donatello Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 :hi bine v-am gasit! In zona domestica trecut din 2008 de la freelander la discovery3 (botezat Donatello) Batut ceva coclauri deja... am incercat sa atasaz dovezi 'TransApline' dar nu a mers. In curs de achizitie a ceva mai preparat de padure si mai putin pretentios (ca bugete) Asta nu inseamna ca il dau pe Donatello. nu-l dau! cele bune! Radu din Bucuresti Donatello e inca mic dar se face el mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit Radule! :W Daca nu ai reusit sa bagi si niste poze, foloseste informatiile de aici: viewtopic.php?f=1&t=1810 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Salutare tuturor! :h5 :W in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Salutare tuturor! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
donatello Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Salutare tuturor! multumiri! sper sa mearga acum Donatello e inca mic dar se face el mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Salutare tuturor! :W :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Salutare tuturor! :W Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit! :W Te asteptam in sectiunea Land Rover sa ne prezinti masina. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Salutare tuturor! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrisland Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! :W Jeep Wrangler YJ 2.5i Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp BMW Z3 2.0 24V Yamaha WR 450F 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! :W in :cl ...... :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! :W :cl Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit! :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit !! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koreanu Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! bine ai venit!! :cl :hi :hi :h5 :bravo Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! :W si s`o stapanesti sanatos :h5 :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
donatello Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! multumesc mult tuturor pentru intampinare! promit sa revin cu ceva poze / dovezi despre noua achizitie indata ce se petrece Donatello e inca mic dar se face el mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aussie Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! welcome :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
donatello Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Salutare tuturor! Bine ai venit! :W Te asteptam in sectiunea Land Rover sa ne prezinti masina. Multumesc de invitatie! :tk Inteleg ca e un obicei la noii veniti sa-si prezinte masina pe sectiunea de specialitate. la asta te-ai referit probabil. Nu prea am ce sa prezint: Donatello e un disco 3 HSE +++ de 2.7TDV6 care mi-e foarte drag. Altfel, nimic extraordinar sau supra dotat la el, doar considerabil de costisitor ca sa fie dat de copaci cu nonsalanta. Pe cale de consecinta, mi-am propus sa-mi gasesc ceva mai adecvat de padure si mi-as fi dorit un LR (un defender 90 pregatit sau un RR scurtat) dar mi-a iesit in cale altceva mai repede si mai accesibil pentru inceput - am promis sa revin cu poze in curand. N-am abandonat LR oricum si nici afilierea sentimentala, chiar daca sunt pe cale sa iau altceva (mai precis SI altceva). Toate la timpul lor. cele bune! Donatello e inca mic dar se face el mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Salutare tuturor! :h5 :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Salutare tuturor! :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate