Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare

Tractozaur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 331
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare

Asap - Da lasere stiu ... Cand am mers impreuna la Cheia cu Jeepurile stock ...cu gume ceva mai mici ... parca trageau altfel in teren! Bine atunci era putina zapada si terenul era semi-inghetat! Daca ai pune un profil mai agresiv (gen simex) si rotile putin mai mici V8-ul tau, cred ca masina ta ar merge mult mai bine la iesiri de genul asta! In majoritatea filmelor cu utilajul tau se vad rotile cum invart dar nu poti merge mai departe ca nu au rotile cu ce sa agate! Bine, exceptand situatiile cand ai ramas cu buricul suspendat!

DRM- Masina ta a mers fara sa fie nevoie sa fie ajutata de cineva intrucat ai luat sleaurile intre roti si nu te-ai bagat ca berbecul pe ele! Ai realizat ca e mai sanatos sa abordezi traseul cu atentie si sa treci decat sa te ingropi in namol! Bravos! Asa cum a facut si cel cu vitara! Pe de alta parte nu zice niciodata "niciodata" ca s-ar putea sa nu se stie! :P

Niku Iorga - Bre "pisi, sexi si rau" cat mai ai de gand sa stai pe bara? Cand e gata utilajul sa ne insotesti si matale in expeditiile noastre?

Bullbar - "ala micu', da' mareee" cred ca se impune ca data viitoare sa facem si un traseu de munte ... am cateva idei si ma gandesc ce traseu sa alegem cat mai aproape de casa, traseu de o zi dar cu plecare sambata dimineata, astfel incat iesirea respectiva sa fie abordabila! Sincer imi face tare cu ochiul varianta "Babele", un traseu pe care l-am facut pana la jumatate si ne-am intors inapoi din cauza stratului mare de zapada viscolita! :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt.asap

Hai ma asap-ule nu te supara si tu pe noi ca ne chinuim sa te ofticam, CEEE, TE OFTICI, ZI TE OFTICI? :ha: :ha: :h5 Ca oricum o sa incercam in continuare... :P :ha: :h5

Pt. Yonutz

Traseul Babele eu l-am facut de cateva ori si il stiu pe dinafara (ultima oara cand l-am facut a fost vara trecuta)..., bineinteles ca niciodata iarna, este aproape imposibil, il stiu pe unu care a plecat iarna cu samuraiu` dar nu ninsese, a inceput brusc sa ninga grav si a trebuit sa abandoneze masina pana primavara :ha: :ha: Daca vreti cand se face mai frumos, facem o tura cu toti cu Tractozauru` pe post de calauza :banana :h5

Stiu ca iarna, pe zapada super mare a mers un baiat (imi scapa numele acum) dar cu ATV cu senile... :grin: :grin:

Pt. drm

Bullbar are perfecta dreptate... :h5 , daca nu faci "acte eroice" :grin: nu ramai si pe urma poti sa faci haz de ceilalti :ha: , exemplu cel mai bun care imi vine in minte este asapu` :grin: care la mlastina, si-a tras masina frumos intr-un coltisor si s-a uitat la noi cum ne chinuim sa trecem prin noroiu` ala ca untu`, el neavand nici o problema..., mai putin mai tarziu cand a vrut sa plece din locul in care o priponise si nu mai vroia sa se urneasca :grin:

Dar sa continuam cronicutza..., ramasesem la faza "Dune de nisip" in care asapu` se gadila ca ramasese pe burta :ha: Dupa ce GPScu l-a tras pe bullbar :grin: s-a dus imediat sa-l ajute pe asap si s-a legat cu sufa de el dupa cum ati vazut si in filmulet mai devreme si a incepu sa traga, dar fara folos, pentru Jeepu` lui asap nu vroia nici in ruptu` capului sa cedeze :ha:

Intre timp..., don semaca cu IMS-u ` lui a mai trecut odata pe langa asap, bah nene, parca vroia sa-i faca in ciuda lui asap, asta sigur vroia sa-l oftice :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Intre timp GPScu daca a vazut ca nu poate sa-l scoata pe asap, a mai trecut si el inca odata cu tot cu Patrolu` lui si tot pe langa asapu` :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Intre timp GPScu a ramas si el, culmea..., jos, ca "tziganu` la mal" :ha: :ha: :h5 , bulbarr dormea :sl1 :ha: ca nu stiu de ce masina lui statea in poza de mai jos si nu-l ajuta pe Bombardieru, si Tractozauru`, ca de obicei :grin: la nevoie se cunoaste :banana si a mai adaugat in palmaresu` lui de "recuperator", inca o "victima", pe Bombardieru` cu Toyota lui Hilux cu tot :grin: :h5

Link spre comentariu

Si s-au incercat toate variantele sa-l scoata pe asap, worldscape sa-l salveze el cu troliashu` lui :grin: , bullbar sa-l traga la sufa..., si a ramas si el blocat in nisip :banana :banana :ha: :ha: siiiiiii.................

Link spre comentariu

....si A VENIT MOMENTUL ADEVARULUI!!! :banana :banana :banana :bannana :bannana :happy cand Marele Tractozaur, mandru, falnic, ca un taur :banana :ha: :h5 ii trage pe amandoi, adica si pe bullbar si pe asap din rahatul in care se bagasera :P Dar in marinimia lui, Tractozauru`, dupa cum se stie, LA NEVOIE SE CUNOASTE :h5 cu toate ca asapu` ati vazut cu totii mai devreme in topic, ca un sarpe crescut la san :ha: , nu a mai recunoscut ca l-am tras din kkt, ca cica nu eram legat direct de el..., AIUREA, ERA LEGAT DE BULLBAR, CARE S-A LEGAT DE MINE, ASA CAAAA... :uameni

[youtube:3qu54sgn]

[/youtube:3qu54sgn]
Link spre comentariu

Si i-am mai tras un pic, ca i-am vazut eu ca se inpotmolesc la cel mai mic fir de nisip :ha: si sa nu risc :banana :ha:

Damage? Frumoasa toba ce scoate sunetul ala inconfundabil de Jeep V8 a decis sa se disocieze de asemenea specimene (ma refer la masina :grin: ) care o maltrateaza :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

eu cred in continuare ca tractoazaurul a fost degeaba in combinatia cu duna de nisip, bullbar nici nu a vrut sa iasa de acolo , l-ai tras cu japca, si oricum motorul lui tractozaurul nu cred ca poate trage nici pe asfalt grandu meu si pe bullbar o data :P

Link spre comentariu

CU :rsp :rsp tuturor participantilor la aceasta iesire in Off Road . Sunt bucuros ca am intanlit o adevarata echipa ,, toti pentru unu si unu pentru toti ,, . Tin sa va multumesc pentru tot sprijinul care l-am avut . Felicitari organizarorilor TRACTOZAUR, MARELE ALB SI GHIDUL DIN ZUNA :bravo a-ti reusit sa creati si momente de tensiune si de bucurie :rsp :rsp :rsp .

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Pt. asap

:tk1 :tk1 :tk1 :tk1 :tk1 :bl :bl :bl :bl

Faza 3 Padurea de spini

Dupa ce am scapat de nisipurile "miscatoare" ..., de orgolii :P :ha: am plecat catre padure, numai ca inainte de a intra in ea, am trecut printr-o padurice de salcami, la care la un moment dat se aude prin statie: Baaaah, ce plm mea, baaaah, imi zgarii masina proaspat vopsitaaaa, am dat 1000 de eurooo, baaaah... :ang2 :fr2 :ang :f1 ... era GPScu :grin: :hi :ha: :h5

Link spre comentariu

:op

O sa revin cu urmatoarea faza, dar un pic mai tarziu... :h5

Link spre comentariu

A...deci in sfarsit adevarul a iesit la lumina precum uleiul deasupra apei... :T Dupa cum ati putut vedea, Tractozaurul nu a fost in stare sa ne scoata, pe mine si pe asap, de pe dune pana cand EU nu i-am spus cum s-o faca!!!! El tragea ca pisicu' de pres, in loc sa zmuceasca serios cu sufa dinamica. D'aia am si alergat la masina lui ca sa-l invat cum se scoate cu adevarat....Pana la urma insa, Tractozaurul l-a ascultat pe micutsul Bullbar si a reusit sa ne traga de acolo, dar...bineinteles, asta dupa ce EU l-am invatat CUM sa faca acest lucru! :bravo

Link spre comentariu

ma tot uit... si nu vad pe nicaieri, in niciun film si nicio poza, nicio inregistrare a lui mr.g ramas... sau tras sau... nimic!

concluzia, logica, de altfel :h5 : a trecut mr.g peste toate obstacolele, fie ele dune de nisip, namoale, santuri sau la naiba, poduri de tevi slp , ca o boare, ca o adiere... nimeni nu a apucat sa scoata macar aparatele ingrate de inregistrare ca el era deja dincolo... trecuse peste toti dusmanii precum lama de toledo prin branza neaosa... :banana

Nu ma pot abtine totusi....drm-ule....spune tu aici baietilor: CAND AI RAMAS SI CINE TE-A SCOS CAND NU AI ASCULTAT?????

Link spre comentariu

A...deci in sfarsit adevarul a iesit la lumina precum uleiul deasupra apei... :T Dupa cum ati putut vedea, Tractozaurul nu a fost in stare sa ne scoata, pe mine si pe asap, de pe dune pana cand EU nu i-am spus cum s-o faca!!!! El tragea ca pisicu' de pres, in loc sa zmuceasca serios cu sufa dinamica. D'aia am si alergat la masina lui ca sa-l invat cum se scoate cu adevarat....Pana la urma insa, Tractozaurul l-a ascultat pe micutsul Bullbar si a reusit sa ne traga de acolo, dar...bineinteles, asta dupa ce EU l-am invatat CUM sa faca acest lucru! :bravo

Nu mai bine le scoateti, vi le puneti pe masa, si vi le masurati? Cu martori, intr-o marti seara la Dreamers, ca sa nu mai existe dubiu....

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

@drujba...poate pare dubios, dar intre mine si Tractozaur nu exista NICIO competitie. Esti modul nostru, aparent pentru un simplu privitor, de a ne tachina, dar....intre noi nu se pune nimic in competitie. Iesi cu noi si ai sa vezi cam ce fel de sentimente predomina in teren. Pe forum e una, in offroad e cu totul altceva!

Link spre comentariu

@drujba...poate pare dubios, dar intre mine si Tractozaur nu exista NICIO competitie. Esti modul nostru, aparent pentru un simplu privitor, de a ne tachina, dar....intre noi nu se pune nimic in competitie. Iesi cu noi si ai sa vezi cam ce fel de sentimente predomina in teren. Pe forum e una, in offroad e cu totul altceva!

:happy Pai stiu ca nu exista competitie intre voi, dar sa se vada odata pentru totdeauna cine o are mai "colorata" :no11

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

ma tot uit... si nu vad pe nicaieri, in niciun film si nicio poza, nicio inregistrare a lui mr.g ramas... sau tras sau... nimic!

concluzia, logica, de altfel :h5 : a trecut mr.g peste toate obstacolele, fie ele dune de nisip, namoale, santuri sau la naiba, poduri de tevi slp , ca o boare, ca o adiere... nimeni nu a apucat sa scoata macar aparatele ingrate de inregistrare ca el era deja dincolo... trecuse peste toti dusmanii precum lama de toledo prin branza neaosa... :banana

Nu ma pot abtine totusi....drm-ule....spune tu aici baietilor: CAND AI RAMAS SI CINE TE-A SCOS CAND NU AI ASCULTAT?????

mda, dau acum rev si... imi amintesc cand am mers cu sleaurile intre roti pe ultima portiune de noroi, exact la final, ca-n proverbul bine-cunoscut, am tras dreapta de volan sa nu ma sui pe niste baieti care se uitau uimiti ca vin prea repede :grin: spre ei si... am ramaaas si je... dar acolo, la iesirea din sleau, la buza padurii, cine credeti ca astepta, dand din sufa ca alma din coada... DA DAA, chiar el, recuperatorul sef! :ypu

care zicea: na ma na, ai vazut ca tot la... sufa mea ai ajuns??? :ha:

ce pot eu sa zic decat :al :ap

si mai luati niste poze... http://s723.photobucket.com/albums/ww23 ... a/?start=0

experientia docet.
Link spre comentariu

Faza 4 Drumul groazei

Si am intrat si in padure..., la inceput drumul parea super soft, dar mai spre mijlocul padurii..., s-a declansat haosul, ca au inceput oameni :uameni sa ramana incotopeniti si era cam stramt p-acolo... :ha: :ha: :ha: Plus ca unii :pr (printre care si eu desigur :banana ) s-au crezut ei mai cu mot si in loc sa incerce sa incalece sleaurile si sa treaca lejereanu` :grin: , nu, ei au vrut cu burtile direct prin sleauri asa ca..., GHINION! :ha: :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Un pic de relaxare in inima paduri..., si de aici a inceput distractia :wink: :ha:

Link spre comentariu

Cei doi mari organizatori :grin: raman in kkt..., Marele Alb ramane un pic mai in spate si ii ofera satisfactie lui asap sa-l scoata si Tractozauru` fix in sant cam la 100 de metri mai incolo... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare