maddock Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 De ieri sunt fericitul posesor al unui Truck , Chevy Tahoe . 5.7L V8 . Sunt ft incantat de el . De cand am avut un explorer , nu m-am putut acomoda cu alt gen de mashina , decat americana . http://i221.photobucket.com/albums/dd70/COTEA1/tahoe1.jpg http://i221.photobucket.com/albums/dd70/COTEA1/tahoe2.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Frumoasa masina, Sa te bucuri de ea. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! .....mare masina.........la fel ca impozitu........so stapanesti sanatos :1 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maddock Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Cred ca americanele astea creeaza dependentza . Deocamdata sunt ft racit , nu am apucat sa ies sa o bibileasc pe ici pe colo . La scaunele fatza necesita reconditionare pielea , o curatzenie zdravana , in rest mashina nu bate , nu trancane , nu se aude nimik .. Ah ..doar la imbinaterea saxofonului cu toba ..sufla un pic ..dar aia nu poate fi decat placut ..sa o aud cum oracaie mai bine . Cat despre impozit ..no coment , dar prefer sa platesc impozit si sa dau bani la benzina decat sa merg cu VW golf sau io mai stiu ce mahsinutza ..nu de alta ..dar am incercat .cu mertzedes 140 S class , cu Bmw 525 tds si va spun ... AMERICAN TRUCKS RULLZZZZ !!!! :ypu :ypu :ypu Cu Fordul Explorer , fabricatie 2000 , pe care l-am avut , am mers 3 ani , zilnic , si bagat pe munti in weekenduri , asha finutz .. va jur ...NICI O PROBLEMAAAAAA ...NIMK . L-am vandut de prost ..... sper ca acum mi-am revenit :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Foarte frumoasa masina sa ai noroc de ea. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Cred ca americanele astea creeaza dependentza . Cat despre impozit ..no coment , dar prefer sa platesc impozit si sa dau bani la benzina decat sa merg cu VW golf sau io mai stiu ce mahsinutza .. ... AMERICAN TRUCKS RULLZZZZ !!!! :ypu :ypu :ypu Cu Fordul Explorer , fabricatie 2000 , pe care l-am avut , am mers 3 ani , zilnic , si bagat pe munti in weekenduri , asha finutz .. va jur ...NICI O PROBLEMAAAAAA ...NIMK . L-am vandut de prost ..... sper ca acum mi-am revenit :P Sa o stapanesti sanatos. :1 Bine ai venit! :W Am avut ocazia sa merg cu un Explorer Eddie Bauer cu motor de vre-o 4,6 paraca daca nu ma insel. Alta chestie. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Sa te bucuri mult timp de ea :grin: Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maddock Postat Martie 6, 2009 Autor Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Multumesc pt frumoasa primire , abia astept sa mai intre niste bani , sa bag cauciucuri serioase si sa vin cu voi la o iesire pe noroaie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Nu sunt fan americane dar frumoasa masina... Sa o folosesti sanatos! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Sa o noroiesti sanatos si sa ai parte de ea ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Chevrolet Tahoe V8 :1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! bafta!.......de aia n-am mai vazut-o pe autovit,,,,. ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maddock Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Da , am luat eu camionul si sunt ft multumit de el , am brazdat campurile de langa bucuresti nitzel cu ea , e o senzatie sa auzi V8-ul cum lucreaza :ypu . Maine ma duk sa o inmatriculez pe numele meu si sa iau numere de Ilfov . Acum am auzit un zvon ca nu se mai fac numere d-alea patrate . Io unde dreq imi pun placutzele ? In fine , vad io maine daca se mai fac sau nu. La Chevy tahoe al meu locashul pt numere este patrat si pe fatza si pe spate .Dupa ce rezolv cu numerele urmeaza cauciucuri MT , si la noroaie cu ea :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Multumit de masina ??????...........te intreb pt ca vreau sa achizitionez asta http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=126730459&__lp=874&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&climatisation=MANUAL_OR_AUTOMATIC_CLIMATISATION&siteId=ROMANIA&features=ABS&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=FULL_SERVICE_HISTORY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=OffRoad&lang=ro&pageNumber=9 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Adevarata masina! ai dreptate daca iti intra in singe motor american nu se mai poate trata decit cu motor american:j:j:j! sa o stapinesti sanatos !:h5 jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Wellcome in the club! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Sa il stapanesti sanatos si fara probleme . Ai idee un geam de portiera stanga spate unde gasesc ? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOL Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Cu geamul e complicat... In Romanica piese pentru astea nu gasesti decat in 2-3 locuri...si acolo esti jecmanit pe fata...si pe spate chiar. Solutia gasita de mine...ebay si cateva siteuri de specialitate ce trimit chiar si in Romania. Eu tot ce am avut de cumparat pentru Suburban de pe ebay si de pe cateva siteuri (din state) am luat. Tot ce am luat a fost nou si a costat cam de 7 ori mai putin (cu tot cu transport) decat ce am gasit in Romanica second hand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! frumoase americancele ( masinile ca restul.....) asa e....pana si statul are orgasm cand intra una in tara si se inmatriculeaza......ai sarit de 5000 impozitul la ea ?!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Pt piese de 'americane' iti recomand rockauto.com care trimit si in tara. " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Sa o stapiniti sanatos si kilometrii multi sa faceti.Puneti ceva poze cu interiorul bordul .:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FORESTMAN Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Chevy Tahoe 1997 rocks !!! Putere ? la turatia Nm... o viteza maxima reala ? o filmare din interior pt sunet BENZ G, ca altceva ce ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate