Make Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Va rog, daca poate cineva, sa imi explice de cateodata pe 4x4 h nu se invarte fata. Am observat asta de multe ori si nu stiu cum naiba, dar taman atunci cand aveam nevoie mai mare de ea. Am pus topicul la Nissan pentru ca eu am un Terrano2. Imi cer scuze daca problema asta mai este explicata altundeva, eu nu am gasit-o. Daca este atunci acest topic poate fi sters cu scuzele de rigoare moderatorului. P.S. Aceeasi problema si la 4x4L Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ajutor explicatie sistem 4x4 :grin: Verifica MRL...daca mai ai asa ceva.....si sunt manuale sau sunt automate......le cuplezi sau nu.......daca cardanul fata se invirte inseamna ca ai o problema cu cuplajele astea......rezolvabila rapid...cam 200E noi noute! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ajutor explicatie sistem 4x4 Sunt automate-scrie pe ele free running hub...se cupleaza din masina...adica nu e 4x4 permanent daca la asta era referinta...si inca o intrebare...cum le verific fara sa o duc la service? Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ajutor explicatie sistem 4x4 Automatele nu sunt sigure cupleaza cand vor ele.Cineva sa se uite sub masina cand este cuplat daca se invarte cardanul care merge la puntea fata,daca aceasta se invarte atunci ai probleme cu cuplajaele automate.Cel mai bine ar fi daca ai pune cuplaje manuale sunt cele mai sigure.Bafta. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate