Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

geam sau oglinda

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

stie cineva (de preferat in b) unde pot pune un geam de oglinda inapoi in suportul de plastic?am spart unul in we

dk prima intrebare se dovedeste a fi imbecila,stie cineva unde pot sa gasesc 1 pereche de oglinzi de aro noi?modelul acela care se prinde cu colier (ureche) pe tija, nu cel de plastic,de dacie,reglabil din interior?

merci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e o oglinda de care iti trebuie tie in padure la cheile rasnoavei langa un copac,am vazut0o eu ca am trecut pe acolo in wek-end :lol: :lol: :lol:

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

am gasit,se poate inchide.

................

nu ma pot abtine : am pus anutul pe dtrn si din 53 de vizualizari un singur baiat a scris ceva.cred k a fost ultima data cand am postat ceva acolo.dk scriam cumpar m461 sau aro,ofer minim 10.000 eur,sa vezi ce se mai inghesuiau.ce scarba imi este

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
Pai Batrane Urs trebuia sa scri ca tocmai ti-ai luat un M461 si n-ai oglinzi sa vezi cum suna telefonul si cate PM-uri aveai :grin:

corect,nu m-a dus capul.am albit degeaba :id

Link spre comentariu

........

nu ma pot abtine : am pus anutul pe dtrn si din 53 de vizualizari un singur baiat a scris ceva.cred k a fost ultima data cand am postat ceva acolo.dk scriam cumpar m461 sau aro,ofer minim 10.000 eur,sa vezi ce se mai inghesuiau.ce scarba imi este

hmmm .... bre da ranchinos mai esti .... :twisted: acelasi raspuns al lui Florin (Cambera) ti-l l-as fi dat si eu si probabil ca alti cativa din aia 53 - dar .... deh nu toata lumea alearga dupa posturi.

apropo ..... aici cam cate raspunsuri ai primit? raportat la nr. de vizionari?

iar despre ARO & M-uri de minim 10.000 Euro ... ce sa spun ... probabil ca toata lume s-ar fi amuzat copios.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare