wyy Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 (edited) Sunt bune aceste anvelope? Ca si profil ! Inclin sa-mi iau acest model tinand cont ca umblu si pe asfalt. Astept parerile voastre! Edited January 30, 2011 by Yonutz Have No Fear . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Re: Ce parere aveti ? Sunt foarte bune..... dar pentru noroi ..... pe asfalt , tinand cont de profilul destul de agresiv , mare atentie !!! Apropo , unde le-ai gasit si la ce bani ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyy Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Re: Ce parere aveti ? Am de ales intre astea si simex-uri ! Ce ma sfatuiti ? Le-am gasit pe www.pneu-4x4.fr Have No Fear . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Re: Ce parere aveti ? seamana bine cu NT3 de la Petlas forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Re: Ce parere aveti ? Vezi ca sunt reesapate. Daca mergi mult si pe asfalt cauta unele noi nereesapate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Re: Ce parere aveti ? Daca mergi cu ele pe asfalt, nu o sa ai niciodata pietre la rinichi. O sa le scoti instantaneu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyy Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Re: Ce parere aveti ? Merg destul de des si pe sosea cu masina dar si daca as merge 100% numai pe sosea tot nu i-as pune alte modele decat cele de mai sus sau simex. :grin: P.S - A avut cineva modelul care l-am atasat eu ? Have No Fear . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Re: Ce parere aveti ? Omule , vezi la sectiunea "anvelope " , "Ziarelli ex. forest pe sosea ", mi se pare ca e antepenultimul topic . Exceptand glumele :ha: , raspunsurile cred ca te vor face sa intelegi. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyy Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Re: Ce parere aveti ? Vroiam doar sa stiu daca modelul pe care l-am atasat eu e mai bun sau lafel ca Ex Forest sau Simex pt noroi. Have No Fear . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fender Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Re: Ce parere aveti ? Ziarelli Maxi, anvelopa despre care intrebi, are profilul copiat de la Maxxis Creepy Crawler. Nu stiu daca are sens sa compari un profil pt. rock crawling cu unul pentru noroi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts