Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chevy Tahoe 1997 rocks !!!

maddock

Postări Recomandate

De ieri sunt fericitul posesor al unui Truck , Chevy Tahoe . 5.7L V8 . Sunt ft incantat de el . De cand am avut un explorer , nu m-am putut acomoda cu alt gen de mashina , decat americana .

http://i221.photobucket.com/albums/dd70/COTEA1/tahoe1.jpg

http://i221.photobucket.com/albums/dd70/COTEA1/tahoe2.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!!

Cred ca americanele astea creeaza dependentza . Deocamdata sunt ft racit , nu am apucat sa ies sa o bibileasc pe ici pe colo . La scaunele fatza necesita reconditionare pielea , o curatzenie zdravana , in rest mashina nu bate , nu trancane , nu se aude nimik ..

Ah ..doar la imbinaterea saxofonului cu toba ..sufla un pic ..dar aia nu poate fi decat placut ..sa o aud cum oracaie mai bine .

Cat despre impozit ..no coment , dar prefer sa platesc impozit si sa dau bani la benzina decat sa merg cu VW golf sau io mai stiu ce mahsinutza ..nu de alta ..dar am incercat .cu mertzedes 140 S class , cu Bmw 525 tds si va spun ... AMERICAN TRUCKS RULLZZZZ !!!! :ypu :ypu :ypu

Cu Fordul Explorer , fabricatie 2000 , pe care l-am avut , am mers 3 ani , zilnic , si bagat pe munti in weekenduri , asha finutz .. va jur ...NICI O PROBLEMAAAAAA ...NIMK .

L-am vandut de prost ..... sper ca acum mi-am revenit :P

Link spre comentariu

Cred ca americanele astea creeaza dependentza .

Cat despre impozit ..no coment , dar prefer sa platesc impozit si sa dau bani la benzina decat sa merg cu VW golf sau io mai stiu ce mahsinutza ..

... AMERICAN TRUCKS RULLZZZZ !!!! :ypu :ypu :ypu

Cu Fordul Explorer , fabricatie 2000 , pe care l-am avut , am mers 3 ani , zilnic , si bagat pe munti in weekenduri , asha finutz .. va jur ...NICI O PROBLEMAAAAAA ...NIMK .

L-am vandut de prost ..... sper ca acum mi-am revenit :P

Sa o stapanesti sanatos. :1

Bine ai venit! :W

Am avut ocazia sa merg cu un Explorer Eddie Bauer cu motor de vre-o 4,6 paraca daca nu ma insel.

Alta chestie.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Da , am luat eu camionul si sunt ft multumit de el , am brazdat campurile de langa bucuresti nitzel cu ea , e o senzatie sa auzi V8-ul cum lucreaza :ypu . Maine ma duk sa o inmatriculez pe numele meu si sa iau numere de Ilfov . Acum am auzit un zvon ca nu se mai fac numere d-alea patrate . Io unde dreq imi pun placutzele ? In fine , vad io maine daca se mai fac sau nu. La Chevy tahoe al meu locashul pt numere este patrat si pe fatza si pe spate .Dupa ce rezolv cu numerele urmeaza cauciucuri MT , si la noroaie cu ea :twisted: :twisted:

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Cu geamul e complicat...

In Romanica piese pentru astea nu gasesti decat in 2-3 locuri...si acolo esti jecmanit pe fata...si pe spate chiar.

Solutia gasita de mine...ebay si cateva siteuri de specialitate ce trimit chiar si in Romania. Eu tot ce am avut de cumparat pentru Suburban de pe ebay si de pe cateva siteuri (din state) am luat.

Tot ce am luat a fost nou si a costat cam de 7 ori mai putin (cu tot cu transport) decat ce am gasit in Romanica second hand.

Link spre comentariu

frumoase americancele ( masinile ca restul.....) asa e....pana si statul are orgasm cand intra una in tara si se inmatriculeaza......ai sarit de 5000 impozitul la ea ?!!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare