Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

WWW. Site-uri haioase sau pagini de net

rommy20005

Postări Recomandate

Re: WWW. Site-uri haioase sau pagini de net

domnu rommy, daca citeai forumul, constatai ca acest caine pedaleaza de cateva zile bune pe viewtopic.php?f=20&t=588&start=600 , acolo unde ii este locul. Nu ca nu e haios, dar nu era cazul sa deschizi un topic numai pentru el.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rideti voi de canele nacajit ... oare daca sperietura se transforma intr-un atac de cord, tot asa de amuzat ar fi filmat "stapinul"??? :uameni

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

domnu rommy, daca citeai forumul, constatai ca acest caine pedaleaza de cateva zile bune pe viewtopic.php?f=20&t=588&start=600 , acolo unde ii este locul. Nu ca nu e haios, dar nu era cazul sa deschizi un topic numai pentru el.

Ok! i-l poti inchide sau sterge. Daca exista O singura persoana care stie tot ce e pe acest forum si s-a logat de 3-4 luni e un geniu.

Daca ai posibilitatea sa urmaresti ai sa vezi ca inainte de a posta am tot cautat vre-o 10-15 min sa vad daca e. Scuze dar sunt mai chiorete sau nu am atata rabdare. NU o sa mai postezi la sectiunea 'bancuri' Scuze de deranj si multumesc pt intelegere !

zic si io.........
Link spre comentariu

Ok! i-l poti inchide sau sterge. Daca exista O singura persoana care stie tot ce e pe acest forum si s-a logat de 3-4 luni e un geniu.

Daca ai posibilitatea sa urmaresti ai sa vezi ca inainte de a posta am tot cautat vre-o 10-15 min sa vad daca e. Scuze dar sunt mai chiorete sau nu am atata rabdare. NU o sa mai postezi la sectiunea 'bancuri' Scuze de deranj si multumesc pt intelegere !

Nu trebuie sa fii un geniu ca sa observi ca la sectiunea "Filme si poze" este un topic, cu traditie pe forum, care se numeste "youtube ....and stuff"

Nu-i bai ca ai pus filmuletul cu pricina, ii bai ca ai deschis aiurea un nou topic. :rules

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare