti de masini,nu sunt de rasa si nici nu imi place sa am caini de rasa cu atatea animale abandonate pe strazi. ai am de aprox 2 ani si fac parte din familie cu drepturi depline. in fiecare zi fie ca ploua,ninge,viscoleste sau e arsita fac 10km ca sa le duc de mancare. in ordine:rufus&mica,toto,toto&rex&mica,lola(acum este la curte),mora(care sta cu noi la apartament) Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) Asta este unul dintre catelusii de la casa : Are 6 luni doar si mananca de rupe . Voi pune poze si cu ceilalti "mancaciosi". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Cei mai buni prieteni ai membrilor clubului (poze cu catei) frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate