Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nu trebuia sa se intample dar...iesire 01.03.2009

landy

Postări Recomandate

zi frumoasa,insorita, promitatoare...

protagonisti: 2 atv-uri, un mitsubishi pajero sport, una bucata lada niva.

o tura relativ scurta, dar cu de toate...soare, noroi, zapada...normal, slaninuta fripta, tuica, ceapa. si ca meniul sa fie complet ..am avut ci o mica rasturnare soldata doar cu cateva mici indoituri ale caroseriei, lichid servodirectie scurs si o sperietura mare pentru copilotul pajero.

pozele vorbesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nu trebuia sa se intample dar...iesire 01.03.2009

Hai landy , explica cum s-a intamplat .... nu vedem in fiecare zi asa ceva , gresala de pilotaj , banuiesc :sr , dar e bine de stiut pt. multi dintre noi daca ai incerca sa dai niste detalii.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Felicitari pentru iesire si pacat pentru rasturnare.

Bine ca toata lumea este intreaga.

Imi pare cu atut mai rau cu cit masina este identica cu a mea(exceptie bullbar-ul).

Ce s-a intimplat?Cum s-a comportat masina?Si cum se comporta cu anvelopele acelea?

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Bai baieti, cum va las putini singuri , cum faceti prostii. :grin:

Bine ca nu a patit nimeni nimic. :h5

Link spre comentariu

Ce le place la unii sa-i fierba pe ceilalti..., :ha: S-a-ndoit Mitsu, au ba slp :ha: :h5

:1 :bravo baieti pentru iesire!

Link spre comentariu

Ce le place la unii sa-i fierba pe ceilalti..., :ha: S-a-ndoit Mitsu, au ba slp :ha: :h5

:1 :bravo baieti pentru iesire!

Sunt niste mici indoituri pe aripa fata, usa fata , si pe aripa spate. aia de pe aripa spate e mai urata pt ca e greu de ajuns in spatele ei pentru indreptat.

Copilotul s-a ales cu un mic ghips preventiv la mana stanga. Dar nu e nimic grav. Spaima e mai mare.

Link spre comentariu

Hai landy , explica cum s-a intamplat .... nu vedem in fiecare zi asa ceva , gresala de pilotaj , banuiesc :sr , dar e bine de stiut pt. multi dintre noi daca ai incerca sa dai niste detalii.

E limpede ce a facut. Se vede dupa urmele rotilor in zapada....a atacat coborarea muuult prea oblic, in loc sa o atace frontal.

@Pt posesorul pozelor, imi permiti sa punem pozele la topicul "greseli de pilotaj"? Pt ca asemenea situatii sunt dese, dar aici se vede clar urma rotilor! Se poate?

Link spre comentariu

E limpede ce a facut. Se vede dupa urmele rotilor in zapada....a atacat coborarea muuult prea oblic, in loc sa o atace frontal.

@Pt posesorul pozelor, imi permiti sa punem pozele la topicul "greseli de pilotaj"? Pt ca asemenea situatii sunt dese, dar aici se vede clar urma rotilor! Se poate?

Dorel a facut o urcare fara sa vada ce este in fata. Plus ca a mai si luat in dreapta de volan. Se vad urmele. Nu a vrut el sa coboare pe acolo. Pur si simplu , din pozitia in care era, nu a vazut ce este in dreapta. De aceea a ajuns in rapa aceea.

Link spre comentariu

Dorel a facut o urcare fara sa vada ce este in fata. Plus ca a mai si luat in dreapta de volan. Se vad urmele. Nu a vrut el sa coboare pe acolo. Pur si simplu , din pozitia in care era, nu a vazut ce este in dreapta. De aceea a ajuns in rapa aceea.

Urca???????? Cum urca ca are botul in partea opusa malului?

Link spre comentariu

Nu ai inteles. Uita-te de unde vin urmele.

download/file.php?id=33349&mode=view Aici e urcarea.. Sus, imediat in dreapta era râpa.

download/file.php?id=33354&mode=view aici in dreapta se vad urmele de unde a venit masina. In spate e santul de unde a urcat dar nu se intelege aici.

Link spre comentariu

Io zic ca de vina este pozarul. Nu a stiut cum sa zoom-uiasca, si i-a zis lui Dorel sa faca putin dreapta sa intre toata masina in cadru. Bine, nu intentionat, ca doar nici el nu vedea ripa din cauza masinii :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Nu ai inteles. Uita-te de unde vin urmele.

download/file.php?id=33349&mode=view Aici e urcarea.. Sus, imediat in dreapta era râpa.

download/file.php?id=33354&mode=view aici in dreapta se vad urmee de unde a venit masina. In spate e santul de unde a urcat dar nu se intelege aici.

Adica nu a vazut ca se termina drumul in dreapta si cat de mare e malul? WOW! Eu am crezut ca VREA sa coboare! Nu ca nu a vazut si l-a coborat FARA SA VREA! Imi pare rau. Acum am priceput. Toate cele bune si sanatate copilotului!

Link spre comentariu

Soare, zapada, fara ochelari de soare, se intampla sa nu vezi bine relieful.

Insanatosire grabnica copilotului, si lui Mitsu

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare