pinti Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 m-am chinuit bine de tot si am reusit sa imi scot samuraiul euro 1 ,este din 92 dupa lupte seculare am si carte si ma duc la finante dupa ce m-am perindat prin alte 100 de locuri cu 100 interventii si doamnele imi spun cu nonsalanta ca nu pot sa platesc dupa vechea taxa chiar daca masina este adusa pe platforma in 29.11.2008 penru ca pe factura de cumparare apare firma care a adus-o si aceasta este din alt judet,firma taindu-mi mie alta factura binenteles cu data de 03.12.2008 in care este inclus transportul conform intelegerii prealabile si dupa mintea lor ar trebui sa inmatriculeze firma masina altfel nu este posibila platirea vechii taxe daca platesc taxa noua si scumpa nu este nici o problema se poate direct pe mine fara nici cea mai mica interventie !!!!!! mai este romania o tara in care sa traiesti asta va intreb? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: cretinismul finantistilor romani Au patit si altii chestii simpatice cu cei de la finante ! Vezi topicul: viewtopic.php?f=19&t=6997&hilit=mass+media&start=45 la pagina 4. Solutia propusa de @bullbar : pt ca omul e idiot...fa urmatoarea miscare. Asteapta-l dupa program si incearca sa vezi daca e Om sau AUTORITATE! Daca tipa, se zvarcoleste, vomita sange...e clar: E OM! Daca insa ramane imun...e clar: E AUTORITATE! :ha: :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: cretinismul finantistilor romani Imi place solutia lui bullbar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 5, 2009 Autor Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: cretinismul finantistilor romani astfel a plecat troliul de pe masina mea in buzunarul statului ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Re: cretinismul finantistilor romani Da. Suparator ce s-a intamplat. sa speram ca se rezolva.. necostisitor. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate