Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire de sambata 07.03.09

crazy_be84

Postări Recomandate

salutare. pt acest weekend mai precis pt smbata dimineata cine vrea sa se bage la o'noroire intalnirea e sambata dimineata la 5 , 5-30 la Petrom Viva cel din militari aproape de iesirea pe autostrada spre Pitesti . Inca nu stiu exact traseul dar va fi pe undeva pe la dambovicioara cine vrea sa ramana peste noapte exista cazare acolo unde vom ajunge cine vrea sa se intoarca o poate face pt ca din cate stiu sunt persoane care vor sa vina sambata seara acasa. Mai multe detali cu privire la traseul ales maine poimaine cand il voi afla.

persoane de contact

ADI 0720160000

Cornel 0732131456

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesire de sambata 07.03.09

ar fi interesant, dar am 2 evenimente, unu personal si al do-lea ca incep prepararea masinii, asa ca success si distractie placuta :)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

.........si eu ash veni cu placere dar il ajut pe worldscape la preparare.........ii pun bara la loc........ :ha: :ha: :ha:

acum vorbind serios, daca ai cumva vreo 2 cricuri mari lasa-mi un mesaj pe PM, imi pun kitu-l de inaltare pe masina si scuturile pe dedesubt, ieri am alergat juma de zi pana mi-am facut rost de set complet de chei in inchi.... ca la mine e "mai cu mot"

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Vizitator BogdanFUG

deci pana la urma merge cineva? eu unu as merge (ca iar am prins masina pe mana :bannana ) si mai am un prieten care se baga si el ,deci daca poti da mai multe detalii despre traseu

Link spre comentariu

spune un traseu daca se poate ca am pompa pe masina :h5 (alta nu a mea) :ha: :ha: si parca as rupeo si pe asta :ha:

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

posibile trasee ar fi ; Barajul-Precineaga- Plaiul foii , Plaiu Foii -Rudarita - v.sebes , Barsa Mare - Plaiu Culmi -Muntele Chei - Barsa Fierului, Podul Dambovicioarei - Barajul Precineaga

Din cauza vremi rea , ploilor etc uni din echipa au renuntat dar cei care mai merg adica eu ,Cornel si aflam maine sigur cati mai merg a ramas sa ne vedem in militari la iesire la petrom viva intre 5 si 5-30 dimineata[ sambata] cei care vor sa mearga sunt asteptati cu placere , mergem spre dambovicioara si acolo e posibil sa ne vdm cu GIGI GAVRILA care cunoaste zona si toate trasele din zona salutare.

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu

Vizitator BogdanFUG

eu, :hi adica Jeep-ul ASAP si inca un prieten cu un samurai suntem hotarati si chiar o sa mergem dar chiar la ora aia sa plecam?

si ,,,chiar unde e locatia adica lacati km de bucuresti?

Link spre comentariu

Pt. crazy_be84

Super initiativa :1 , mica problema de nu apar doritori este (dupa mintea mea :grin: ) ca nu te stiu foarte multi de pe forum..., cred! :sc :grin: Incearca sa participi la cateva iesiri organizate de cineva mai vechi de pe forum si care-i stie pe ceilalti, si dupa ce o sa te cunosti cu baieti, o sa vezi ca or sa inceapa sa vina cu tine, pentru ca or sa te cunoasca, or sa vada cum te descurci in teren, de unde va veni si increderea, etc, etc. Tu poate esti super baiat, ai masina super pregatita, cunosti super trasee, ai super experienta, dar ceilalti n-au de unde sa stie asta :grin: :h5

Sper sa intelegi perfect ce am vrut sa-ti explic, sa nu interpretezi in vreun fel ca incerc sa-ti dau sfaturi si cel mai important..., sa nu te superi!!! :we

P.S. Super tare daca il cunosti pe Gigi Gavrila si accepta sa vina cu tine, am auzit ca stie toti munti aia (si nu numai :grin: ), este un super ghid si pe langa asta un mare om! Nu foarte multi (nou-veniti in off-road) stiu cine este Gigi Gavrila, dar cei care stiu...!!! :rsp :rsp :rsp :no11

Link spre comentariu

ASAP: Pestera dambovicioara este pe la jumatatea drumului dintre Campulung si Moeciu.

Zona e tare frumoasa.

Tractozaur:

mica problema de nu apar doritori este (dupa mintea mea :grin: ) ca nu te stiu foarte multi de pe forum..., cred!

Crezi tu ca nu are nimic de-a face cu ora 5 :uameni

Link spre comentariu

Watchere, am uitat sa precizez :sr :sr , ai mare dreptate, in primul si primul rand ora!!! :ha: :ha: (nu cunoaste omu` pulsu` :ha: dar sa sti ca la traseul pe care il propune, eu as pleca..., chiar mai devreme, serios! :P )

Link spre comentariu

Bah da ce puturosi sunteti ...va place sa va sculati numai la 10.00 :ha: Acu omu a zis ... Si pana la urma ar mai fi o chestiune interesanta: toata saptamana va treziti de dimineata sa va duceti la scarbici ...Acu daca faceti ochi inca intr-o zi dis-de-dimineata sa va duceti la distractie se pune? :grin: Este o cauza nobila ce dracu ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

......da intradevar ora mi se pare ok pt ca drumul este destul de lung.......unde mai pui k sunt slabe sanse sa se plece la ora stabilita.........ZARNESTI-PLAIU FOII super trasee dar itzi trebuie masina pregatita....mai alea in perioada asta.....

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Bah da ce puturosi sunteti ...va place sa va sculati numai la 10.00 :ha: Acu omu a zis ... Si pana la urma ar mai fi o chestiune interesanta: toata saptamana va treziti de dimineata sa va duceti la scarbici ...Acu daca faceti ochi inca intr-o zi dis-de-dimineata sa va duceti la distractie se pune? :grin: Este o cauza nobila ce dracu ..

Doamne fereste!

Eu in timpul saptamanii ma trezesc la 0830-0930. Pentru intalnirea de la ora 05 la iesire militari ar trebui sa ma trezesc la 03 :O:O, ori iata-ma treaz pe la ora asta mai mereu.

As putea sa ma trezesc la 03 ca sa zbor cu avionul, dar sa si conduc dupa aia o zi intreaga - sigur nu - as fi epava :sr

Link spre comentariu

la aceasta iesire spun pas este frumos traseul dar trebuie sa ai masina pregatita pt asa ceva si cum eu nu am nu vreau sa ma aventurez in asa ceva .

va doresc o iesire superba si astept poze :h5

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Zarnesti -Plaiul Foii e drum de autoturisme cu pretentii :grin: .....adevaratele trasee sunt pe langa acel drum.....acum mai ales sunt ideale ptr ca ieri la ce vant a batut....nu prea mai e zapada....iar cea care mai este e in mare amestec cu noroi.....asa ca fara gume adecvate....trolii ...sufe sanatoase....greu razbati pe acolo......drumul spre Rudarita era blocat de busteni acum doua saptamani...dar sper ca l-au deblocat.....interesant ar fi un drum din Zarmesti spre Holbav....pe la poligonul de motocros...la cate varante de drumuri sunt pe acolo e imposibil sa nu gasiti unul care sa nu va placa :grin:

Link spre comentariu

Vizitator BogdanFUG

Ok. Am inteles ca nu se mai merge. In alta ordine de idei ... undeva mai pe langa Bucuresti ... la o ora mai onorabila ? Asteptam raspuns urgent ! Pana acum e Team Asap + una bucata Samurai . Bogdan - 0731041991

Link spre comentariu

Ok. Am inteles ca nu se mai merge. In alta ordine de idei ... undeva mai pe langa Bucuresti ... la o ora mai onorabila ? Asteptam raspuns urgent ! Pana acum e Team Asap + una bucata Samurai . Bogdan - 0731041991[/quo

Atunci, avand in vedere ca e noroi, ce parere aveti de traseul deja clasic de pe langa A2 + continuarea? Am inteles ca mai merg Iulian-Cris si GPS-scu. Propun sa ne intalnim maine la ora 9 la la benzinaria MOL de la intrarea in A2 (cea de pe partea dreapta, cum iesi din Bucuresti). Daca aveti alte preferinte pentru ora sau locul de intalnire postati aici si stabilim.

PS Pacat ca nu se mai merge la Plaiul Foii, sunt super-trasee.

Link spre comentariu

bai uite cum sta treaba , eu [ionut] sunt angajat la Cornel, Cornel e in grupul celor de la off road adventure romania , e bagat in organizare[ membru o.r.a.r] si asa a inceput cercul de prieteni . Am o intrebare : pana la urma merge cineva sau nu ? am decis sa ne vdm in militari dimineata si de acolo la campulung cu nea Gigi si vdm ce vom putem face . Cel mai enervant e ca au anuntat venirea multi si de miercuri si pana acuma am ramas cam putini , eu sper incontinoare ca ne vom strange . Am observat ca va deranjeaza ora , eu sper sa puteti trece si peste asta si sa ne strangem . Problema e ca daca plecam tarziu ajungem tarziu la campulung si intram tarziu in traseu si nu mai are rost sa mergem . Noi maine dimineata la ora 5 vom fi in petrom viva [ CEL DE LA IESIRE IN MILITARI , CRED CA E PE LANGA METRO,], asteptam pana la 5-45 si cine vine vine cine nu pe data viitoare . persoana de contact e Cornel 0723131456

p.s : Off-Road Runner merci pt sfat si nu e cu suparare sper sa fie mai multa incredere si sa reusim sa strangem gasca mare si sa facem o iesire frumoasa

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare