gabi pas Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Ieri s-a lasat cu o iesire de pomina in zona Vasilati-Frumusan-Popesti...pe acolo...(pe campurile lu'GPScu :1 ) Super trasee.super baieti... ...am auzit ca il cauta GARMIN-ul pe GPScu pt colaborare... :bravo gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie si altele... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Pai si eu cum fac sa va dau pozele? am cam 1000!!! si le dau la schimb pe filmulete! Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazy_be84 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie foarte tare ce s a intamplat acolo .Vroiam sa atasez si eu pozele de ieri de la campulung dar nu mi da voie , trebuie sa aiba o anumita dimensiune sa pot sa le atasez sau ............ ? ca nu merge ??!!!! salutare audi s4 1.8 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie foarte adevarat... eu imi iau gandul de a atasa fotografiile... le-am mai facut si in burst mode si mai au si cate 3 mega fiecare. Oricum... sper ca pt saptamana viitoare se mai preconizeaza o iesite nu? Pe aceasta cale ii transmit lui IULIAN ca vreau si eu opincile alea pe care nu le-am luat vineri seara ca poate asa nu o sa mai fiu cel mai prost din curtea scolii. Si mai sper sa imi mai intre si in aripi... Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator BogdanFUG Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie o iesire super tare cu un super noroi,incerc eu sa bag ceva http://www.youtube.com/watch?v=J1cgDsBx ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=kODPC0IP ... re=channel http://www.youtube.com/watch?v=66mByYrf ... re=channel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Superba iesire. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Superrrr tare sa va fie de bine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Sa va fie de bine baieti :1 B 65 ZOD l`am vazut ieri in jurul orei 13 daca nu ma insel in benzinaria MOL inainte de a intra pa A2 spre CT... Prima impresie a nevestei a fost "ce masina plina de noroi ... parca ar fi de la voi de pe forum " :ha: la care eu ... "lasa ca pana maine aflu" si iata ca m`am dumirit :grin: :x Felicitari inca odata pt iesire :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie :1 .....de noroiala........am fost si noi in zona azi (8 martie)..........sa ne baltacim...... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Poze: Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Pt.Goganu:....... :h5 ai fost la balaceala....... si nu ai zis nimic ? Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Felicitari pentri distractie. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Baieti, felicitari pentru iesire, imi pare rau ca nu am putut sa fiu cu voi, dar am fost cu sufletu` (am inteles ca v-a transmis GPScu, mesajul meu :grin: :hi ) si daca mai faceti o iesire duminica viitoare, cred ca am sa am si eu cum sa ajung, asta in cazul in care nu sunt consemnat la "coafor" sa schimb puntea fatza :wink: (de fapt pe luna martie, este singura duminica libera din programul meu extrem de incarcat din martie, cea din 15 martie, ASA CA FACETI CEVAAAAA!!! :ha: :h5 ) Pt. iuliancris Bravo Iuliane, initiaza, initiaza si recruteaza :grin: :h5 Ma bucur ca tzi stindardul Off-Road Runners Team sus :bravo :1 Pt. gabi pas Daca ar vedea Razvan ce se intampla cu masina lui acum... :ha: :ha: Hai ca ma vad marti cu el si ii arat pozele :grin: :h5 Pt. BogdanFUG Bogdane :1 :bravo , dealul ala se urca cam asa :grin: :ha: :h5 [youtube:28f7vvbw] [/youtube:28f7vvbw] sau asa :grin: :h5 [youtube:28f7vvbw] [/youtube:28f7vvbw] si se coboara asa :wink: :tk :tk :Gr :n1 :no11 [youtube:28f7vvbw] [/youtube:28f7vvbw] iar prin apa se merge cam asa :shrk :ha: :h5 [youtube:28f7vvbw] [/youtube:28f7vvbw] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie @iuliancris..........telefonic ti am spus ca mai are loc o iesire in 8 martie.....iar pe 7 martie nu credeam k pot veni deoarece am fost plecat un pic din Buc........ :h5 .........Oricum OFF ROAD RUNNERS TEAM a reusit sa fie cap de afis tot weekendu...... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie GOGANE, :rsp :rsp :rsp Off-Road Runners Team :Gr :gr1 Boldeaza la semnatura slp :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Pt. iuliancris Bravo Iuliane, initiaza, initiaza si recruteaza :grin: :h5 Ma bucur ca tzi stindardul Off-Road Runners Team sus :bravo :1 Pt. gabi pas Daca ar vedea Razvan ce se intampla cu masina lui acum... :ha: :ha: Hai ca ma vad marti cu el si ii arat pozele :grin: gabi pas raspunde: Daca vede Razvan-fostul proprietar-adik "preparatorul Patrolului :gr1 :gr1 :Gr :gr1 :gr1 "...e doar ranit...sau mandru de ceea ce a crescut :bannana for "kill"...mai punem foto...saun folosim shuriken-ul! :sht gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Felicitari! Super tari-s pozele si inregistrarile video! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Deci am spalat o ora intreaga incontinuu masina... Vreau cauciucuri pentru urmatoarea iesire (:* iuliane...) Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Pt bombardieru.....urmatoarea iesire va fi duminica :banana :banana o sa fie ceva mai frumos garantat :h5 ....... te astept sa vi sa iti schimbi rotile. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie vezi ma iuliane de ce tin eu atat de mult la tine... :) :h5 Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Bravo bai baieti..ati fost sus. Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Salutare baieti ! Gabi te-ai descurcat de minune. Bombardiere :W echipeazate bine pt. duminica ! NE VEDEM LA NOROAIE! ! :h5 :bannana :bannana tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie Foarte frumoasa iesire! Sa va fie de bine :x si la mai mare :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 11, 2009 Autor Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie si iata cum s-a facut trecerea prin prima ravena.... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate