worldscape Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Da a fost o iesire foarte reusita (mai putin impedimentele de ordin tehnic), si se pare ca de la o iesire la alta devin din ce in ce mai bune. Multumiri tuturor celor ce m-au ajutat cu scosul masinii, si tractatul in Bucuresti. si in special lui @bullbar care nu putea sa ma menajeze.... eu care ma temeam ca de dracu sa nu intru in gura @tractozaurului ( care nu m-a troliat decat pana in mijocu baltii, dupa care e trebuit sa ma troliez singur.), intru in gura lui Petre... una peste alta a fost misto rau de tot. :grin: un pic offtopic - esti prietenul meu, de aceea NU TE IERT cand o iei razna, desi ma rog de tine ore in sir sa nu omori masina! In offroad trebuie mereu sa gandesti ca acaretul este singurul tau mijloc de supravietuire, singurul "prieten", singura cale din salbaticie spre civilizatie. Nu-ti ucide premeditat "prietenul". Nu-i da in gura cand vezi ca pur si simplu NU POATE! Este ca si cand ai scoate biciul sa bati un cal complet epuizat ca nu-ti mai trage caruta plina cu lemne!!! :hm Dumnezeu ti-a aratat ca dupa propozitia "masina mea nu ramane nicaieri, ESTE IMPOSIBIL sa raman"...iti zambeste ingaduitor si iti arata nu numai ca poti ramane pe burta ca broasca in omat, dar ca poti ramane definitiv fara masina! Ce se intampla daca erai singur si cu o blonda superba la bord careia doreai sa-i arati ce potent este jipul tau? Concluzia: pana cand te regasesc in offroad asa cum te stiu de la Curtea de Arges....esti AROgantul! cu o blonda superba...probabil ca nu ieseam duminica asta, si ii aratam potenta in alt mod mai natural.... :ha: :ha: :ha: vad ca nu te-ai prins, ies pt ca imi place sa ies cu voi, ca am de invatat o groaza de lucruri in a conduce in teren si nu pt ca a-si vrea sa arat ceva, in materie de off-road sunt un nimeni si de abia am inceput sa invat sa nu mai calc frana :grin: in panta "o viata am si aia trebuia traita" Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare A...si mi-am rupt si celalalt ochet din bara. Cand am tras de GPScu, cred...nu mai stiu exact de cine trageam! Dar mai am doi in sasiu....asa ca .... nu va temeti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Da a fost o iesire foarte reusita (mai putin impedimentele de ordin tehnic), si se pare ca de la o iesire la alta devin din ce in ce mai bune. Multumiri tuturor celor ce m-au ajutat cu scosul masinii, si tractatul in Bucuresti. si in special lui @bullbar care nu putea sa ma menajeze.... eu care ma temeam ca de dracu sa nu intru in gura @tractozaurului ( care nu m-a troliat decat pana in mijocu baltii, dupa care e trebuit sa ma troliez singur.), intru in gura lui Petre... una peste alta a fost misto rau de tot. :grin: un pic offtopic - esti prietenul meu, de aceea NU TE IERT cand o iei razna, desi ma rog de tine ore in sir sa nu omori masina! In offroad trebuie mereu sa gandesti ca acaretul este singurul tau mijloc de supravietuire, singurul "prieten", singura cale din salbaticie spre civilizatie. Nu-ti ucide premeditat "prietenul". Nu-i da in gura cand vezi ca pur si simplu NU POATE! Este ca si cand ai scoate biciul sa bati un cal complet epuizat ca nu-ti mai trage caruta plina cu lemne!!! :hm Dumnezeu ti-a aratat ca dupa propozitia "masina mea nu ramane nicaieri, ESTE IMPOSIBIL sa raman"...iti zambeste ingaduitor si iti arata nu numai ca poti ramane pe burta ca broasca in omat, dar ca poti ramane definitiv fara masina! Ce se intampla daca erai singur si cu o blonda superba la bord careia doreai sa-i arati ce potent este jipul tau? Concluzia: pana cand te regasesc in offroad asa cum te stiu de la Curtea de Arges....esti AROgantul! cu o blonda superba...probabil ca nu ieseam duminica asta, si ii aratam potenta in alt mod mai natural.... :ha: :ha: :ha: vad ca nu te-ai prins, ies pt ca imi place sa ies cu voi, ca am de invatat o groaza de lucruri in a conduce in teren si nu pt ca a-si vrea sa arat ceva, in materie de off-road sunt un nimeni si de abia am inceput sa invat sa nu mai calc frana :grin: in panta "o viata am si aia trebuia traita" 1. Cand ai sa ai destul de multe femei la activ trecute prin pat ai sa constati ca nu faptul ca o zdruncini bine in asternut o face sa te iubeasca, ci modul in care ii dai o floare! De aici si atitudinea ta complet diferita de a mea in offroad: tu te dai scurt si tare, eu incet si apasat! :grin: 2. Daca tot vrei sa inveti, cred ca prima chestie dupa ce auzi ce ti se spune este sa incerci sa aculti! Doar incearca sa asculti! Asta e primul pas! 3. Cat despre "ai o viata si trebuie traita" - ai grja cum o traiesti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @worldscape - nu lua in nume de rau ce zice Petre! Ideal este sa iesi, sa te dai fara sa fie nevoie sa cumperi radiatoare, motoare, cutii, alte masini samd! Din "gasca nebuna" ai vazut ca la toti le pasa de masina colegului in teren ca si cum ar fi a lui! Asta a fost, este si va fi unul din principiile de baza! Sincer acolo in mlastina unde ai spart radiatorul datorita presiunii ... datorita incapatanarii si a indaratniciei tale de a lasa pe cineva sa te ajute (nu ca la final n-ar fi pus sufa pe tine ...deci tot nu ai iesit singur!) puteai avea damage mult mai serios decat ceea ce este! Pe viitor asculta macar cu o ureche ce esti sfatuit sa faci daca "nu mai duce utilaju" ptr a evita situatii de genul asta! Indiferent cati bani ai si chiar daca nu vei avea remuscari ...gandeste-te la ce a spus Petre referitor la singura ta legatura intre "salbaticie si civilizatie" si fi mai omenos in tratamentul aplicat! Masina te respecta, masina te ajuta dar sa o exploatezi cum trebuie ...cum o iei la biciuiala cu talpi in limitator ("gaz in pi.da" cum ar zice dom' semaca) cum te lasa cu curu-n balta... Cat despre intarataci (se stiu ei cine sunt) ...nu-i mai asculta pe viitor si nu mai reactiona la strigatele lor "hai, da-i ca merge, sigur treci...n-ai cum sa ramai"! :ha: Tractozaurul nu e asa "baiat mare si rau" cum pare ...te-ar fi adus pana la urma pe roof-rack pe post de valiza "made in USA"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare FELICITARI ORGANIZATORILOR SI NU IN ULTIMUL RAN FELICITARI PARTICIPANTILOR, PROMIT CA ODATA CU PRIMA IESIRE VOI INCERCA SA PARTICIP SI EU. INCA O DATA RESPECT SA FIE PT VOI MERITATI. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare A...si mi-am rupt si celalalt ochet din bara. Cand am tras de GPScu, cred...nu mai stiu exact de cine trageam! Dar mai am doi in sasiu....asa ca .... nu va temeti! Ce vrajeala,Ti-e rusine sa spui ca te-a prins padurarul in padure si ti-a rupt urechile? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare De aici si atitudinea ta complet diferita de a mea in offroad: tu te dai scurt si tare, eu incet si apasat! :grin: Eu zic ca la tine e chestie de oua! Tu esti mic, ouale-s mari ...e chestiune de fizica simpla ... :ha: Noroc cu Nissanu ca are cai multi sa ti le care! :ha: Cat despre "ai o viata si trebuie traita" - ai grja cum o traiesti! Modul in care isi traieste viata ii va determina indubitabil si durata ei! :grin: @evgheny Nu mah, cred ca l-a prins padurarul cu nevasta-sa! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @cobbraaaaa...nuuu maiii tipaaa laaa noiii!!! (scrie cu litere mici!) Oameni buni...lasati-l pe worldscape sa faca cum vrea cardanu' lui...asa isi cunoaste si posibilitatile si limitele...totul este sa nu devina chestia cu damageul un fel de scop... :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare A...si mi-am rupt si celalalt ochet din bara. Cand am tras de GPScu, cred...nu mai stiu exact de cine trageam! Dar mai am doi in sasiu....asa ca .... nu va temeti! Nu stiu cine ti-a facut bara aia dar suportii aia de ocheti erau doar de design acolo. Trebuia facut din placa groasa de minim 10 mm nu din tabla. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare faina iesire domnilor !!! :1 la mai multe si fara incidente :bravo Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare i-am promis ca daca vine la mine am sa-i pun o platbanda cit toata latimea masinii plina de ocheti......sa aiba cita unu pe luna...ii pun 12 sa aiba... :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare i-am promis ca daca vine la mine am sa-i pun o platbanda cit toata latimea masinii plina de ocheti......sa aiba cita unu pe luna...ii pun 12 sa aiba... :ha: :ha: :ha: :ha: Da, si...propun ca fiecare ochet sa poarte un nume: tractozauru'...GPScu...etc...etc Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare La cate masini a tras bullbar dupa el ...nu era omeneste sa (i) se si rupa? :ha: Eu zic sa dea jos cioturile ...sa traga o dunga cu flexu pe bara si in spate sa puna o pusculita! Dupa cate iesiri i se va pune nissanu in cur si i se vor sparge mingiile de tenis? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Iulian ne face cu farurile! :banana [youtube:22u6kz4g] [/youtube:22u6kz4g] Bullbare...ala e saracu GPScu care cerea ajutor sa il ajute cineva cu troliu,nu Iulian... ......adevarat ca e tot Patrol dar..."e" multe Patroale... slp gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @Gabi pas jura-te ca le mai recunosteai masinile la cat de jegoase erau. Zi mersi ca am nimerit marca! Hehehehehe.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @cobbraaaaa...nuuu maiii tipaaa laaa noiii!!! (scrie cu litere mici!) Oameni buni...lasati-l pe worldscape sa faca cum vrea cardanu' lui...asa isi cunoaste si posibilitatile si limitele...totul este sa nu devina chestia cu damageul un fel de scop... :ha: @don Semaca nu pot fi intru-totul de acord cu dvs, asta pt ca uneori, e drept ca rar, esti in situatie limita cu partenerul tau de offroad, singurei, pe munte...zapada, frig, la mama dracului in praznic! (Vezi de exemplu iesirea cand m-am dus sa duc porumb la Ursici) Iar el nu are "reflexul"de a-si proteja acaretul si implicit si pe el! Ce se intampla daca din aroganta si prea multa incredere in sine si in acaret se raneste? Ce te faci? Daca atitudinea lui "ARO" ar fi DOAR ocazionala...nu as spune nimic. Dar am remarcat ca devina o constanta, d'aia l-am si atentionat! Iar in offroad, ca in orice sport extrem, te pregatesti pentru ceea ce e mai rau, nu pentru ce este mai usor. Ce ne faceam daca era un drum muuult mai greu, cu poteci inclinate si gheata si amicul nostru nu asculta? Ne spuneam cumva "asta e! Daca el vrea sa faca asa, treaba lui...e major, vaccinat, decide!" NU! Nu-l las! Pentru ca in offroad o decizie proasta sau un obicei tampit te poate costa si pe tine si pe altii sanatatea! Asta e parerea mea! Acum...injurati-ma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare daca nu viata..... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Frati mei de off... :grin: :h5 Ma scuzati pentru "tacerea" de astazi de pe forum, dar am avut o zi infernala si nu am avut timp de nimic... :ang2 Acuma, sa incep cu esentialul, consider in calitate de organizator al acestei intalniri ca a fost o adevarata reusita si cred cu tarie ca reusita cea mai mare a fost faptul ca am putut sa "sudez" o adevarata echipa care a plecat impreuna si s-a intors impreuna (eh, cu doua mici exceptii :P ) dupa aproximativ 13 ore de off-road (dintre care vreo 3 de gratar) si 128 de kilometri (pe trip-ul meu)!!! M-am simtit foarte bine cu toti, sunteti niste oameni de toata isprava, sa ma scuzati daca am fost cateodata mai "autoritar" slp :grin: dar pentru coeziunea unei echipe, cateodata mai este nevoie si de disciplina si ordine :wink: :ha: :h5 Si stiu, stiu..., niciodata nu ai sa-i poti multumi pe toti!!! Incepand cu maine am sa incep o cronica a acestei intalniri ce va fi insotita cu poze (maine imi aduce Tudor pozele :grin: :banana) si filmulete, cronica ce va arata pas cu pas tot ceea ce am trait noi, impreuna acolo, de la inceput si pana la sfarsit. Inca o data felicitari tuturor (de fapt majoritati :grin: :h5 ) celor care au avut taria de a sta pana la sfarsit si care au trait momentul de intoarcere in noapte la IMGB, in acelasi loc din care plecasem la ora 08:30 dimineata!!! :1 :bravo Revin cu detalii si cuvinte de lauda :bravo dar si de dojana slp pentru toti cei prezenti la cred eu, poate cu falsa modestie :grin: , una din cele mai tari intalniri prietenesti de pana acum, care a imbinat perfect, optim, off-road-ul cu socializarea si spiritul de echipa, de maine cand am materialul in posesie! Va salut cu stima si mult, mult respect! P.S. Bineinteles ca o sa vedeti si cateva filmulete si fotografii incendiare in care il scot din kkt pe cel mai mare recuperator sef de masini la ananghie, salvatorul universului off-road 4x4, micul marele bullbar :rsp de vreo 3 ori! :P :ha: :h5 Tractozauru` - bullbar de data asta, 3-0, v-am spus doar asa in treacat, nu ca sa ma laud :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare re, la ora inchiderii editiei de azi 16 martie, concluzii tehnice ( de data asta specializate ): totul s-a datorat lipsei unui Snorkel ( ca sa nu zic ca nu intrii peste tot fara sa sti cat si pana unde poate "utilajul" ), de ce? dupa ce am plecat din acea portiune cu "duna" de nisip, am luat-o dupa GPScu printr-o ravena plina de apa , si am trecut prin ea la o inclinatie de cca 30-40 grade pe partea stanga, adica masina era cu partea dreapta in balta pana peste capota. te trecut am trecut, dar la admisie am tras apa si noroi in filtru, si partial am obturat filtrul care la modelul asta este dreptunghiular si lung, apa si mai ales noroiul strans pe filtru, au dus la blocarea termocuplei. de mers am mai mers cativa km pana s-a aprins becul de la "Check Gauges" ... atunci era momentul sa opresc motorul si sa verific ce dracu se intampla, ce a urmat a fost rezultanta simpla a faptului ca se blocase termocupla. in seara (noaptea) asta, primul lucru care l-a facut mecanicul a fost sa desfaca capacul unde este filtrul, si sa imi arate ca peste 75% din spatiul de deasupre filtrului de aer e plin de zoaie, alge si noroi... si mai ales noroi semiuscat... tot asa am consatat ca apa in filtru are si posibilitatea sa fie evacuta fara a intra in instalatie, dar nu si noroiul ... vestea buna e ca a sosit si radiatorul si maine o punem pe picioare, vestea si mai buna e ca la radiatorul stock, e explodat capacul superior care este de plastic si se gaseste ca si piesa de schimb ( vreo 20 $ in state ), adica tipul asta de radiator nu este capsat, ca sa fie impetuos necesar sa fie schimbat cu totul. inca o sugestie buna care am primit-o a fost sa-mi montez dupa grila de caroserie, inaintea radiatorului o plasa ca sa nu mai strang toate zoaile din baltile prin care intru si sa obturez partea frontala a radiatorului ( apa nu ii dauneaza , cel mult ii asigura racirea, noroiul insa e pacatos). Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare @worlscape... :bravo ...........bine ca ai scapat ieftin........putea fi mult mai grav...... :h5 ....AAAAAA si pe viitor putina engleza nu strica..... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare De ce GOGANE, sa inteleaga de ce toti ii strigau in engleza :ha: in gura mare, STOP, STOP :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Ce se intampla cand te dai ca prostul cu geamul deschis prin noroaie? Ete! http://www.petreniteanu.ro/?p=176 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare Pai ce sa-i faci, Obiwan Kenobi daca nu ti-ai dotat si ochelarii de soare cu stergatoare si ai cam scapat laseru de sub control! Riscurile meseriei! :ha: Cum ar zice ASAP: laseer frate! Dar cam ti-a sarit laseru din mana! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare LASEEEER FRATE !!!!!!!!!!!! nu am apucat sa scriu nimic pana acum..........dar a fost o super iesire, din pacate nu am ramas la gratar ca trebuia sa ajung la constanta si sa ma intorc :P cred ca lu jeepu i-a placut printre nissanuri, a ras un pic de ele la inceput dar pe urma a impartasit sentimente comune cu ele. data viitoare vin cu sofer si raman si la spritz :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare citat: Acuma, sa incep cu esentialul, consider in calitate de organizator al acestei intalniri ca a fost o adevarata reusita si cred cu tarie ca reusita cea mai mare a fost faptul ca am putut sa "sudez" o adevarata echipa care a plecat impreuna si s-a intors impreuna (eh, cu doua mici exceptii :P ) dupa aproximativ 13 ore de off-road (dintre care vreo 3 de gratar) si 128 de kilometri (pe trip-ul meu)!!! Inca o data felicitari tuturor (de fapt majoritati :grin: :h5 ) celor care au avut taria de a sta pana la sfarsit si care au trait momentul de intoarcere in noapte la IMGB, in acelasi loc din care plecasem la ora 08:30 dimineata!!! :1 :bravo incheiat citatul da, am gresit! imi fac mea culpa pentru ca am uitat de poza de la final si nu am venit cu toata lumea la punctul de plecare, respectiv imgb. motivele sunt irelevante, greseala comisa, parerile de rau tardive. mea culpa. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate