Vizitator celentanu adrian Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 cunostintele imi spun gogo. Am 2 masini de teren: un daihatsu Rocky cu motor de 2000 cc benzina si un Berttone Freeclimber cu motor 2700 cc benzina (nu sunt capabil sa pun poze) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 bine ai venit! straduiete un pic cu pozele alea :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Bine ai venit partenere :grin: Pentru cine nu stie coechipierul meu de la Arad 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Bine ai venit :W cred ca ne-am vazut :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 salut partenere.... in sfarsit te-ai internetizat si tu .... ca restul sunt toti pe aici... :lol: ultimul mochican... :P Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 hello! Adriano Celentano? hmm, bun si-asa. zi si mie, Bertonele ala, e cumva varul italian a lu Daihatsu Roky? ...ce ti-e si cu rudele astea... azzurrroo,na,na,nana,na "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Salut Gogo, unde umbli omule? Bine ai venit :b MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 wellcome o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Salut! Bine ai venit. Cred ca ne-am intilnit anul trecut la Gura humorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Sunt socat. ce dracu cauta gogo pe forum? daca se curenteaza la calculator? mai simplu e pe coclauri :grin: Si ce nickname de macho :lol: Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 11, 2007 Partajează Postat August 11, 2007 salut ne am vazut la cluj erai cu chelo la trecerea peste pomul cazut si apoi te am asteptat la cp :dr1 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate