Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor!

donatello

Postări Recomandate

:hi bine v-am gasit!

In zona domestica trecut din 2008 de la freelander la discovery3 (botezat Donatello)

Batut ceva coclauri deja... am incercat sa atasaz dovezi 'TransApline' dar nu a mers.

In curs de achizitie a ceva mai preparat de padure si mai putin pretentios (ca bugete)

Asta nu inseamna ca il dau pe Donatello. nu-l dau!

cele bune!

Radu din Bucuresti

Donatello

e inca mic dar se face el mare...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare tuturor!

Bine ai venit! :W

Te asteptam in sectiunea Land Rover sa ne prezinti masina.

Multumesc de invitatie! :tk

Inteleg ca e un obicei la noii veniti sa-si prezinte masina pe sectiunea de specialitate. la asta te-ai referit probabil.

Nu prea am ce sa prezint: Donatello e un disco 3 HSE +++ de 2.7TDV6 care mi-e foarte drag. Altfel, nimic extraordinar sau supra dotat la el, doar considerabil de costisitor ca sa fie dat de copaci cu nonsalanta. Pe cale de consecinta, mi-am propus sa-mi gasesc ceva mai adecvat de padure si mi-as fi dorit un LR (un defender 90 pregatit sau un RR scurtat) dar mi-a iesit in cale altceva mai repede si mai accesibil pentru inceput - am promis sa revin cu poze in curand.

N-am abandonat LR oricum si nici afilierea sentimentala, chiar daca sunt pe cale sa iau altceva (mai precis SI altceva). Toate la timpul lor.

cele bune!

Donatello

e inca mic dar se face el mare...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare