Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandari anvelope pentru Pathfinder

Vizitator Paul1984

Postări Recomandate

Vizitator Paul1984
am o intrebare mare, ca tot vreau sa imi schimb cauciucurile la Pathfinder-ul meu. Tot navigam pe strada si am dat de o Navara echipata cu MAXXIS Buckshot Mudder MT-754. Bineinteles pe 265/70/17. Acuma, eu am citit niste chestii despre cauciucurile astea si mi se par parerile foarte impartite. Voi ce ziceti? Se poate si un studiu comparativ intre astea si ce si-a pus CYO pe masina sau BFG.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: schimb cauciucuri

BFG MT pe 17" nu gasesti in Romania in magazine. Daca vrei sa schimbi si jantele sa iti iei pe 16" (mare atentie daca ai masina cu cutie automata) gasesti 265 x 75 R16. Daca nu vrei sa te complici, incalata masina cu Cooper STT (prin Anglia sunt foarte populare). Maxxis le stiu de la ATV si sunt senzationale, daca s-au respectat si la auto, sunt bune. Arunca un ochi pe http://offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

Vizitator Paul1984

am aruncat un ochi fix acolo unde ai zis tu inainte sa postez, dar nu am gasit diferente mari, dar din cate vad maxxis ar fi mai bun pentru noroaie si stanci, adica exact ce-mi place mie. jante pe 16 nu am gasit, vreau sa imi iau jantele alea de tabla care sunt pe pathfinder-ul standard, fara nici o optiune. cutia mea e manuala. daca ma poti ajuta si cu un set de jante pe 16 ar fi excelent. si mersi pentru raspunsul la celalalt topic :)

Link spre comentariu

am o intrebare mare, ca tot vreau sa imi schimb cauciucurile la Pathfinder-ul meu. Tot navigam pe strada si am dat de o Navara echipata cu MAXXIS Buckshot Mudder MT-754. Bineinteles pe 265/70/17. Acuma, eu am citit niste chestii despre cauciucurile astea si mi se par parerile foarte impartite. Voi ce ziceti? Se poate si un studiu comparativ intre astea si ce si-a pus CYO pe masina sau BFG.

Incearca aici: www.offroadmania.ro. Aveau pe stoc niste anvelope interesante pe 17". MT-uri

Link spre comentariu

Vizitator Paul1984

mersi, Max, o sa vorbesc cu Zoli, am mai discutat subiectul asta cu el si mi-a zis ca are si BFG dar pe A/T, si Cooper STT. In schimb ma interesau f mult MAXXIS astea. Cooper STT am gasit dar nu mai putin de 850 ron. In schimb MAXXIS sunt 750. si pt mine conteaza 100 ron. mai ales ca pe offroaders.com MAXXIS sunt cotate mai bine zic ei.

Link spre comentariu

Vizitator Paul1984

da, pai oricum nu aveam de gand sa le dau, astea ma gandeam sa le tin pt strada si mt-urile pt nebunii :))

Link spre comentariu

Vizitator Paul1984

eu abia pot sa pun jante de 16�, daramite de 15�. Chestia e ca inca nu am reusit sa ma inteleg cu vreun dealer nissan sa imi dea si mie jantele alea de pe pathfinder-ul standard, XE. Alea sunt pe 16� si banuiesc ca sunt de tabla, cel putin asa se vad. asa ca fac apel la cine poate sa imi faca rost de niste jante pt Pathfinder de 16� de tabla, pt teren, ar fi ok. nu de alta, dar mi-e mila sa le fac pe astea de 17� opturi si sa risc ca la fiecare indreptare sa faca poc... :P oricum mersi pt intentie. :wink:

Link spre comentariu

nu iti recomand M/T-uri, eu am luat un set in decembrie si sunt destul de nemultumit, mi-am aduc de curand SuperSwampuer-uri si sunt si usoare si usor de chilibrat, au si o gramada de modele, o sa aduc in 2 saptamani mai multe modele, daca esti interesat lasa-mi un mesaj pe PM

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Vizitator Paul1984

worldscape, eu am un Pathfinder R51, nu cred ca pot sa ma duc chiar asa departe cat sa il echipez cu ce ai zis tu. eu vreau doar sa nu am probleme in noroi. si pt asta cred ca niste MT-uri sunt arhisuficiente, mai ales pt ce vreau eu de la masina asta. nu particip la campionate, nu fac extrem, doar cate o catarare si o vanatoare/ pescuit lunar asa. in rest, masina mea e urbana :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare