sxn Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 ...am un JK la care voi incepe sa fac modificari... 1.bara fata ,bara spate AFN au venit ieri le vom monta duminica. Trebuie sa le pastrez pe cele originale pt. ITP ? 2.am schimbat anvelopele cu 235/85 R16. Pentru ITP trebuie sa le pastrez pe cele vechi ? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP Cu bara nu cred ca vei avea probleme Posibil nici cu gumele sa ai dar se pot lega de ele Ca sfat trece noua dimensiune in carte , dureaza putin , costa putin si nu mai ai pe urma batai de cap poti rula legal cu amandoua dimensiunile , atat cele care le ai avut cat si cele care le ai acum Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP PAstreaza setul de anvelope si cand te duci la ITP pune-le pe cele originale, asa macar scapi de o problema. Cu bara o sa fie circ, la "scriptura" scrie ca nu trebuie sa depasesti mai mult de 5% din lungimea inscrisa in talon, dar cu parlamentari si datorita faptului ca aveam macar rotile in regula eu am trecut. MAsina HILUX cu bara ARB. Cand mi-a masurat masina a luat masura de la extremitatea barii pana la ultimul punct de la carlig... cica si ala lungeste masina si iesise astfel ca masina mea e mai lunga decat in carte cu jumate de metru :ha: A si daca ai proiectoare jos cu ele. Bafta TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP ...am un JK la care voi incepe sa fac modificari... 1.bara fata ,bara spate AFN au venit ieri le vom monta duminica. Trebuie sa le pastrez pe cele originale pt. ITP ? 2.am schimbat anvelopele cu 235/85 R16. Pentru ITP trebuie sa le pastrez pe cele vechi ? faci si tu ca Luigi, stergi cu flexu cifra "3" de pe gume, eventual "235", ca mi se pare ca in talon ai 205, sau o alta varianta: ii schimbi incadrarea din autovehicul in autoutilitara "laborator topografic", mai ales ca ai si firma de arhitectura, si cu ocazia asta ii treci in talon mai multe dimensiuni. bari-le scoate-le la vanzare, nu mai ai ce face cu ele, incearca totusi sa o indrepti pe cea de pe fata, poate pot sa te ajut cu barile sa le vinzi. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP si mie mi-au ramas dupa modificari - barile fata si spate si setul de roti cred ca cel mai bine este sa pastrezi rotile pentru ITP si barile sa scapi de ele - nu stiu la tine bara din fata care o montezi cum este dar la mine acuma masina este mai scurta decat inainte - bara din fabrica este foarte lata - cea de la AEV este extrem de ingusta @worldscape - daca stii pe cineva interesat de bara fata si spate de JK Rubicon 2008 (noi noute) astept PM - si fac si cinste! :) RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP Nu stiu de ce toata lumea il sfatuieste sa pastreze rotile sa mearga cu ele la itp cand repet inca o data e atat de simplu sa ti le treci in carte si talon (asta nu inseamna ca nu poate pastra rotile originale) Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP in talon am 245/75 R16 sau 255/75 R17 ...daca e sa modific in talon unde ma duc ,la rar? noua bara este mai ingusta,cel putin asa arata in fotografie. O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP ........deci acum 2 zile am fost cu PATROKLE la ITP......care se prezinta astfel: aripi taiate, folie fara autorizatie, gume orbit 33, noxele nu ies nici daca ii spun lui Mos Craciun..... :ha: :ha: Am akitat 140 ron taxa.....+ atentia cuvenita ca sa bagat omu sub masina sa mi verifice seriile......Cu alte cuvinte fatzi masina dupa bunul plac momentan......ITP sa fie ultima ta problema..... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP in talon am 245/75 R16 sau 255/75 R17 ...daca e sa modific in talon unde ma duc ,la rar? Da , mergi la rar Achiti o taxa modica ( 90 de lei parca era ultimna oara), iti trece noua diimensiune in carte si aia e Ulterior poti merge la politie ca sa ti o treaca si in talon sau poti sa iei o copie dupa carte cu tine care va fi la fel de buna, atat la itp cat si la un eventual control (arr, politie) Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP ........deci acum 2 zile am fost cu PATROKLE la ITP......care se prezinta astfel: aripi taiate, folie fara autorizatie, gume orbit 33, noxele nu ies nici daca ii spun lui Mos Craciun..... :ha: :ha: Am akitat 140 ron taxa.....+ atentia cuvenita ca sa bagat omu sub masina sa mi verifice seriile......Cu alte cuvinte fatzi masina dupa bunul plac momentan......ITP sa fie ultima ta problema..... :h5 Subscriu. Si eu am fost (cand mai aveam, inca, "trocarici") la ITP, cu bull-bar care iesea bine in afara gabarituli masinii, proiectoare, parbriz spart, noxe aiurea (niste baieti destepti de la un service foarte bun - Olimpik, feriti-va de ei - mi-au montat un injector care era pentru cu totul alt motor si, bineinteles ca mergea aiurea) si n-am avut probleme (nu tre' sa mai spun cum, nu?). asa ca nu-ti fa probleme de ITP. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motzu Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP Salut, am si eu o intrebare pentru cei care au fost la RAR sui au trecut in cartea de identitate noile dimensiuni de anvelope. Cer cumva cumva o hartie de la vreun dealer autorizat jeep conform careia noile dimensiuni pot fi montate pe masina sau alta hartie (si doar astfel le pot trece in cartea tehnica)? Am auzit la RAR Bucuresti de asa ceva. Merci mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP In mare e asa cum ai auzit tu, enecesara prezenta masinii la RAR pentru aceasta mentuine in CIV Poate face si anumite teste pe stand, eu am scapat fara, la ultima masina cu care am fost La o reprezentanta Jeep trebuie sa prezinti actele conform carora modelul de masina, in cazul tau JK a fost omologat si cu urmatoarele anvelope ( dimensiunile de anvelope pe care le vrei pe carte), sau cand un producator de jante are o omologare pentru jantele lui pentru JK cu urmatoarele dimensiuni ( de ex pentru JK Jante 9x20 cu 4 anvelope Cooper Discover ST 275/60R20 ) au omologare TUV in Germania, facuta de producator Oricum, eu am pe masina alte dimensiuni decat cele din carte, nu m-am obosit sa trec altele pentru ca in noile taloane de decembrie incoace nu se mai face referire la dimensiunea anvelopelor de pe masina Pe anvelopele mele scrie 33/10.5/16, face rutiera conversia ??? JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motzu Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: JK wrangler 2OO7 ce fac cu bara la ITP Merci mult user jk, o sa te contactez peste vreo saptamana pentru mai multe info legate de modificari la masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate