Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie

gabi pas

Postări Recomandate

Ieri s-a lasat cu o iesire de pomina in zona Vasilati-Frumusan-Popesti...pe acolo...(pe campurile lu'GPScu :1 )

Super trasee.super baieti...

...am auzit ca il cauta GARMIN-ul pe GPScu pt colaborare... :bravo

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: la noroi cu noi!-epsodul doi- 7 martie

foarte tare ce s a intamplat acolo .Vroiam sa atasez si eu pozele de ieri de la campulung dar nu mi da voie , trebuie sa aiba o anumita dimensiune sa pot sa le atasez sau ............ ? ca nu merge ??!!!! salutare

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu

foarte adevarat... eu imi iau gandul de a atasa fotografiile... le-am mai facut si in burst mode si mai au si cate 3 mega fiecare. Oricum... sper ca pt saptamana viitoare se mai preconizeaza o iesite nu?

Pe aceasta cale ii transmit lui IULIAN ca vreau si eu opincile alea pe care nu le-am luat vineri seara ca poate asa nu o sa mai fiu cel mai prost din curtea scolii. Si mai sper sa imi mai intre si in aripi...

Carpe Diem Baby!!!

TOYOTA HILUX

MITSUBISHI PAJERO SPORT

Link spre comentariu

Sa va fie de bine baieti :1 B 65 ZOD l`am vazut ieri in jurul orei 13 daca nu ma insel in benzinaria MOL inainte de a intra pa A2 spre CT... Prima impresie a nevestei a fost "ce masina plina de noroi ... parca ar fi de la voi de pe forum " :ha: la care eu ... "lasa ca pana maine aflu" si iata ca m`am dumirit :grin: :x Felicitari inca odata pt iesire :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Baieti, felicitari pentru iesire, imi pare rau ca nu am putut sa fiu cu voi, dar am fost cu sufletu` (am inteles ca v-a transmis GPScu, mesajul meu :grin: :hi ) si daca mai faceti o iesire duminica viitoare, cred ca am sa am si eu cum sa ajung, asta in cazul in care nu sunt consemnat la "coafor" sa schimb puntea fatza :wink: (de fapt pe luna martie, este singura duminica libera din programul meu extrem de incarcat din martie, cea din 15 martie, ASA CA FACETI CEVAAAAA!!! :ha: :h5 )

Pt. iuliancris

Bravo Iuliane, initiaza, initiaza si recruteaza :grin: :h5 Ma bucur ca tzi stindardul Off-Road Runners Team sus :bravo :1

Pt. gabi pas

Daca ar vedea Razvan ce se intampla cu masina lui acum... :ha: :ha: Hai ca ma vad marti cu el si ii arat pozele :grin: :h5

Pt. BogdanFUG

Bogdane :1 :bravo , dealul ala se urca cam asa :grin: :ha: :h5

[youtube:28f7vvbw]

[/youtube:28f7vvbw]

sau asa :grin: :h5

si se coboara asa :wink: :tk :tk :Gr :n1 :no11

iar prin apa se merge cam asa :shrk :ha: :h5

Link spre comentariu

@iuliancris..........telefonic ti am spus ca mai are loc o iesire in 8 martie.....iar pe 7 martie nu credeam k pot veni deoarece am fost plecat un pic din Buc........ :h5 .........Oricum OFF ROAD RUNNERS TEAM a reusit sa fie cap de afis tot weekendu...... :ha: :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

GOGANE, :rsp :rsp :rsp Off-Road Runners Team :Gr :gr1

Boldeaza la semnatura slp :ha: :h5

Link spre comentariu

Pt. iuliancris

Bravo Iuliane, initiaza, initiaza si recruteaza :grin: :h5 Ma bucur ca tzi stindardul Off-Road Runners Team sus :bravo :1

Pt. gabi pas

Daca ar vedea Razvan ce se intampla cu masina lui acum... :ha: :ha: Hai ca ma vad marti cu el si ii arat pozele :grin:

gabi pas raspunde:

Daca vede Razvan-fostul proprietar-adik "preparatorul Patrolului :gr1 :gr1 :Gr :gr1 :gr1 "...e doar ranit...sau mandru de ceea ce a crescut :bannana

for "kill"...mai punem foto...saun folosim shuriken-ul! :sht

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Salutare baieti ! Gabi te-ai descurcat de minune. Bombardiere :W echipeazate bine pt. duminica ! NE VEDEM LA NOROAIE! ! :h5 :bannana :bannana

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare