Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare

Tractozaur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 331
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 15 martie - Acei oameni minunati si masinile lor alergatoare

Bullbare, super poze, stai sa vezi ce poze super ti-a facut si Tudor acolo pe-nserat :banana :banana Eu nu le pun asa de mari ca se incarca greu...

Continuam cronicutza... :h5 :ha:

Si ramasesem suspendat direct pe burta mare a Tractozaurului meu (la asa masina, asa stapan :grin: ), asa ca m-am legat de un copac si am inceput sa ma troliez copacel-copacel :ha: (injurand in gand :grin: ca i-am dat prilej de carcoteala lui bullbar si asap :ha: ) moment in care asapu` dupa ce l-a tras pe Marele Alb, vine catre mine si ca un mare ARO(gant) :ha: imi spune: Bah m-am saturat de cat am tras la Patroale, acum si tuuu? :grin: ... dar Doamne-Doamne e sus acolo si vegheaza :grin: :ha: si la nici 20 de metri mai incolo..., SURPRIZA :ha: :ha: RAMANE CHIAR EL SUSPENDAT!!! :ha: :ha: :happy :bravo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si Tudor o sa le puna pe toate pe un site pentru ca e imposibil sa le postez pe toate aici...

Asa ca eu am continuat sa ma troliez... :ha: :h5

Link spre comentariu

Si a venit si momentul adevarului!!! :ha: Momentul in care Tractozauru` meu, direct de data asta, fara ca intermediari ca data trecuta :ha: :ha: :ha: il va scoate pe asap (a doua oara intr-o singura zi! :ha: ) din kkt! :h5 Si a se vedea cu ce usurinta (cu toate ca asap a declarat ca nici pe asfalt nu poate Tractozauru` meu sa-l traga :ha: ), il smulge la propriu din acele sleauri aducatoare de moarte..., de Jeep!!! :ypu :ypu :ypu

[youtube:18mb85pu]

[/youtube:18mb85pu]
Link spre comentariu

I`m loving it! Adica..., ce-mi place!!! :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :banana :banana :bannana :bannana

Link spre comentariu

Si asa odata eliberata cararea :P :ha: ne-am pus din nou pe drum :ca

Link spre comentariu

NU sunt pozele mele. Sunt ale drm-ului. Dar el le pune aiurea pe un site in loc sa le puna aici sa se vada actiunea!

nu stiu cum mama ma.sii sa le pun aici... :pr

m-am chinuit o seara intraga si nu m-i le ia...

zi-mi si ce ce la faci, la naiba.... :h5

experientia docet.
Link spre comentariu

Si ne-am mai oprit putin ca mai in spate tovarasi nostri de suferinta :h5 impartaseau aceleasi sentimente pe care noi tocmai le simtisem (asteptam cu interes de la ceilalti poze cu trolierile de acolo, ca Tudor nu a avut cum sa ajunga si acolo si sa-le aratam celorlalti ca nu am avut timp sa ne plictisim..., ca alti :P :wink: )

Link spre comentariu

Si ne-am asezat la un pahar de vorba :x :be si am tras si un trabuc cu don semaca, dupa care am intors in loc si m-am dus sa vad ce fac baieti ca trecuse ceva timp si nu mai veneau.... :grin:

Link spre comentariu

Si iar m-am intors si m-am dus sa vad ce se mai intampla...

Link spre comentariu

Si uite-asa vi-l prezint acum pe GPScu caznindu-se din greu :ha: sa-l mai traga un pic pe Marele Alb..., cam asa :grin: :grin:

[youtube:qsa4fhe0]

[/youtube:qsa4fhe0]
Link spre comentariu

Si a venit momentul sa vi-l arat si pe drm prins de mreajele sleaurilor inselatoare (si eu care chiar mai aveam un pic si-l credeam ca el nu a ramas de loc :ha: , dar pe urma mi-am amintit ca tot EU l-am tras din noroi, bineinteles ca o sa mi-o serveasca p-aia ca a fost cu intermediar, adica bullbar, etc, etc, :tk1 :tk1 :bl :ha3 , n-are nicio importanta tot de mine v-ati agatat conform dovezilor :P :ha: :h5 )

De fapt s-a intamplat cam asa: bullbar a vrut sa-l traga la sufa (cum incercase si cu asapu` mai devreme :ha:) si a ramas si el inpotmolit :ha: :ha: DIN NOUUU!!! :ypu :ypu E clar, a fost ziua mea, si cum Tractozauru` la nevoie se cunoaste... :h5

Link spre comentariu

Asa ca dai, dai, dai drm-ule, ca-i dai degeaba :ha: :ha: de mana invizibila a Tractozaurului tot nu scapi :ypu :ypu :bannana :bannana :banana :ha: :h5

[youtube:12wt3mf1]

[/youtube:12wt3mf1]
Link spre comentariu

tractozautu': Asa ca dai, dai, dai drm-ule, ca-i dai degeaba de mana invizibila a Tractozaurului tot nu scapi

wooooa... ai vazut in filmulet ca eram in spatele lui petre si mai aveam putin si-l impingeam de la spate, ca eu ma deblocasem si el tot nu mergea???

o uitasem p'asta... :bannana

experientia docet.
Link spre comentariu

Ce va spuneam? :ha: :ha: Si uite-asa am mai ajutat inca doi posibili :grin: nerecunoscatori :ha: care mai incolo or sa spuna ca nuuuuu, ce mare chestie am facut eu, ca se ajutau si singuri, bla, bla, bla, bla, bla, bla :P :happy :ypu :h5

Link spre comentariu

Ptr drm ... Razvane fi atent cum sa pui poze:

1. Dai resize la poze (800x600)...in orice editor de poze ...

2. Deschizi post-reply completezi ceva "poze" (sau un cuvant) ca altffe nu merge si dai ataseaza

3. Cauti fila in calculator dupa care ii dai incarca sau ataseaza

4. Poti atasa pana la 5 poze ...

5. Dupa aia, cand ma vezi, ma tragi de maneca sa-mi dai o bere ca te-am invatat sa incarci poze! :ha:

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

aceasta pare sa fie cea mai reusita iesire de pana acum RESPECT tuturor participantilor fie ei si cei trasi dar si tragatori . tineti-o tot asa. felicitari inca o data. PS la cat mai multe totusi:)))))) :1

Link spre comentariu

Pt. cobrra

Multumim pentru aprecieri!!! :tk :tk :tk :Gr

Dupa intamplare pe care o s-o vedeti imediat in care bullbar il trage pe Gica Contra (GOGANU :grin: ) am decis sa trag Tractozauru` intr-o parte si sa astept ca toti sa treaca, sa nu mai fac un tot du-te-vino, ca incepeam sa ma gandesc la altceva :fk2 :top :pt :ha: :ha: :h5

[youtube:2ezyg2fn]

[/youtube:2ezyg2fn]
Link spre comentariu

Si o sa vedeti cum eu si bullbar le dadeam la toti indicati sa treaca PRIN DREAPTA :grin: ...., a se vedea cand ii dadeam indicati Bombardierului si a trecut ca toti ceilalti foarte usor..., MAI PUTIN UNU` :P :ha: pe care o sa vi-l arat un pic mai tarziu :ha3

Link spre comentariu

Intrebare intrebatoare??? DE CE RADE BULLBARU`??? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Va spun eu, nu va chinuiti!!! :ha: :ha: Pentru ca degeaba strigam noi la GOGANU sa o ia PRIN DREAPTA, ca el tot PRIN STANGA :ang2 a vrut sa o ia, asa caaaa??? A ramas blocat!!! :ha: :ha: Si prin urmare i-a revenit sarcina recuperatorului sef, adica bullbar :h5 , sa-si puna in functiune abilitatile! :Gr Oricum se plictisise "de cate Patroale trasese" :wink: :grin: :ha: :ha: :h5

[youtube:5s362lz4]

[/youtube:5s362lz4]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare