Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filme ale strainilor care fac raid/offroad in Romania

Vizitator fender

Postări Recomandate

Vizitator fender

Sunt 10 filmulete, cca 200MB/80 min impreuna, care acopera 10 zile ale unui tur prin Romania care a avut loc luna trecuta, Baia Mare - Campulung Moldovenesc - Bucovina - Sibiu - Sighisoara - Oradea

Doua variante sa gasiti link-urile pt. download:

- http://www.baroud-land.com/carnet.htm

- http://www.baroud-land.com/photos/trans ... lvanie.htm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Filme ale strainilor care fac raid/offroad in Romania

Am avut ocazia sa ma intilnesc asta vara cu citeva grupuri in munti Sureanu (Sarmisegetuza) au avut ceva probleme si am povestit cu oameni. Merg pe ceva R.B.-uri (frumos prezentate dar suptiri ca informatii,au si ceva puncte GPS.) insa oameni nu erau multumiti deloc deoarece o parte din drumuri erau deja inchise, au avut ceva probleme cu proprietatile private, iar cind am dat eu de iei discutau la greu cu Jandarmi Montani de la Parcul National Gradiste. Practic participanti cumpara aceste R.B- uri dupa care sunt pe cont propiu. Am avut si o exp. neplacuta cind Club 4x4 Cugir a avut o reclamatie la politie cum ca o masina di club a lovit un manz(acest lucru s-a si intimplat dar nu am fost noi ) am calificat las gestul lor si mult timp am cochetat cu ideea sa le trimit un mail cu plingera de la politie . Am renuntat pentru ca cei cu care m-am intilnit eu chiar erau niste tipi OK. care nu aveau nici o vina ca au venit sa vada Romnia si ori si cum la momentul intilniri noastre nu se intimplase treaba cu politia. Tot ca fapt divers va mai spun ca la politia Deva exista vreo 280 de plingeri pe anl trecut ce vizeaza incalcari de propietati si distrigeri de terenuri ca urmare a organizari de catre Austrieci a Super Karpata Trophy.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare