terrano Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Drum forestier , apoi montan cu cateva stanci in mijlocul drumului in rest no problem pentru un 4x4 de teren. Am vazut si o Fabia coborand (tarandu-se pe burta :grin: ) Pe drumul intre Toplita si Borsec la vreo 8 km dupa Toplita la stanga se intra pe valea Lomasului , 28 km si se ajunge la 2000m, la cabana meteo. Se poate cobori spre Vatra Dornei, pe acolo drumul e mult mai scurt dupa vreo 10 km se gaseste drum asfaltat care ducea mai demult la fosta extractie de sulf Calimani. A fost inchis din cate stiu in 1995. Invers e mai nasol din cate stiu , la mina este paza si te lasa sa urci catre varf numai cu aprobare de la Vatra Dornei unde se afla sediul fostei exploatari. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 Alte poze Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Faine poze ,tine-o tot asa :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 super ! mai vrem poze :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 trebuie sa mergem si noi acolo neaparat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 Da. Faine locuri... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 foarte faine poze.nanuk are dreptate,ar trebui sa mergem si noi pe acolo. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat August 1, 2007 Autor Partajează Postat August 1, 2007 O sa va mai pun ceva poze , peisajul e foarte fain, salbatic si apropo foarte usor de ajuns sus vara. In afara de Balea oare mai exista locuri unde poti ajunge cu aproape orice fel de masina la 2000 metri altitudine? Precum v-am zis dinspre Vatra Dornei e o joaca de a ajunge sus, pana la mina este asfalt si de acolo inca 10 kilometri drum pietruit dar bun, fara probleme. Singura problema este bariera de la mina , acolo sunt paznici si nu te lasa decat daca ai aprobare.(cum se obtine , asta nu stiu, dar merita incercat poate va lasa sa treceti). Din cealata parte e de trei ori mai lung drumul e si mai greu, acolo masinile mici au probleme dar se pot descurca nu zic ca nu, pe vremuri am urcat si eu cu o Skoda120, si am scapat doar cu o toba gaurita :D Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 O sa va mai pun ceva poze , peisajul e foarte fain, salbatic si apropo foarte usor de ajuns sus vara. In afara de Balea oare mai exista locuri unde poti ajunge cu aproape orice fel de masina la 2000 metri altitudine? Precum v-am zis dinspre Vatra Dornei e o joaca de a ajunge sus, pana la mina este asfalt si de acolo inca 10 kilometri drum pietruit dar bun, fara probleme. Singura problema este bariera de la mina , acolo sunt paznici si nu te lasa decat daca ai aprobare.(cum se obtine , asta nu stiu, dar merita incercat poate va lasa sa treceti). Din cealata parte e de trei ori mai lung drumul e si mai greu, acolo masinile mici au probleme dar se pot descurca nu zic ca nu, pe vremuri am urcat si eu cu o Skoda120, si am scapat doar cu o toba gaurita :D La Omu (2506) :dr2 :dr1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 1, 2007 Partajează Postat August 1, 2007 Dar nu cu orice masina. :P MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Dar nu cu orice masina. :P personal am ceva indoieli k poti ajunge la Omu cu masina.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 Dar nu cu orice masina. :P mitsu merge? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 cel mai sigur la Vf omu ajungi cu ceva care are senile :ca sau profil de tractor....cu conditia sa nu fi plouat in ultimele 2 saptamani :av Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 eu am intrebat daca mitsu mergeeeee?????? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 V-am mai promis poze, astea sunt facute in 2003, atunci am ajuns sus cu skoda. Oricum masina actuala nu a vazut inca atata munte nici pe departe cat a vazut fosta mea skoditza (prima dragoste). A fost un adevarat catarator. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 Poze 2003 Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 Poze 2003-3 Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 trebuie neaparat sa ajung acolo.cum se poate cumpara o casa sau ceva in orasul parasit?ma intereseaza real . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 cum se poate cumpara o casa sau ceva in orasul parasit?ma intereseaza real . si pe mine! si pe mine! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat August 3, 2007 Autor Partajează Postat August 3, 2007 Centrul lor este in vatra Dornei, de acolo se obtine si autorizatia de a trece de bariera, la sediul Exploatarii Miniere Calimani. http://www.crainou.ro/?module=displayst ... ormat=html "ÃŽn acest an, mamutul poluării sucevene, Exploatarea minieră Călimani, va intra într-un amplu proces de ecologizare > Lucrările costă 600 miliarde de lei vechi, finanÅ£area fiind asigurată de Banca Mondială, printr-un credit guvernamental După o lungă perioadă de demersuri, în cursul acestui an vor începe primele proceduri de ecologizare a Exploatării miniere Călimani. ÃŽn zilele ce vin, în Monitorul Oficial va fi anunÅ£ată data selectării executantului, licitaÅ£ia desfăşurându-se sub egida Băncii Mondiale, finanÅ£atorul lucrărilor. Exploatarea de sulf din Călimani este ultima dintr-un ÅŸir de trei mari probleme istorice de mediu din judeÅ£ul Suceava, alături de „bomba chimică” Metadet ÅŸi cele 40,2 tone de pesticide de la DirecÅ£ia Fitosanitară Suceava, neutralizate deja. " Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 asta complica lucrurile f mult.trebuie sa iau legatura cu cei din suceava.dar mai intai trebuie mers acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 :10 pentru treaba cu bicicletele si pentru poze aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat August 3, 2007 Autor Partajează Postat August 3, 2007 @mihai Mersi, da eram tanar, acum nu mai am timp de bicicleta. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate