rommy20005 Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 E cel mai haios caine care l-am vazut! http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=36708 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: WWW. Site-uri haioase sau pagini de net E cel mai haios caine care l-am vazut! http://album.apropo.ro/index.php?tree=10&cst_id=36708 :ha: :ha: :ha: :ha: M-am imprastiat de ras :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: WWW. Site-uri haioase sau pagini de net domnu rommy, daca citeai forumul, constatai ca acest caine pedaleaza de cateva zile bune pe viewtopic.php?f=20&t=588&start=600 , acolo unde ii este locul. Nu ca nu e haios, dar nu era cazul sa deschizi un topic numai pentru el. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: WWW. Site-uri haioase sau pagini de net Rideti voi de canele nacajit ... oare daca sperietura se transforma intr-un atac de cord, tot asa de amuzat ar fi filmat "stapinul"??? :uameni I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: WWW. Site-uri haioase sau pagini de net domnu rommy, daca citeai forumul, constatai ca acest caine pedaleaza de cateva zile bune pe viewtopic.php?f=20&t=588&start=600 , acolo unde ii este locul. Nu ca nu e haios, dar nu era cazul sa deschizi un topic numai pentru el. Ok! i-l poti inchide sau sterge. Daca exista O singura persoana care stie tot ce e pe acest forum si s-a logat de 3-4 luni e un geniu. Daca ai posibilitatea sa urmaresti ai sa vezi ca inainte de a posta am tot cautat vre-o 10-15 min sa vad daca e. Scuze dar sunt mai chiorete sau nu am atata rabdare. NU o sa mai postezi la sectiunea 'bancuri' Scuze de deranj si multumesc pt intelegere ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: WWW. Site-uri haioase sau pagini de net domnu rommy, daca citeai forumul, constatai ca acest caine pedaleaza de cateva zile bune pe viewtopic.php?f=20&t=588&start=600 , acolo unde ii este locul. Nu ca nu e haios, dar nu era cazul sa deschizi un topic numai pentru el. Ok! i-l poti inchide sau sterge. Daca exista O singura persoana care stie tot ce e pe acest forum si s-a logat de 3-4 luni e un geniu. Daca ai posibilitatea sa urmaresti ai sa vezi ca inainte de a posta am tot cautat vre-o 10-15 min sa vad daca e. Scuze dar sunt mai chiorete sau nu am atata rabdare. NU o sa mai postezi la sectiunea 'bancuri' Scuze de deranj si multumesc pt intelegere ! Nu trebuie sa fii un geniu ca sa observi ca la sectiunea "Filme si poze" este un topic, cu traditie pe forum, care se numeste "youtube ....and stuff" Nu-i bai ca ai pus filmuletul cu pricina, ii bai ca ai deschis aiurea un nou topic. :rules 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate